chef desing Mini Waffle Makinesı Paslanmaz Maker Kabarcık Yumurta Kek Fırın Kahvaltı Waffle Makinesi Pankek

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

chef desing Mini Waffle Makinesı Paslanmaz Maker Kabarcık Yumurta Kek Fırın Kahvaltı Waffle Makinesi Pankek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MALLAME Satıcı Ünvanı: ELİF BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0540689413
    Bu ürün MALLAME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mini Elektrikli Waffle Maker, kabarcık yumurta, kek, waffle ve daha birçok kahvaltı tarifini kolaylıkla hazırlamanıza olanak tanıyan pratik bir mutfak cihazıdır. Kompakt boyutu ve kullanımı kolay tasarımıyla dikkat çeker. Bu waffle makinesi, kahvaltıda veya atıştırmalıklar için hızlı ve lezzetli tarifler yapmanızı sağlar. Özel waffle kalıpları, kusursuz kabarcıklar oluşturarak içi yumuşak ve dışı çıtır waffle'lar hazırlamanızı sağlar. Aynı zamanda kalıplar, kabarcık yumurtalar, kekler ve diğer kahvaltı lezzetlerini yapmanız için de kullanılabilir. Kullanımı oldukça basittir. Makinenin üst kısmında birkaç düğme ve ısınma göstergesi bulunur. İstediğiniz malzemeleri waffle kalıplarına dökün, kapağı kapatın ve makineyi çalıştırın. İşlem sırasında ısınma göstergesi yanacak ve waffle'larınız veya diğer tarifleriniz kısa sürede pişecektir. Ayarlanabilir ısınma seviyesi sayesinde, isteğinize göre waffle'ların kıvamını ayarlayabilirsiniz. Bu mini waffle makinesi, kompakt ve taşınabilir yapısı sayesinde mutfak tezgahınızda veya kamp gibi seyahatlerde kullanmanız için idealdir. Ayrıca, kolay temizlenebilir yüzeyi ve yapışmaz kaplaması sayesinde temizlik son derece pratiktir. Mini Elektrikli Waffle Maker, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve güvenli kullanım için tasarlanmıştır. Isıya dayanıklı dış yüzeyi, yanmaları önlerken cihazın sağlam ve dayanıklı olmasını sağlar. Bu waffle makinesi, kahvaltılarınızı veya özel günlerdeki atıştırmalıklarınızı daha keyifli hale getirmek için harika bir seçenektir. Hem çocuklar hem de yetişkinler için lezzetli ve eğlenceli tarifler hazırlamanıza olanak sağlar. ? ÖZENLE PAKETLEME: Ürünler 2 kat muhafazalı kargoda herhangi bir zarar görmeyecek şekilde özenle paketlenmektedir. ? MEMNUNİYET GARANTİSİ: Satın alma işleminden memnun değilseniz, lütfen ücretsiz değiştirme veya tam geri ödeme için soru sormadan bize bildirin. Siparişinizi verin ve ürünlerimizi bugün deneyimleyin, ŞİMDİ SATIN ALIN!! ? RİSKSİZ SATIN ALMA: Bizden satın aldığınız ürünlerimiz Size ulaşana kadar kargoda herhangi bir kırılma, çizilme, deforme olması durumunda bize bildirmeniz durumunda mümkün olan en kısa zamanda problemi çözeceğiz. ? SATIŞ ÖNCESİ VE SONRASI DESTEK: Ürünlerimizle hakkında " Soru, Öneri, Dilek ve Şikayetlerinizi" bize "Satıcıya Soru Sor" alanından ulaşarak bildirebilirsiniz en kısa zamanda size geri dönüş sağlayacağız. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Kırmızı
  • Waffle Kapasitesi 2
  • Plaka Materyali Granit
  • Isı Ayarı 1 Kademe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver