5
Ekmek kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Chefline Asia Panko Klasik Orta Boy Ekmek Kırıntısı 1 kg

151,47 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
169,99 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Chefline Asia Panko Klasik Orta Boy Ekmek Kırıntısı 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ithal bakkal Satıcı Ünvanı: HAMİN BEKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1620337322
    Bu ürün ithal bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chefline Asia Panko Klasik Orta Boy Ekmek Kırıntısı 1 Kg. Özel olarak bol gözenekli ve beyaz bir ekmekten hazırlanmış, eşit ölçüdeki ekmek kırıntısıdır. Her çeşit paneleme-kaplama işleminde sebze veya etlerin etrafını kaplamak için kullanılır. İlk akla gelen kullanım yeri şinitzeldir. Galeta unu gibi malzemelere nazaran , daha gevrek bir kaplama ve kızardıktan sonra eşit , altın sarısı bir renk avantajı vardır İçindekiler: Buğday unu, bitkisel yağ (palm), glikoz (buğday kaynaklı), maya (saccharomyces cerevisiae)*, tuz Enerji Besin: Enerji: 366 kcal/1531 kJ, yağ: 0 g, -doymuş yağ: 0 g, karbonhidrat: 78 g, -şekerler: 4,1 g, lif: 1,3, protein: 11,6 g, tuz: 0,2 g. Alerjen: Buğday Menşei Ülke: Malezya

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Chefline Asia Panko Klasik Orta Boy Ekmek Kırıntısı 1 kg

Bazen yemek hazırlarken gerekli olan malzemeleri hazırlamak için yeterli zaman bulunamamaktadır. Lezzetli yemek hazırlarken zamandan da tasarruf etmek istiyorsanız Chefline asia panko klasik orta boy ekmek kırıntısı tam olarak aradığınız bir üründür. Panko, geleneksel ekmek kırıntısı yerine geçer ve genel olarak Japon mutfağına ait yemeklerin yapımında sıklıkla tercih edilir.

 
  • Kolay kullanım
  • Nefis bir lezzet
  • Farklı yemeklerde kullanım kolaylığı

Chefline Asia Panko Klasik Ekmek Kırıntısı Özellikleri

Chefline Asia Panko Klasik Ekmek Kırıntısı Özellikleri

Çorba, sos, güveç, lazanya ya da etlerde pane harcı olarak da kullanılan bu ürünün kullanıldığı her yemeğe farklı bir lezzet katmaktadır. 1’er kiloluk paketler halinde satılan bu ürünün raf ömrü ve kullanım süresi de oldukça uzundur. Yoğunlaştırıcı bir malzeme olarak da tercih edilen bu ekmek kırıntıları yemeklerinize lezzetin yanında hoş bir sunum da katacaktır. Ekmek kırıntıları; buğday unu, bitkisel yağ, buğday kaynaklı glikoz, maya ve tuz kullanılarak üretilmektedir. Yüksek miktarda besin değeri sunan bu ürün aynı zamanda buğday alerjeni de içermektedir. Bu yüzden gluten alerjiniz var ise bu ürünü kullanmadan önce bir doktor tavsiyesi almanız gerekebilir.

 

Chefline Asia Panko Klasik Ekmek Kırıntısı Kullanımı

Chefline Asia Panko Klasik Ekmek Kırıntısı Kullanımı

11,6 gram protein oranı bulunduran Panko ekmeğinde 78 gram karbonhidrat değeri ve 4,1 gram şeker bulunmaktadır. Kızartmalarda pane harcı yerine de kullanılan panko ekmek kırıntısı özellikle et yemeklerinize farklı bir lezzet katacaktır. Kırmızı et, beyaz et ve paneli sebze yemeklerinde afiyetle tüketeceğiniz bu üründe domuz yağı ve domuzdan üretilen hiçbir katkı maddesi de bulunmamaktadır. Panko ekmek kırıntısı 1 kg olacak şekilde paketlenmiştir. Belirlenen ürün kızartılmadan üretildiği için içerisinde fazla yağ bulundurmaz ve normal ekmek kırıntısına göre daha farklı boyutlarda olabilir. Kızartma yemeklerinin dış yüzeyinde sıklıkla kullanılan panko, yumurtaya bulunan yemeklerde sıklıkla tercih edilir. Bu sayede kırmızı ve beyaz et yemekleriniz çok daha çıtır ve lezzetli bir hale gelir. Panko, kabuksuz ve özel beyaz ekmekten yapılır. Bir nevi ekmek kırıntısı yerine geçen bu ürün içine girdiği sosları da daha yoğun kıvamlı bir hale getirir ve besin değerini artırır.

 

Chefline Asia Panko Klasik Ekmek Kırıntısı Fiyatı

Chefline Asia Panko Klasik Ekmek Kırıntısı Fiyatı

Son yıllarda Japon yemek kültürünün merak edilmesi ile üretimi ve tüketimi oldukça artan panko, kullanan herkes tarafından çok sevilmektedir. Chefline asia panko ekmek kırıntısı 1 kg yorumları ürün hakkında geniş ölçüde bilgiler sunar. Kullanımı, lezzeti ve daha pek çok detay burada yer alır. Chefline asia panko ekmek kırıntısı 1 kg fiyatı Japon mutfağını seven kişiler için oldukça merak edilen bir konudur. Burada marka özelinde bir strateji belirlenmektedir. Ürünün içeriğindeki maddeler ve üretimde kullanım detaylara göre belirlenmektedir. Chefline asia panko ekmek kırıntısı 1 kg modelleri, özellikleri ve fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer almaktadır. Dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.