Chefs Choice Pate Tavuk Eti Tahılsız Kedi Konservesi 80 gr

28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Chefs Choice Pate Tavuk Eti Tahılsız Kedi Konservesi 80 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Canpet Satıcı Ünvanı: CANPET EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0201037422800010 Vergi Kimlik Numarası: 2010374228
    Bu ürün Canpet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chefs Choice Tavuk Etli Kıyılmış Tahılsız Kedi Konservesi 80 Gr? Chefs Choice Tahılsız Kedi Konservesi, püre halinde kedinizin kolaylıkla yiyeceği yapıdadır ve yaş mama içerisinde %10 oranında protein bulunmakta olup 1 yaş ve üzeri yetişkin kedilerin beslenme ihtiyaçlarına uygun olan yaş mama Gerçek et ile hazırlanmış, ultra premium kedi konserve mamasıdır. Diğer "Chefs Choice" Ürünlerini Görmek İçin Tıklayınız.? Chef Choice Kedi Konserveleri kedilerin oldukça sevdiği yaş mama olarak bilinir. Kuru kedi mamasına göre lezzeti daha yüksek olan kedi konserveleri çeşitli içeriklerde ve her kediye uygun olanları vardır. Tavuklu Kıyılmış Kedi Konservesi de kedilerinizin oldukça seveceği türden bir konserve çeşididir. Tavuk Etli seçeneği ile Chefs Choice Tahılsız Kedi Konservesini kedinize tattırmayı ihmal etmeyin. Yetişkin kedilerin seveceği lezzette Tavuk Etli yaş mama. Dana Eti, kediniz için protein kaynağıdır. Öğün yerine geçmemektedir, Takviye edici besindir.Chefs Choice Tavuk Etli Kıyılmış Tahılsız Kedi Konservesi İçerisindekiler? Kediler için tam gıda. Kedilerin beğenisine sunulan Chef Choise kedi yaş mamaları kaliteli malzemeden imal edilmiştir. Son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Chefs Choice Yetişkin Kedi Konservesi, yüksek protein ve dengeli yağar ile tam bir besin deposudur. İlave olarak koruyucu veya kedinizin sindirimini zorlaştıracak katkı maddesi bulunmamaktadır.? Kediler için tam gıda. Kedilerin beğenisine sunulan chef choice yetişkin kedi yaş mamaları kaliteli malzemeden imal edilmiştir. Son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. İçerik bakımından kedinizin olgunluk döneminde aldığı kiloları kotrol altında tutmak için yağı azaltılarak protein ve karbonhidrat dengesinin, kedinize ihtiyacı olan enerjiyi verecek şekilde hazırlanmıştır ve Ürünü detaylı bir şekilde İncelemek için aşağıda yer alan sıralanmış listeyi kontrol edinizBileşimi Hayvansal ürünler (tavuk eti 20%) Balık Bitkisel ve hayvansal yağlarGarantili Analizler Ham Protein %8,5 Ham Lif %5.0 Yağ %6,5 Ham Kül %2,5 Nem %78,0Besin Katkı Maddeleri Vitamin D3 135 IU Taurin 139 g Manganez 1.35 mg Çinko 3.3 mgTeknolojik katkı maddeleri: (Çin tarçını sakızı: 5452 mg)Chefs Choice Tavuk Etli Kıyılmış Tahılsız Kedi Konservesi Kullanım Şekli? Chefs Choice kedi konserveleri Tahılsız Sos İçerisinde Kıyılmış Tavuklu Kıyılmış Konserve Ürününün, Dostunuzun uygun bir şekilde tüketebilmesi için hazırlanmış ve detaylı tüketimi için öneriler beslenme tablosunda yer verilmiştir. 3-5 kg ağırlığındaki yetişkin bir kediye, günlük oda sıcaklığındaki 2-3 paketi en az iki öğün olmak üzere veriniz. Açtıktan sonra buzdolabında saklayın (+4 derece) ve 48 saatte tüketin. Kedinizin ve Mamanın yanında daima taze ve temiz su bulundurunuz. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Yaş Kedinin Ağırlığı (Kg) Beslenme Miktarı (Gr/Gün) Yaş (Ay) 1 - 3 Kg 32 - 73 Gr 3 - 4 Kg 73- 90 Gr 4+ Kg 90+ Gr

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver