Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro Arka Cam Kapak Batarya Pil Kapağı + B7000 15ml Yapıştırıcı +tamir Seti Beyaz

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro Arka Cam Kapak Batarya Pil Kapağı + B7000 15ml Yapıştırıcı +tamir Seti Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro Arka Cam Kapak Batarya Pil Kapağı + B7000 15ml Yapıştırıcı +Tamir Seti Beyaz İADE VEYA DEĞİŞİM YAPILACAK ÜRÜNLERİN (ARKA PİL KAPAKLARI CAM , LCD EKRAN , DOKUNMATİK ÜRÜNLER GİBİ) MUTLAKA MUHAFAZALI VE KORUNAKLI ŞEKİLDE GÖNDERİLMESİ RİCA OLUNUR. MUHAFAZA OLMADAN GÖNDERİLEN KARGOLAR, KARGODA HASAR GÖRECEĞİ İÇİN FİRMAMIZ SORUMLU OLMAYACAKTIR... NOT . Jelatini Kalkmış , Flexi Zarar Görmüş veya Kopmuş , Çatlak , Kırık , Deforme Olmuş ve Montaj Yapılmış Ürünlerin Malesef ki İadesi ve Değişimi Yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Ceykergsm G9N80 Xiaomi Redmi Note 8 Pro Arka Kapak + B7000 15ml Beyaz Yapıştırıcı + Tamir Seti

Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro tamir seti beyaz, kullanışlı özellikleriyle bir adım öne çıkar. Akıllı cep telefonlarının hasar gören arka kapağını tamir etmek için tercih edilir. Tamir işlemi sırasında ihtiyaç duyulan pek çok ekipman set içerisinde yer alır. Yapıştırıcı, teknik aletler ve yedek arka kapak işlemleri hızlı şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Çok yönlü kullanım avantajına sahip olduğu için geniş kitlelere hitap eder. Telefon tamiratında uzman kişiler için de vazgeçilmezler arasında yer alır. Set içerisinde yer alan parçaları işlevsel şekilde kullanabilirsiniz. Söz konusu ürün, Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefon modeline özel olarak üretildiği için uyumlu ekipmanlar içerir. 8 farklı tamir ekipmanı, hassasiyet gerektiren çalışmaları kolayca yapabilmenizi mümkün kılar.

  • Arka Kapak Materyali: Cam
  • Renk: Beyaz
  • Parça Sayısı: 8

Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro Beyaz Tamir Seti Özellikleri

Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro Beyaz Tamir Seti Özellikleri

Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro beyaz tamir seti, işlevselliğin ön planda olduğu bir üründür. 8 parça ekipman, yapıştırıcı ve arka kapak set içerisinde yer alır. Kullanışlı ekipmanlar, mevcut telefonunuzun tamiratını pratik biçimde yapmanız için geliştirilir. Oldukça işe yarayan parçalar, küçük boyutlu bir yapıya sahiptir. Elektronik cihazların tamirini gerçekleştirirken minik ve hassas parçaları bu aletler sayesinde kolayca kontrol edebilirsiniz. Farklı işlevlere sahip olan tornavidalar, telefonun arka kapağını açmak için kullanılır. Vida sistemine uygun başlık seçenekleri, kullanıcılardan tam not alır. Tamir işlemi sırasında yeterli kullanım olanağı sunarak beklentileri karşılar. Set içerisinde 15 ml yapıştırıcı da bulunur. Cep telefonunuzun yanı sıra saat gibi cihazların tamiratı için de bu ekipmanları değerlendirebilirsiniz.

Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro Nasıl Tamir Edilir?

Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro beyaz tamir seti, bahsi geçen cep telefonu modelini tamir ederken kullanılır. İşleme başlamadan önce hasarın boyutu tespit edilir. Arka kapak değişimi için öncelikle cihaz ile kapak arasının ince uçlu aparatla açılması gerekir. Kapağı cihazdan ayırdıktan sonra tüm köşeler aynı alet ile yavaşça kaldırılır. Bu işlem sırasında yavaş ve sabırlı olmak cihazın iç mekanizmasının korunması açısından son derece önemlidir. Kapağı ayırdıktan sonra yapışkanlar ince başlıklar aracılığıyla temizlenir. Küçük başlıklı tornavidalar sayesinde temizleme işlemi kolayca yapılabilir. Tamir işlemi sırasında cihazın içine toz kaçmaması için ortamın da temiz olması tavsiye edilir. Tüm bu noktalara dikkat ettikten sonra Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro 15 ml yapıştırıcı cihazın kenar kısımlarına sürülür. Son olarak kapağın sabitlenmesi ile işlem tamamlanır.

Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro Arka Cam Kapak Dayanıklı mıdır?

Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro beyaz tamir seti içerisinde arka kapak bulunur. Güncel teknolojilerle tasarlandığı için son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Ürün, yüksek kaliteli cam malzemelerden imal edilir. Çizilme, kırılma ve yıpranmalara karşı dayanıklılığı ile tam not alır. Sağlam materyaller ile üretilen Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro batarya pil kapağı, uzun ömürlü bir kullanım imkânı verir. Dayanıklı özelliklerinin yanı sıra şık tasarımıyla da göz doldurur. Tam uyumlu yapısı sayesinde ise mevcut cihaza yeni bir görünüm kazandırmayı başarır. Zarar görmüş ve deforme olmuş arka kapaklar için bu seti gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Ceykergsm Xiaomi Redmi Note 8 Pro tamir seti beyaz yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı seti Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.