CHANZE Dar Kesim Toparlayıcı Ekstra Yüksek Bel Spor Tayt

162,86 TL
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CHANZE Dar Kesim Toparlayıcı Ekstra Yüksek Bel Spor Tayt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CHANZE Satıcı Ünvanı: MEHTAP DURGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3161369523
    Bu ürün CHANZE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz dar kesim olduğu için lütfen aşağıdaki beden tablosuna göre sipariş veriniz. Beden tablosu: S(43-50 kg) m(51-60 kg) l(61-68 kg) xl(65-75 kg) Modelin ölçüleri: Boy: 1.74, göğüs: 91, bel: 62, basen: 92, kilo: 62 %88 polyester, %12 elastan (likra) numune bedeni : S/36/1

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Tipi Örme
  • Materyal Polyester
  • Bel Yüksek Bel
  • Desen Düz
  • Renk Siyah
  • Ek Özellik Toparlayıcı
  • Boy Standart
  • Paça Tipi Dar Paça

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni88% Polyester, 12% Elastan
Geri Bildirim Ver

Chanze Dar Kesim Toparlayıcı Ekstra Yüksek Bel Spor Tayt

Spor giyim ürünlerinin şık görünmesi ve rahat hissettirmesi sahip olması gereken özelliklerin başında gelir. Okula ya da işe giderken, günlük aktivitelere katılırken sıklıkla tercih edilen taytlar, rahat dokusu ve estetik görüntüsüyle giyim ihtiyaçlarını karşılar. Çarpıcı günlük ve spor kombinlerin tamamlayıcısı olan Chanze dar kesim toparlayıcı ekstra yüksek bel spor tayt vücudunuzu sıkı bir şekilde sarar. İnce bir görüntü elde etmenize yardımcı olur. Yüksek bel kısmı, aşağı düşme gibi durumların önüne geçer. Vücudu sıkı bir şekilde sardığı için rahat hareket imkanı sunar. Yürüyüş ve koşu gibi spor faaliyetlerinde tercih edebileceğiniz ürün hareket özgürlüğü sunar. Rahat dokusu, şık duruşu ve dar kesimiyle öne çıkan ürünü satın alarak kıyafet dolabınızı zenginleştirebilirsiniz.

  • Vücudu saran dar kesim
  • Toparlayıcı kumaş yapısı
  • Rahatlık sağlayan yüksek bel tasarımı

Formda Bir Görüntü İçin Chanze Toparlayıcı Spor Tayt

Formda Bir Görüntü İçin Chanze Toparlayıcı Spor Tayt

Vücudu sıkı bir şekilde saran giyim ürünü, formda bir görüntü elde etmenizi sağlar. Sıkı bir kumaş yapısına sahip olan Chanze dar kesim spor tayt bacakları ve kalça kısmını toparlar. Kalça bölgesini toparlayarak yukarıya doğru dik bir görüntü elde etmenizi sağlar. Bacakların ince görünmesini sağlayarak hayalinizdeki görüntüye kavuşmanıza yardımcı olur. Spor faaliyetlerinde ve günlük aktivitelerinizde kullanabileceğiniz ürün, bedenle bütünleşen ince bir yapıya sahiptir. Üzerinizde ağırlık hissettirmeden günlük faaliyetlerinize rahat bir şekilde devam etmenizi sağlar. Yüksek kesim olan bel kısmı, karın bölgesini toparlayarak fazlalık görüntüsünün ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Bedeni sıkmadan toparlar ve formda bir görüntü sunar. Gün boyu rahat hissettiren ve fit bir görüntünün anahtarı olan ürün, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Dolabınızda yer vereceğiniz ürünü kombinlerinizin tamamlayıcısı olarak tercih edebilirsiniz.

Rahat Dokusu ile Chanze Toparlayıcı Spor Tayt ve Yorumları

Rahat Dokusu ile Chanze Toparlayıcı Spor Tayt ve Yorumları

Spor yaparken, yürüyüş faaliyetlerine katılırken, okula ya da işe giderken tercih edebileceğiniz ürün, rahat bir dokuya sahiptir. Sporda tercih edebileceğiniz Chanze spor tayt toparlayıcı etkiye sahip olması nedeniyle bacak, basen ve karın bölgesindeki fazlalıkların hareketlerinizi kısıtlması durumunu ortadan kaldırır. Bacak ve eklem bölgesine baskı uygulamadan egzersizlerinizi rahat bir şekilde devam ettirmenizi sağlar. Esnek bir kumaş dokusuna sahip olan ürün çeşitli beden hareketlerine uyum sağlayarak özgür bir şekilde spor yapmanız için ortam yaratır. Yumuşak bir dokuya sahip olan kumaş yapısı, vücudu nazik bir şekilde sarar. Gün boyu rahat ve özgür hissedebileceğiniz ürün, şık görünümü kullanışlı özelliklerle bir araya getirir. Deneyimli müşteriler tarafından yazılan Chanze dar kesim toparlayıcı ekstra yüksek bel spor tayt yorumları aracılığıyla ürünün görüntüsü ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Uygun Chanze Toparlayıcı Spor Tayt Fiyatları ve Kullananlar

Uygun Chanze Toparlayıcı Spor Tayt Fiyatları ve Kullananlar

Bedenin ısısını koruyan kumaş dokusu, nefes alan bir yapıya sahiptir. Vücudun havayla temasını sağlayarak kötü koku ve tahriş gibi durumların önüne geçer. Yumuşak kumaş dokusuna sahip olan ürün, toparlayıcı etkisiyle formda bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Günlük giyim için tercih edebileceğiniz gibi hareketli aktivitelere katılırken de giyebileceğiniz ürün hareket özgürlüğü sunar. Bacak, bel ve basen bölgesini sıkı bir şekilde saran ürün, formda bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Şık tasarımı ve toparlayıcı etkisiyle öne çıkan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Avantajlı Chanze dar kesim toparlayıcı ekstra yüksek bel spor tayt fiyatı üzerinden bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Kumaş dokusu ve yüksek bel tasarımıyla Chanze dar kesim toparlayıcı ekstra yüksek bel spor tayt kullananlar tarafından beğeni toplayan ürünü avantajlı fırsatlar üzerinden satın alabilirsiniz.