Chicco Next2me Anne Yanı Beşik Magic White Snow

16.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chicco Next2me Anne Yanı Beşik Magic White Snow

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İlke Bebe Satıcı Ünvanı: İLKE BEBE GİYİM TURİZM VE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473006490100015 Vergi Kimlik Numarası: 4730064901
    Bu ürün İlke Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yenilikçi kayarak inen yan paneli ile kullanımı kolay ve rahat yeni Chicco anne yanı beşiği! Chicco Next2me Magic, ebeveynlerin bebekleriyle yakın uyumalarını ve gece boyunca rahat hissetmelerini sağlayan anne yanı beşiğidir. Yan panelin yeni mekanizması daha rahattır ve kullanımı kolaydır. Yalnızca yan paneli aşağı yukarı çekerek tek bir elinizle ve ayağa kalkmadan yatağınızdan rahatça açıp kapayabilirsiniz. Farklı yataklara uyum sağlayabilmesi için 11 farklı yükseklik ayarı vardır. Kolaylıkla içeri alınabilen ayakları sayesinde bazalı yataklara da uyum sağlar. Chicco Next2me Magic, her zevke uygun özel olarak tasarlanan farklı kumaşları sayesinde yatak odanızı daha da şık hale getirecek. Kolay ve hızlı açma: Yalnızca yan paneli aşağı yukarı çekerek yatağa takılıyken bile kolayca açıp kapayabilirsiniz. Sallama modu: Kolayca etkinleştirilen sallama modu Hava akışı: Daha fazla hava akışı sağlamak için file pencere ve 3D kumaştan şilte kılıfı Her türlüğü yatağa uyum sağlar Frenli ve 4 döner tekerlek: Evin içinde istediğiniz yere taşıyabilmeniz için frenli 4 adet döner tekerliği vardır. Eğim verilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Chicco Next2Me Anne Yanı Beşik Magic White Snow

Beşik, bebek bekleyen çiftlerin temel ihtiyaçlarının başında gelir. Zamanının büyük bir kısmını uykuda geçirecek olan bebek için konforlu ve güvenli bir beşik şarttır. Anneler, bebeklerinin her an yakınlarında, gözlerinin önünde olmasını isterler. Chicco Next2Me anne yanı beşik Magic white snow 06079584300000 bu açıdan annelerin aradıkları üründür. Chicco Next 2 Me anne yanı beşik bebeğinizle yan yana huzurlu ve güvenli bir uyku çekmenize yardımcı olur. Anneler ve bebekler için uykuyu kolaylaştıran bir üründür. 11 farklı yükseklik ayarı yapılabilen beşiği, kendi yatağınızın boyuna rahatlıkla ayarlayabilmeniz mümkündür. Ayrıca ürün katlanabilir tekerleklere sahiptir. Tekerlekler sayesinde mobilyanızı kolayca bir yerden başka bir yere taşıyabilir, sonrasında tekerlekleri kilitleyerek sabit kalmasını sağlayabilirsiniz.

  • Farklı yükseklik ayarları
  • Konforlu ve güvenli tasarım
  • Hava akışı sağlayan kumaş

Pratik Kullanımıyla Chicco Next2Me Anne Yanı Beşik

Pratik Kullanımıyla Chicco Next2Me Anne Yanı Beşik

Chicco Next2Me anne yanı beşik Magic white snow kolay kullanımıyla dikkat çeker. 4 adet tekerleği bulunan ayaklar ürünün kolay taşınmasına yardımcı olur. Tekerlek kenarlarındaki çıkıntılara bastığınızda tekerleri sabitleyebilirsiniz. Beşiğin baş ve ayak kısmındaki mekanizmaya bastırarak yüksekliğini dilediğiniz şekilde ayarlamanız mümkündür. Bu mekanizma ayrıca reflü gibi sağlık sorunlarına karşı beşiği hafif eğimli şekilde ayarlayabilme imkanı sunar. Kolay ayarlanabilir mekanizması, bebeğinizi uyuturken hafifçe sallayabilmenizi mümkün kılar. Sallama özelliğini kullanmadığınız anlarda bu mekanizmayı arkadaki boruya kanca ile geçirip sabit kalmasını sağlayabilirsiniz. Chicco Next2Me anne yanı beşik Magic white snow tek elle açılabilir, transparan bir kenara sahiptir. Bu da yataktan kalkmadan bebeğinizi kontrol etmenizi kolaylaştırır. Ayak kısmı içeri alınarak bazası bulunan yataklarla kullanımı sağlanır. Beşiğin kumaşını fermuarlı kısımdan çıkarıp yıkamanız mümkündür.

Chicco Next2Me Anne Yanı Beşik ile Huzurlu Geceler

Chicco Next2Me Anne Yanı Beşik ile Huzurlu Geceler

Ebeveynlerle bebeklerin aynı yatakta uyuması risklidir. Bu durum her iki taraf için rahatsız bir uykuya neden olabilir. Pediatristler, yenidoğan bebeklerle aynı odada, bebek ve annenin yakın bir şekilde ancak farklı yataklarda uyumasını önerir. Chicco Next2Me anne yanı beşik Magic white snow kullananlar rahat bir uyku çeker. Chicco Next2Me anne yanı beşik farklı boylarda ayarlanabilir oluşu ve tek elle açılıp kapatılabilen kenarlarıyla bebeğinizin rahat ve güvenle uyumasını mümkün kılar. Chicco beşik minderi nefes alabilir özelliği sayesinde bebeğinizin uyku kalitesini artırır. Beşiğin kenar kısımları çift file kumaştandır. File kumaşlar transparan özellikleriyle her an bebeğinizi görmenizi sağlarken bebeğinizin hava almasını da kolaylaştırır. Dönebilen tekerlekleri sayesinde gün içinde beşiği salona ya da başka odalara da rahatlıkla götürebilir, bebeğinizi her an yanıbaşınızda uyutabilirsiniz.

Chicco Next2Me Anne Yanı Beşik Magic White Snow Fiyatı

Chicco Next2Me Anne Yanı Beşik Magic White Snow Fiyatı

Chicco Next2Me anne yanı beşik Magic white snow fiyatları beşiğin özelliklerine göre belirlenir. Chicco Next2Me kolay kullanımı ve farklı özellikleriyle bebek bakımını kolaylaştıran bir üründür. Bebeğinizi uyuturken sallama mekanizmasını açabilir, bebeğinizin kolay bir şekilde uykuya dalmasını sağlayabilirsiniz. Sallama modunu bebeğiniz uyuduğunda kolayca kilitleyebilirsiniz. Gün içinde beşiği oturma odanıza, salona taşıyarak bebeğiniz rahat beşiğinde uyurken siz de işlerinizi halledebilirsiniz. File penceresi sayesinde her an bebeğinizin ne yaptığını görebilirsiniz. Tekerlekleri frenlerini açarak güvenle beşiği kullanabilirsiniz. Chicco Next2Me Magic anne yanı beşik fiyatı özellikleriyle doğru orantılıdır. Chicco Next2Me anne yanı beşik Magic white snow yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünün kalitesi hakkında fikir edinebilirsiniz. Hem siz hem de bebeğiniz için güvenli, kaliteli bir uyku sunan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.