Chavin 90 lar Nostalji Şeker Çikolata ve Oyuncak Kutusu yap33

215,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chavin 90 lar Nostalji Şeker Çikolata ve Oyuncak Kutusu yap33

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehediye Satıcı Ünvanı: EHEDİYE BİLİŞİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326057020900001 Vergi Kimlik Numarası: 3260570209
    Bu ürün Ehediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chavin Nostalji Kutu içeriği : 2 adet Ülker Çokomel , 2 adet büyük cino Kayısılı Kakao Bar , 2 adet Emzik Şeker , 1 adet 15 gr Leblebi Tozu , 3 adet Elvan Toffix Toffe Şeker , 1 adet Çilek Şeker , 1 adet Uzun Marshmallow , 2 adet Horoz Şeker , 1 adet Patlaya n Şeker , 1 adet uzun 50 cm lik uzun şeker, 4 adet Ekşi Yüz Sakız , 4 adet Keloğlan Sakız , 1 adet Bigbabol Sakız , 1 adet Solopop Düdük Şeker , 3 adet Nazar Top Sakız 3 lü , 3 adet Şıpsevdi Sakız. 2 adet Mini Haribo Ayıcık Şeker . 1 adet Tetris - Pili ile beraber . 1 adet plastik mızıka. 2 adet Şaka Su Sıkan Yüzük , 2 adet Topaç , 1 adet stres yayı . 2 adet Ufo Fırfır - uçan daire . İçindeki çeşitler bazen 1-2 model değişiklik gösterebilir. Resimde görmüş olduğunuz kutu ile beraber gönderilir .
Geri Bildirim Ver

Chavin 90’lar Nostalji Şeker Çikolata ve Oyuncak Kutusu

Çocukluk, hayatın özel ve unutulmaz dönemlerinden biridir. Çocukluğa dair hatıralar her zaman zihnin derinliklerinde bir yerde durur. Özellikle çocukluktaki tatlar, damaktan bir türlü silinmez. Chavin 90’lar nostalji şeker çikolata ve oyuncak kutusu sizi çocukluğunuza götürür. 90’lı yıllar, birçok kişi tarafından renkli dönemlerden biri olarak değerlendirilir. 90’lar, her yaş grubu için büyük anlamlar taşır. Bu renkli çağ, özellikle çocuklar için özeldir. Markanın kaliteli ve eğlenceli kutusu, her jenerasyona hitap edebilir. 90’larda popüler olan oyuncakları, şekerleri ve çikolataları tatmak için ideal tercihtir. O yıllarda çocuk olan ebeveynler, bu ürünü çocuklarına vermek için sıklıkla tercih ederler. İçinde birçok farklı oyuncak ve atıştırmalık bulunan bu paket, uygun fiyatıyla dikkat çeker. Şık kutusuyla beğeni toplayan ürünü satın alabilirsiniz.

  • Eğlenceli içerik
  • Zengin çeşitlilik
  • Şık kutu

Şık Chavin 90’lar Nostalji Şeker Çikolata ve Oyuncak Kutusu

Şık Chavin 90’lar Nostalji Şeker Çikolata ve Oyuncak Kutusu

90’lar, özlem duyulan yılların başında gelir. Her anlamıyla renkli olan bu dönem, Chavin markası sayesinde size dolu bir kutu içinde sunulur. Özlenen oyuncaklarla dolu bir nostalji şeker kutusu içinde yer alır. Nostaljik oyuncaklarla donatılan bu kutunun içerisinde şekerleme, sakız ve çikolata gibi atıştırmalıklar bulunur. Ekşi yüz ve leblebi tozu, kutu içerisindeki atıştırmalıklar arasında yer alır. Doksanlar temalı kutu içerisinde eski dönem oyuncaklarından tetris, plastik mızıka, topaç, stres yayı ve ufo bulunur. Chavin 90’lar nostalji şeker çikolata ve oyuncak kutusu kullananlar, tüm ürünlerin eski kalitesinde ve tadında olduğunu belirtir. Ayrıca başta pilli oyuncaklar olmak üzere ürünler, sağlam bir şekilde elinize ulaşır. Sahip olunacak bir kutu dolusu şekerleme ve oyuncak ile çocukluğa dönülebilir. Bu ürünü sevdiklerinize hediye etmek için satın alabilirsiniz.

Chavin Nostalji Şeker Çikolata ve Oyuncak Kutusu Yorumları

Chavin Nostalji Şeker Çikolata ve Oyuncak Kutusu Yorumları

Bazı tatlar, anılarla birleşince unutulmaz hale gelir. Bu güzel zamanları hatırlamak, çeşitli oyuncaklarla mümkündür. Geçmişe duyulan hasret bazen bir çikolata bazen de bir oyuncak ile giderilebilir. Chavin 90’lar nostalji şeker çikolata ve oyuncak kutusu yorumları bölümüne bakıldığında ürünün hediyelik olarak tercih edilebildiği görülür. Nostalji dolu kutu, 90’larda doğan ya da çocukluğu doksanlara denk gelen kişilere hediyelik olarak alınabilir. O dönemin etkisi uzun sürer ve hafızlarda kalıcı bir şekilde yer eder. 90’lar çocukluğuna ait oyunlar, şekerlemeler ve oyuncaklar, sonraki kuşaklar tarafından kullanılır. Bu yüzden çocukluğunu 90’larda yaşayan anne ve babalar, bu nostalji kutusunu kendi çocukları için satın alabilirler. Böylece çocuklarına, kendi dönemlerinin oyuncaklarını kullanmayı öğretebilirler. Markanın eğlenceli kutusunu satın alarak bir koleksiyon ürünü veya dekoratif eşya olarak değerlendirebilirsiniz.

Chavin Nostalji Şeker Çikolata ve Oyuncak Kutusu Fiyatı

Chavin Nostalji Şeker Çikolata ve Oyuncak Kutusu Fiyatı

Chavin nostalji kutusu, size uygun fiyata eğlenceli oyuncaklar ve lezzetli atıştırmalıklar sunar. Ürünün dış tasarımı, içeriği hakkında fikir vericidir. Çocukluğunuzda yediğiniz pek çok şekerlemeyi hatırlamanızı sağlar. Ayrıca, 90’ların pek çok oyuncağı, bu nostalji kutusu içinde yer alır. Tetris, stres halkası, sulu yüzük ve plastik mızıka, bu oyuncaklardan birkaçı olarak sayılabilir. Chavin 90’lar nostalji şeker çikolata ve oyuncak kutusu fiyatı ile her müşteriye hitap edebilir. Kendinize, arkadaşınıza ya da çocuğunuza yapacağınız tatlı bir sürpriz alternatifidir. İçinde bulunan tüm oyuncakları ve atıştırmalıkları, yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Özellikle bu dönemde çocuk olan müşterilerin ortak tercihi olan bir kutudur. Trendyol aracılığıyla Chavin markasının nostalji kutusunu uygun fiyatı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz. Müşteri yorumlarından yararlanarak ürünün içeriği, kalitesi ve görünümü hakkında fikir edinebilirsiniz.