Chicco Physioclean Serum Fizyolojik Solüsyon 5 Al 4 Öde

775 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
11 saat 10 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Chicco Physioclean Serum Fizyolojik Solüsyon 5 Al 4 Öde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAĞLIKLIGÜNLER Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÇAĞRI POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3150152551800001 Vergi Kimlik Numarası: 7320981853
    Bu ürün SAĞLIKLIGÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Bebeğinizin günlük burun hijyeni için önemli bir yardımcıdır · Burundaki fazla mukusun ortadan kaldırılmasına yardımcı olur · Tek doz olarak kullanıldığı için tamamen hijyeniktir · Her bir paket çerisinde 10 adet 2 ml’lik tek kullanımlık flakonlar bulunmaktadır
Geri Bildirim Ver