Chanel Chance Edt 100 ml Kadın Parfüm 3145891263206

5.380 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chanel Chance Edt 100 ml Kadın Parfüm 3145891263206

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst Nota:Bal Çiçeği, Portakal Çiçeği, Vanilya
  • Orta Nota:Misk
  • Alt Nota:Kehribar

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Chanel Chance Edt 100 ml Kadın Parfüm

Güzel kokmak herkesin ulaşmak istediği kişisel bir niteliktir. Estetik zevkin yanı sıra, hijyen algısı uyandıran güzel kokular günümüzde bolca kullanılır. Modern parfümlerin yanında kaliteli içeriğe sahip olan ve her çağa hitap eden parfümler ile bedeninizi tazeleyebilir ve insanlarda hoş bir algı yaratabilirsiniz. Chanel Chance EDT 100 ml kadın parfüm bu niteliklere sahip olmanızı sağlayabilecek kaliteli bir üründür. Taze çiçek kokuları ile bedeninizi süslemenize imkan tanıyan bu ürünü kullanarak davetlere katılabilirsiniz. Dilerseniz günlük olarak kullanım da gerçekleştirebilirsiniz. Chanel Chance parfüm yorumları aracılığıyla değerlendirmeler yaparak kendinize ve teninize uygun kokuyu belirleyebilirsiniz. Böylece Chanel Chance EDT sayesinde kendinize uygun canlı ve fresh bir kokuya kavuşabilirsiniz. Beklentilerinizi karşılayabilecek Chanel Chance kadın parfüm ile havanızı değiştirebilirsiniz.

  • Her kadına hitap eden formül
  • Büyüleyici bir çiçeksi koku
  • Tüm cilt tiplerine uygun içerik

Cezbedici ve Feminen Bir Koku: Chanel Chance EDT

Cezbedici ve Feminen Bir Koku: Chanel Chance EDT

Chanel Chance EDP 100 ml kadın parfümü çiçeksi kokusuyla beğeni toplar. Kişide ağırlık yapmaz. Bu yönüyle ürünü ilkbahar ve yaz mevsimlerinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tüm cilt tiplerine uygun yapısı sayesinde parfümü dilediğiniz gibi uygulayabilir ve gün içerisinde istediğiniz sıklıkta teninize sürebilirsiniz. Her yaştan kadına hitap eden fresh bir koku olduğundan bulunduğunuz ortamda hoş bir etki bırakırsınız. Chanel Chance EDT 100 ml kokusunun kalıcı özelliği sayesinde gün içerisinde pek çok kez parfüm sıkma zahmetinden kurtulursunuz. Chanel Chance parfüm çeşitleri ile bedeninize tazelik katabilir ve güzel çiçek kokularına kavuşabilirsiniz. Mevsim esintileriyle bedeninizden taşan kokular ile gittiğiniz her yerde fark edilirsiniz. Chanel Chance parfüm fiyatı da bütçe dostudur. Ürünün mevcut koku niteliklerini değerlendirebilir ve bütçenize uygun olan bu parfüme zahmetsizce kavuşabilirsiniz.

Kalıcılığıyla Memnuniyet Yaratan Chanel Chance

Kalıcılığıyla Memnuniyet Yaratan Chanel Chance

Ürünün koku özellikleri sayesinde enerjinizi toplarsınız ve kendinizi mutlu hissedersiniz. Buna ek olarak kalıcı koku özelliği ile yüzünüzü güldürecek olan ürün, son derece güçlü bir konsantre yapıdadır. Böylece Chanel Chance EAU Tendre EDT 100 ml kadın parfümü sayesinde davet edildiğiniz ortamlarda hemen fark yaratabilirsiniz. Ürün, çiçeksi pudralı bir kokuya sahiptir. Bu yüzden Chanel Chance 100 ml her kullanımda teninizde hafif bir koku ve kalıcı bir etki bırakır. Ağır bir parfüm olmamasına rağmen kokuyu gün boyunca hissedersiniz. Chanel Chance parfüm pembe meyveler, yasemin, turunçgiller, amber ve sümbül gibi güzel notaların bir araya getirilmesiyle oluşur. Chance Chanel markasının özenle tasarladığı ve bütçe dostu fiyatlarla müşterilerine ulaştırdığı bir ürün serisidir. Bu seriye sahip olarak zengin meyve kokularını tüm gün bedeninizde taşırsınız, böylece mevsimin ışıltısını etrafınıza saçarsınız.

İndirimli Chance Chanel Parfüm Fırsatı

İndirimli Chance Chanel Parfüm Fırsatı

Chance Chanel parfüm seçeneği ile güzel bir koku dalgasına kavuşabilirsiniz. Parfümü ilk sıktığınızda bal çiçeği, portakal çiçeği ve vanilya kokularını alırsınız. Ancak bu kokuların etkisi geçtiğinde birkaç saatliğine misk kokusuna kavuşursunuz. Tüm bunların etkisi geçtiğinde ise parfümün kalıcılığını ifade eden kehribar kokusuna sahip olursunuz. Böylece tüm bu seçeneklere tek bir Chance EDT 100 ml kadın parfüm ile ulaşabilirsiniz. Ürünü banyo sonrasında ya da davetlerden önce temiz teninize ve kıyafetlerinize uygulayabilirsiniz. Söz konu ürünü gün içerisinde istediğiniz aralıklarda kullanabilirsiniz. Chanel Chance EDP 100 ml fiyat aralıkları ürünün tüm bu özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu yüzden Chance Chanel parfüm fiyatı memnuniyetiniz ile paraleldir. Böylece bütçenize uygun bir ürün seçeneğini değerlendirme fırsatı yakalarsınız. Chance parfüm fiyatı hakkında bilgi edinmek için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.