4
Burun Aspiratörü kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Chicco Burun Aspiratoru Physıoclean

295 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
338,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Chicco Burun Aspiratoru Physıoclean

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAĞLIKLIGÜNLER Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÇAĞRI POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3150152551800001 Vergi Kimlik Numarası: 7320981853
    Bu ürün SAĞLIKLIGÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pratik ve hassas burun aspiratörü
Geri Bildirim Ver

Chicco Physioclean Burun Aspiratörü

Alerji, burun eti, sinüzit ve nezle gibi bazı hastalıklar doğru nefes almanın önüne geçer. Bu durum hem sağlık hem de iç huzur açısından oldukça olumsuz sonuçlar meydana getirir. Her yaş grubu için can sıkıcı bir durum olan buruk tıkanıklığı, özellikle bebeklerde yaşandığında ebeveynler için zor bir hal alır. Hem bebeğinizin rahatı hem de sizin huzurunuz için bu durumun üstesinden gelebilecek ürünler de vardır. Chicco Physioclean burun aspiratörü, sizin günlük hayatınızı olumlu etkiler, bebeğinizin sağlıklı ve rahat nefes almasını sağlar. Farklı unsurlar sonucunda bebeğinizin tıkanan burnunu rahatlatmak için güvenle bu ürünü kullanabilirsiniz. İşinin ehli markanın rahat bir kullanım sunmak ve pratiklik kazanmak amacıyla tasarladığı bu ürünle sizler de avantaj sahibi olabilirsiniz.

  • Kaliteli ve sağlıklı materyal
  • Pratik ve kolay kullanım
  • Ergonomik gövde

Chicco Physioclean Burun Aspiratörü Avantajları

Chicco Physioclean Burun Aspiratörü Avantajları

Tıkalı burun, her yaş grubunda rahatsızlık veren bir sağlık sorunudur. Özellikle bebeklerde ciddi oranda huzursuzluk çıkaran ve tüm günlerini olumsuz etkileyen bir durumdur. Bebeğinizin rahat bir uyku uyumasına, kolayca beslenmesine ve sağlıkla büyümesine katkı sağlayan Chicco Physioclean nazal bebek burun aspiratörü ile avantaj sahibi olabilirsiniz. Onun huzuru sizin de günlük hayatınızı ve mutluluğunuzu doğrudan etkiler. Kendi temizliklerini ve bakımlarını yapamayan bebeğinizin sorumluluğu ebeveyni olarak sizdedir. Minik yavrunuzun rahat etmesini sağlamak amacıyla kullanabileceğiniz bu ürünü edinerek hem sizin hem de onun hayatını güzelleştirebilirsiniz. Chicco burun aspiratörü kullanımı, sahip olduğu aparatları sayesinde oldukça kolaydır. Nazik ve hijyenik bir bakım sağlayan bu ürün, hızlı sonuç almanızı sağlar. Esnek ve yumuşak malzemeden üretildiği için narin bebeğinizin küçük burnuna zarar vermez. Rahat ve sağlıklı nefes için güvenle bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Pratiklik Sağlayan Burun Aspiratörünün Özellikleri

Pratiklik Sağlayan Burun Aspiratörünün Özellikleri

Hızlı ve kolay bir şekilde bakım yapmak hem çocuğunuzun hem de sizin rahatınız için oldukça önemlidir. Huzursuzluk yaratabilecek ve bazı sağlık sorunlarını meydana getirebilecek bu tıkanıklığı başarılı bir şekilde çözen Chicco Physioclean burun aspiratörü şeffaf olması sayesinde sizlere kolaylık sunar. 0 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygun bir üründür. Hassas ve küçük bir burna sahip olan bebeğinizin temizlik sırasında rahatsızlık hissetmemesi için özel olarak tasarlanır. Ucu esnek ve yumuşak bir malzemeden üretilir. Bu sayede bebeğinizin minik burnuna uyum sağlar. Pratik bir temizleme imkanı sunar. Hızlı bir rahatlama sağlarken sağlığını destekler. Chicco Physioclean burun aspiratörü set, ergonomik bir tutuş imkanı sunan bir gövdeye sahiptir. Tek kullanımlık ucu sayesinde hijyenik bir bakım sağlayabilirsiniz. Cihazın kolaylık sunan birçok özelliğinden faydalanarak bebeğinizin sağlıklı nefes almasına yardımcı olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Chicco Physioclean Burun Aspiratörü Fiyatları

Bütçe Dostu Chicco Physioclean Burun Aspiratörü Fiyatları

Bebeğinizin rahat nefes almasına katkıda bulunan ürün, hijyenik ve kolay bir kullanım imkanı sunar. Bu durum, kısa sürede tıkanıklığı açmanız açısından büyük bir avantaj sağlar. Tek kullanımlık özel başlıkları sayesinde onun minik bedenine zarar vermeden pratik bir şekilde bakım yapabilirsiniz. Bütçe dostu Chicco Physioclean burun aspiratörü fiyatları için Trendyol’a göz atabilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı ürünü avantajlı fiyatlarla sunan marka, tasarımlarına kolaylıkla ulaşmanızı sağlar. Üstelik belli dönemlerde gerçekleşen indirimlerden ve kampanyalardan faydalanarak ürünlere oldukça uygun bir şekilde sahip olabilirsiniz. Tüm bunların yanında kararsızlık yaşamanız halinde Chicco burun aspiratörü kullananlar tarafından yapılan değerlendirmelere bakabilir ve güvenli bir İnternet alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. Müşteriler tarafından yapılan Chicco Physioclean burun aspiratörü yorumları sayesinde kolayca karar vererek vakitten tasarruf edebilirsiniz. Birçok kolaylık sunan ürüne göz atarak ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabilirsiniz.