6
Fm Transmitter Cihazları kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Genel Markalar Bluetooth Araç Kiti Carg7 Fm Transmitter Micro Sd Usb Girişli Aux

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 10 TL İndirim
4 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bluetooth Araç Kiti Carg7 Fm Transmitter Micro Sd Usb Girişli Aux

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİMSAA Satıcı Ünvanı: İBRAHİM KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5510361041
    Bu ürün LİMSAA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kama Kablosuz carg g7 araç mp3 çalar araç fm çakmaklık sarjlı Bludfire t2 çift usb girişli araç şarjı, aux, araç kiti özellikli bluetooth fm transmitter araç şarj cihazı ile dijital gösterge, kablosuz bluetooth fm verici aux girişiyle telefonunuzdan,mp3 ve tablet vb ürünlerinizi bağlayabilme.
  • Farklı araçlar için uygun ayarlanabilir tasarım echo ve gürültü iptali teknolojisi cvc destek u disk oynatıcı destek stereo müzik çalmak için fonksiyonu destek hattı otomatik kapanma bellek destek handsfree çağrı fonksiyonu destek / aşağı / reddetme / aramayı tekrar, sesini asmak / cevap destek çift usb çıkışı, maksimum çıkış 5v / 2a, bir usb portu, hem usb şarj portu ve u disk player olarak kullanılabilir
Geri Bildirim Ver