Chicco Next2me Forever Anne Yanı Beşik - Cool Grey

11.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chicco Next2me Forever Anne Yanı Beşik - Cool Grey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Babymall Satıcı Ünvanı: ÖZELCAN BABYMALL MAĞAZACILIK DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042541200020 Vergi Kimlik Numarası: 6860425412
    Bu ürün Babymall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Next2Me Forever Anne Yanı Beşik Chicco Next2Me Forever yatağı ile hem ebeveynler hem de bebek için daha iyi bir uyku için 6 ay sonra bile birlikte uyumaya devam edebilirsiniz. Chicco Next2Me Forever, 4 yaşına kadar olan çocuğun büyümesini takip etmek için Montessori felsefesinden esinlenerek geleneksel bir yatağa veya yer yatağına dönüştürülebilir. Her tür yatağa ve bazaya kolayca uyarlanabilen Chicco Next2Me Forever ayrıca döner tekerlekler ve mükemmel havalandırma sağlayan file kumaşla donatılmıştır, çocuk için pratiklik sağlar ve güvenlik açısından en iyi seçimdir. Yeni doğanlar için rahat ve güvenli bir ortam yaratan, ayarlanabilir ve yıkanabilir özelliği bulunan ve 0-8 ay arası kullanılabilen yeni Chicco çözümü Mummy Nest beşik içi minderiyle de kullanıma uygundur. Ürün Ağırlığı: 20,7 Kg Ürün Ölçüleri: Ayaklarıyla beraber: Uzunluk:121 cm Genişlik: 73,8 cm Yükseklik: 91,1 / 108,2 cm. Ayakları olamadan: Uzunluk:121 cm Genişlik: 61,8 cm Yükseklik: 62,4 cm. Şilte ölçüsü: 110x58 cm -Bir bebek karyolasından çok daha fazlası ! 6 ay sonra bile birlikte uyumak !! -Tek elle açılıp kapanması kolay olan daha büyük boyut ve bariyer -Chicco Next2Me Forever , patentli sistem sayesinde bebek karyolası ebeveyn yatağına tam olarak bağlı olmadığında inidirilmesini önleyen güvenlik sistemli bir yan bariyer ile donatılmıştır. -Montessori Felsefesi : Çocuğun özerkliğini desteklemek için zemin yatağına dönüşür. Böylece tam bir özgürlük içinde yatağa girip çıkabilir. -Havalandırma: 4 taraftaki file kenarlar yatağın içindeki hava akışını kolaylaştırır. -Her yatağa uyumlu: 11 kademeli yükseklik ve katlanır ayaklar sayesinde beşik her yatağa kolaylıkla uyum sağlar. -Eğim verilebilir yapısı sayesinde burun tıkanıklığı ve reflü durumlarında bebeğin daha iyi nefes almasına yardımcı olur. -Manevra kabiliyeti: Evin içinde kolay kolayca hareket etmek için frenli 4 döner tekerlek.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver