Çeyiz Diyarı Angel Çift Kişilik Yatak Örtüsü Krem Pudra

1.539,89 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Çeyiz Diyarı Angel Çift Kişilik Yatak Örtüsü Krem Pudra

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çeyiz Aşkı Satıcı Ünvanı: BİLAL YERLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2110719889600013 Vergi Kimlik Numarası: 9500405760
    Bu ürün Çeyiz Aşkı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çift Kişilik Yatak ÖrtüsüMarka: Çeyiz DiyarıYatak örtüsü: 260x260cmYastık Kılıfı : 60x80 cm 2 adetKırlent :35x50 cm 1 adetPamuklu Kumaştan Üretilmiştir.YIKAMA TALİMATLARIElde veya çamaşır makinasında bol suyla 30`de yıkayınız.Islak bekletmeyiniz ve çamaşır suyu kullanmayınız.Yıkama esnasında koyu renkleri ayrı tutunuz.Düşük devirde tamburlu kurutucuda kurutabilirsiniz.Açık ve koyu renkleri ayrı yıkayınız,Islak bekletmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 260 x 260
  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Çarşafsız
  • Dolgu Materyali Pamuk
  • Özellik Solmaya Dayanıklı
  • Renk Pembe
  • Desen Çiçekli
  • Paket İçeriği 1 - 4

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni80% Pamuk, 20% Polyester

Yıkama Talimatları

  • Type 1
Geri Bildirim Ver

Çeyiz Diyarı Angel Çift Kişilik Yatak Örtüsü Krem Pudra

Yatak örtüsü, yatak odasını oluşturan başlıca parçalardan bir tanesidir. Yatak örtüsünün modeli odaya hakim olan dekorasyonu da belirler. Çeyiz Diyarı Angel çift kişilik yatak örtüsü krem pudra seçeneği zarif ve şık tasarımı ile yatak odalarına hoş bir görünüm katar. Ürün, vintage trendi ile modern görüntüyü bir arada sunar. Başarılı tasarımı sayesinde kullanacağınız alanda dekorasyonu zenginleştirir. Ayrıca pamuk kumaştan üretildiği için yaz, ilk bahar, kış gibi farklı mevsimlerde kullanıma uygundur. Kaliteli ham maddesi sayesinde ise uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Sahip olduğu tasarım pudra taban rengi üzerine çiçek desenlerinin bir araya getirilmesi ile oluşturulur. Özellikleri sebebiyle pek çok müşterinin beğendiği modeller arasında yer alır. Siz de Vintage trendinin başarılı yansımalarından biri olan ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Zarif ve şık desenler
  • Vintage trendi
  • Çift kişilik

Etkileyici Çeyiz Diyarı Angel Çift Kişilik Yatak Örtüsü

Etkileyici Çeyiz Diyarı Angel Çift Kişilik Yatak Örtüsü

Çeyiz Diyarı çift kişilik yatak örtüsü, pudra desenli taban kumaşı modern görüntünün başarıyla sunulmasını sağlar. Ayrıca kumaşı üzerinde yer alan zarif ve şık çiçek desenleri ise vintage trendinin başarılı örneklerindendir. Modern ve nostaljik görüntünün bir arada kullanılması, zarif bir görsellik kazanmasına yardımcı olur. Tasarımda ise pudra rengi hakimdir. Bu nedenle farklı konseptlerin kullanıldığı yatak odalarında rahatlıkla tercih edilebilir. Pudra yatak örtüsü çift kişilik seçeneği pratik ve hızlı bir şekilde temizlenebilir. Çamaşır makinesinde yıkamaya uygun olabilir. Zahmet gerektirmeden temizlenmesi pek çok müşterinin büyük beğenisini kazanır. Üretiminde ham madde olarak pamuk kullanıldığı için desenleri canlı ve dikkat çekicidir. Tasarımı sayesinde birçok müşteri tarafından tercih edilen bu model oldukça şık ve kullanışlıdır. Siz de yatak odanıza zarif bir görsellik katmak istiyorsanız ürünü inceleyebilirsiniz.

Zarif Tasarıma Sahip Angel Yatak Örtüsü Çift Kişilik

Zarif Tasarıma Sahip Angel Yatak Örtüsü Çift Kişilik

Çeyiz Diyarı Angel çift kişilik yatak örtüsü krem pudra yorum genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler yorumlarında modelin ihtiyaçları karşılayacak donanıma sahip olduğundan bahsederler. Ayrıca bu örtü sayesinde yatak odalarının zarif ve şık bir görüntü kazandığını dile getirirler. Müşterilerin beğendiği noktalardan bir tanesi de şık ve hoş tasarıma sahip olmasıdır. Yatak örtüsü tasarımı pudra taban rengi üzerine çiçek desenlerinin başarı ile işlenmesi sonucunda oluşturulur. Ürün, modeli sayesinde pek çok müşterinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında kendine yer edinir. Müşteriler ürünün kumaş özelliğinden de oldukça memnundur. Pamuk kumaştan üretildiği için de farklı mevsimlerde rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, özellikleri sebebiyle pek çok kişinin büyük beğenisini kazanır. Siz de zarif ve şık bir görüntü sunan ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda tasarımı ile dikkat çeken ürünü tercih edebilirsiniz.

Cazip Çeyiz Diyarı Angel Çift Kişilik Yatak Örtüsü Fiyatı

Cazip Çeyiz Diyarı Angel Çift Kişilik Yatak Örtüsü Fiyatı

Angel yatak örtüsü, 260 x 260 cm ebatlarına sahip olduğu için çift kişilik yataklara uygundur. Takım içerisinde yer alan yastık kılıfı ölçüsü ise 60 x 80 cm olarak üretilir. İki adet yastık kılıfı bulunur. Yatak örtüsü takımı içerisinde 35 x 50 cm boyutunda kırlent kılıfı da vardır. Sahip olduğu parçaları müşterilerin isteklerini karşılayacak nitelikler ile donatılır. Kolay temizlenebilen ve ütülenebilen bir kumaşa sahip olması ise müşterilerin tercih sebeplerindendir. Çeyiz Diyarı Angel çift kişilik yatak örtüsü krem pudra fiyat seçeneği ise özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Yatak örtüsünün deseni, üretildiği ham madde fiyat aralığının belirlenmesinde etkili olan faktörler arasında bulunur. Farklı bütçelere sahip kişilerin rahat bir şekilde karşılayabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de kolay temizlenme özelliği ile müşteri beğenisi kazanan ürünü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz.