Chef Seasons Chipotle Sos 260 G Sıkma Pet

169,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Chef Seasons Chipotle Sos 260 G Sıkma Pet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MGM Store Satıcı Ünvanı: GÜLŞAH ALAKUZU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1613838769200001 Vergi Kimlik Numarası: 0480710331
    Bu ürün MGM Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: Bitkisel Yağ (Ayçiçek Yağı), Su, Acı Biber Salçası, Süt, Şeker, Distile Sirke, Öğütülmüş Soğan, Pastörize Yumurta Sarısı, Süt Tozu, Tuz, Limon Suyu, Modifiye Patates Nişastası, Beyaz Sirke, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Tütsü Aroma Vericisi, Öğütülmüş İsot Biberi, Asitlik Düzenleyici (Laktik Asit), Maya Ekstraktı, Kıvam Arttırıcı (Ksantan Gam), Öğütülmüş Sarımsak, Renklendirici (Beta Karoten), Maydanoz, Renklendirici (Paprika Oleoresin), Aroma Verici (Acı Kırmızı Biber Ekstraktı), Öğütülmüş Şeker. Ürün Hakkında: Chipotle sos tütsülenmiş tadıyla son zamanlarda efsane olmuş soslar arasında yerini aldı. Chipotle Sos, damak tadınızı uyandırmak için yapılmış lezzetli bir sostur. Kızarmış tavuklarınızı daldırıp keyifle yiyebilirsiniz. Dip sos olarakta kullanılır.
Geri Bildirim Ver

Chef Seasons Chipotle Sos 260 G Sıkma Pet Daha Lezzetli

Birbirinden lezzetli yemeklerin sırrı şüphesiz ki soslardır. Soslar, her yemek için ayrı ayrı hazırlanabilir. Yemeklerin lezzetine lezzet katmak, detaylarla kendini şımartmak isteyen kişiler sosları kullanmaktadır. Patates kızartması, tavuk gibi besinlerin yanına yakışan soslar farklı şekillerde tüketilebilir. Chef Seasons chipotle, kızarmış tavukları daldırıp yemek için mükemmel bir tercihtir. Bu sosu dilerseniz lezzetli dip sos olarak da kullanmak mümkündür. Köfte, kraker veya cipslerin yanında ikram edilebilir. Sosların içeriği, kullanılacağı yemeğe göre değişmektedir. Sos üretiminde biber, domates, sarımsak gibi baskın tadı olan ürünler tercih edilmektedir. Chef Seasons chipotle sosu, içinde birçok baskın tadı barındırmaktadır. 100 gr için ortalama 683 kalori mevcuttur. %97 yağ, %2 karbonhidrat, %1 protein kalori dağılımına sahiptir. 2858 kj enerji değeri vardır. Meksika mutfağından gelen sosun baskın tütsü aroması en sevilen özellikleri arasındadır.

  • Lezzetli Dip Sos
  • Chipotle Biberi
  • Tütsü Aroması

Chef Seasons Chipotle Sos İçeriği

Tavuğun yanına çok yakışan bu sos, içeriğinde birçok ürün barındırmaktadır ve kullanımı oldukça pratiktir. Chef Seasons Chipotle Sos 260 G Sıkma pet yorumları incelendiğinde ürünün içindeki besinlerin merak edildiği ortaya çıkmaktadır. Ürünün içinde bitkisel yağ olarak ayçiçek yağı bulunur. Su, şeker, distile ve beyaz sirke yer alır. Biber salçası ve öğütülmüş soğan ve sarımsak sosun asıl lezzetini vermektedir. Tuz, süt tozu, limon suyu, aroma verici gibi maddeler yer almaktadır. Sosun içinde %0,5 oranında Chipotle biberi yer almaktadır. Ürün için alerjen uyarısı verilmiştir. Çünkü süt ürünleri yer almaktadır. Yumurta ürünleri, hardal ve susam, gluten ile yer fıstığı, soya ve balık içeren ürünler ile aynı hatta üretildiği belirtilmektedir. Chef Seasons Chipotle Sos 260 G Sıkma pet kullananlar, sosun baskın lezzeti ve birçok yemeğe lezzet katması detaylarını oldukça beğenmektedir.

Chef Seasons Chipotle Sos Fiyatı

Farklı lezzetler denemek isteyen ve yemeklerine yeni tatlar eklemek isteyen tüketiciler, yiyeceklerini hazırlarken sos kullanımına özen göstermektedir. Mayonez, ketçap soslarının haricinde farklı bir tat olan Chef Seasons Chipotle Sos 260 G Sıkma pet şişe içerisinde satılmaktadır. Çok sevilen sosun fiyatı, cebini düşünen kişiler tarafından merak edilmektedir. Chef Seasons Chipotle Sos 260 G Sıkma pet fiyatları, her bütçeye hitap edecek niteliktedir. Ürünün açıldıktan sonra 30 gün içinde tüketilmesi ve ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında muhafaza edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde bozulma meydana gelebilir. Eşsiz bir lezzet olan Chipotle sosunu domates ile karıştırarak yemeklere eklemek de farklı bir lezzet oluşturacaktır. Domates ile karışan sosu, pirzolaya ekleyerek fırında pişirmenin sonrasında eşsiz bir yemek ortaya çıkacaktır. Evinizde doğal cips yapmak isterseniz Chef Seasons Chipotle Sosu yufkanın üzerine fırça ile yayarak istediğiniz büyüklükte parçalar halinde kesebilir, fırınlayabilirsiniz.

Chef Seasons Chipotle Sos ile Yemeklere Lezzet Katmak

Muhteşem tütsü aroması, öğütülen soğan ve sarımsaklar, maydanoz ve daha birçok besinin bir araya gelerek mükemmel bir uyum sağlamasıyla oluşan sos, mutfakların vazgeçilmezleri arasında yerini almayı başarmıştır. Chef Seasons Chipotle Sos 260 G Sıkma Pet CSBP014, pratik bir kullanıma sahiptir. Açılır-kapanır kapak tasarımı sayesinde kullanıldıktan sonra kapatılan ürün, uzun süre kullanılır ve kolay bozulmaz. Sıkma pet şişe tasarımı ile ürünü kullanmak oldukça keyiflidir. 260 gr olarak satılan ürünün besin değerleri merak edilmektedir. Ürünün içinde kıvam arttırıcı ve renklendiriciler bulunur. Renklendirici için paprika oleoresin tercih edilmiştir. Asitlik düzenleyici olarak sitrik asit ve laktik asit kullanılmıştır. Sosa ismini veren biber, sadece dumanda yapay bir şekilde kurutulmuştur. Bu biberin meydana gelmesi uzun ve zor bir süreci kapsamaktadır. Meksika mutfağının baharatlı ve acı tadını hissetmek isteyen tüketiciler Chef Seasons Chipotle Sos 260 G Sıkma pet satın al seçeneğini Trendyol’u ziyaret ederek tercih edebilirler.