Chi Biosilk Volumizing Therapy Hacimlendirici Saç Kremi 1006 ml 633911731635

525 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chi Biosilk Volumizing Therapy Hacimlendirici Saç Kremi 1006 ml 633911731635

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DYEHOUSE Satıcı Ünvanı: DENİZ GÜRPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7100826896
    Bu ürün DYEHOUSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç cilt kompleksi'nin temel bileşenlerini, ipek ve pirinç proteinlerini her tele aşılayarak köklerinizi nemlendirmek ve canlandırmak için saça hacim ve vücut sağlar. Uv emiciler saçınızı zararlı uv ışınlarından korur. Paraben içermez. Temel malzemeler ve faydalar: Köklerinizi nemlendirmek ve canlandırmak için her bir tutamda ipek ve pirinç proteinleri Uv emiciler saçınızı zararlı uv ışınlarından korur Ürün açıklaması Biosilk volumizing therapy, ipek proteinlerini güçlendirmek için saç hacmi kompleksiyle birleştirir. Bu temel bileşenler saç gövdesi oluşturur ve buklelerinizi ağırlaştırmadan parlar. Uv saç koruyucuları saçınızı zararlı ışınlardan korur. Biosilk volumizing therapy saçınıza güç, nem, parlaklık ve koruma sağlar. Botanik bir kompleks olan saç hacmi kompleksi, saçı güçlendirir ve saç derisini canlandırır. Sülfat ve paraben içermez. Malzemeler Aqua / su / eau, setearil alkol, setil alkol, behentrimonium chloride, glycerin, dicetyldimonium chloride, bisamino peg / ppg-41/3 aminoethyl pg-Propyl dimthicone, ethyl macadamiate, koku (parfum), propanediol, ethylhexyl methoxyl methoxyl methoxyl hidrolize pirinç proteini, gleditsia triacanthos çekirdeği ekstresi, lamium albüm çiçek ekstresi, panax ginseng kökü ekstresi, benzofenon-4, polyquaternium-11, polyquaternium-37, propilen glikol dicaprylate / dicaprate, ppg-1 tridecethicothiconethyl / tridecethiconethyl / tridecethiconethyl / tridecethico silsesquioxane, dimethicone, polyquaternium-10, propoxytetramethyl piperidinyl dimethicone, setrimonium chloride, trideceth-6, c11-15 pareth-7, propilen glikol, panthenyl hydroxypropyl steardimonyum klorür, phenoxylidlythanol, heksolilikolilbilenat, sodyumolilikolbilenat.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Normal
  • Form Krem
  • Etki Hacim / Dolgunluk Veren
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver