Chicco 2'li Soother Ph Micro Yalancı Emzik 0-2 Ay

199,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Chicco 2'li Soother Ph Micro Yalancı Emzik 0-2 Ay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebek çarşım teks ürün Satıcı Ünvanı: BEBEK ÇARŞIM TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160071011000018 Vergi Kimlik Numarası: 1600710110
    Bu ürün bebek çarşım teks ürün tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • . Yenı Doğan Bebekler İçin Tasarlanmış Mini Emzik Yeni Soother Physio Mikro Bebeğinizin İlk İki Ay Boyunca Rahatlıkla Kullanabilmesi İçin Hafif Olarak Tasarlanmıştır. Bebeğin Yüz Ve Ağız Çevresine Uyum Sağlar. Ergonomik Tasarım Büyük Havalandırma Delikleri Sayesinde Bebeğinizin Cildinin Nefes Almasını Sağlar. Küçük Oluklar, Dilin Doğal Konumlandırmasını Sağlar. Girinti Ve Eğik Tasarımı Sayesinde Damak Ve Dildekı Basıncın Eşit Olarak Dağılmasını Sağlar. Ultra İnce Taban Tatsız Ve Kokusuz Silikondan Üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver