Çeyiz Diyarı Pure Tek Kişilik Nevresim Takımı Siyah

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Çeyiz Diyarı Pure Tek Kişilik Nevresim Takımı Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çeyiz Diyarı Satıcı Ünvanı: ÇEYİZDİYARI TEKSTİL ZÜCCACİYE ELEKTRONİK TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249069757900001 Vergi Kimlik Numarası: 2490697579
    Bu ürün Çeyiz Diyarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çeyiz diyarı ranforce tek kişilik nevresim takımımarka : Çeyiz diyarınevresim : 160x200cmçarşaf : 180x240cmyastık kılıfı : 50x70 cm 1 adet63 tel iplik %100 pamuk kumaştan üretilmiştir. Kumaş özelliği antibakteriyel olup insan sağlığına zararlı kimyasal madde içermemektedir.Ürünlerimiz 2 yıl ceyizdiyari garantisi altındadır..yıkama talimatınot: Ilk yıkamada ürünü tek başına yıkayın.-makinada veya elde yıkayabilirsiniz max 30 derecede yıkayınız.-ilk yıkamayı ılık su ile ters çevirerek yıkayınız.Her zaman ters yıkamanız ürün ömrünü uzatır.-çamaşır suyu ile leke sökücü kimyasallar kullanmayınız.-yıkama esnasında koyu renkleri mümkün olduğunca ayrı tutunuz.-ılık ütü ile ütüleyiniz.-ıslak bekletmeyiniz.-kurutma makinasında kurutulabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Özellik Solmaya Dayanıklı
  • Boyut/Ebat 160 x 220
  • Renk Siyah
  • Beden Tek Kişilik
  • Desen Düz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Çeyiz Diyarı Pure Tek Kişilik Nevresim Takımı Siyah

Nevresim takımları yastıkların ve yorganların korunmasını sağlayan ev tekstil ürünleridir. Sade ve gösterişli tasarımlara sahip ürünler, yatak boyutuna göre tek kişilik olarak sunulur. Çeyiz Diyarı Pure tek kişilik nevresim takımı birer adet çarşaf, yastık kılıfı ve nevresim içerir. Genel olarak standart ebatlara sahip ürünler, klasik tek kişilik yataklara rahatlıkla uyum sağlar. Nevresimde bu ölçü 160x200 cm iken yastık kılıfında 50x70 cm, çarşafta 180x240 cm’dir. Orantısız bir görünüm oluşmaması için yatağınızın ölçüsünü bilmeniz doğru tercih yapmanızı sağlar. Bu takım, müşterilerin her türlü ihtiyacına cevap veren bir tasarıma sahiptir. Çocuk, genç odası gibi evinizde yer alan bölümlerde bu takımı kullanabilirsiniz. Misafiriniz geldiğinde bu nevresim takımıyla sevdiklerinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz.

  • %100 pamuklu kumaş
  • Büyüleyici ve canlı renk
  • Her yatağa uyumlu ölçüler

Şık Tasarımlı Çeyiz Diyarı Pure Nevresim Takımı

Şık Tasarımlı Çeyiz Diyarı Pure Nevresim Takımı

Estetik tasarımlarıyla yatak odalarının vazgeçilmez parçalarından olan nevresim takımları, stilinizi yansıtmanıza yardımcı olur. Pure tek kişilik nevresim takımı siyah rengiyle yatak odanıza hoş bir görünüm kazandırır. Asaleti simgeleyen siyahın muhteşem tonuyla yatak odanıza farklı bir hava katabilirsiniz. Renk tercihini sade tonlardan yapan kişiler için bu takım idealdir. Pamuklu kumaşın ve siyah rengin uyumu, odanızda şık bir görünüm oluşturmanızı sağlar. Düz siyah kumaş üzerinde herhangi bir desen bulunmaması sayesinde takımda bulunan her parça hareketli dekorasyona sahip odalarda da kullanılabilir. Odanızın mobilyalarına da rahatlıkla uyum sağlayan ürünlerle alanın dekorasyon bütünlüğünü koruyabilirsiniz. Tek renk ve desensiz modelin avantajını birçok şekilde kullanabilirsiniz. Ürünü set halinde kullanabileceğiniz gibi, her bir parçayı farklı ürünlerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Siyaha yakışan renkte yastık kılıfıyla farklı bir uyum yakalayabilirsiniz.

Kaliteli Çeyiz Diyarı Pure Tek Kişilik Nevresim Takımı

Kaliteli Çeyiz Diyarı Pure Tek Kişilik Nevresim Takımı

Özellikle gençler tarafından tercih edilen bu takım, desensiz olmasıyla dikkat çeker. Çeyiz diyarı nevresim takımı nefes alan kaliteli kumaş dokusu ve rahat tasarımıyla her mevsim kullanıma uygundur. Pamuktan üretilen takım, uyku esnasında hava sirkülasyonu sağlar. Böylelikle yaz ve kış aylarında rahatlıkla kullanılabilir. Sıcak havalarda terlemeyi önleyen yapısıyla rahat uyumanıza imkan tanır. Soğuk havalarda ise üşütmeyen pamuklu dokusuyla vücudunuzu sıcak tutar. Kaliteli kumaşlara sahip ürünü yüksek derecedeki programlarda güvenle yıkayabilirsiniz. Çekme, renk solması gibi problemler yaşamadan ürünleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yıkama sonrası kurutma işlemi hızlı olduğu gibi ütü yapmanız da son derece kolaydır. Nevresim ipliğinde kullanılan uzun elyaf, kumaşın yumuşak ve dayanıklı olmasını sağlar. Tek katlı iplik ile üretilen tasarım yumuşak bir yapıya sahiptir. Bu özellikleri sayesinde ürünü uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Çeyiz Diyarı Pure Nevresim Takımı Siyah

Avantajlı Fiyatlarla Çeyiz Diyarı Pure Nevresim Takımı Siyah

Çeyiz Diyarı siyah Pure tek kişilik nevresim takımı fiyat aralığı, ürünlerin kumaş özelliklerine, ölçüsüne ve set içeriğine göre belirlenir. Takımda yer alan ürünlerin tasarımı da fiyatı etkileyen faktörler arasındadır. Ancak, fiyat aralığının her bütçeye hitap etmesi sayesinde müşterilerin bu takıma sahip olması kolaylaşır. Çeyiz Diyarı Pure tek kişilik nevresim takımı siyah yorumlarını ve müşteri deneyimlerini okuyarak ürün hakkındaki değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Örneğin; beyaz duvarlara sahip olan bir odada kullanacağınız bu siyah ürünlerle hoş bir ahenk yakalayabilirsiniz. Özel günlerde sevdiklerinize bu takımı hediye edebilirsiniz. Cazip fiyat aralığında sunulan bu modele bütçenizi zorlamadan sahip olabilirsiniz. Yatak odanızın havasını değiştirecek bu şık ve konforlu ürünü genç ve çocuk odalarında da kullanabilirsiniz. Siyah rengiyle asil bir görünüme sahip olan Çeyiz Diyarı nevresim modeline Trendyol'dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.