Chipolino Malta Travel Bebek Arabası 2019-Amethyst

2.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chipolino Malta Travel Bebek Arabası 2019-Amethyst

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Onur Bebe Satıcı Ünvanı: ONUR BARIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 1420549291
    Bu ürün Onur Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chipolino Malta Travel Bebek Arabası EFSANE! Chipolino Malta bebeğinizin doğumundan 22kg'ye kadar rahatlıkla kullanılabilir. Son derece hafif alüminyum şaseye sahiptir. Sadece 6 kg. Koltuk ve güneşlik için özel yumuşak kumaş kullanılmıştır. Yumuşak ped dahil Pamuklu koton kumaş Oturma ünitesinin sırt bölümü 3 farklı pozisyonda ayarlanabilir. Ayrıca ayak dayana bölümü de ayarlanabilir mekanizmaya sahiptir. Chipolino Malta oturma ünitesinin bir diğer ve en kullanışlı özelliği alt kısmında bulunan kayışlar sayesinde kolayca portbebeye dönüşebilmesidir. Bu sayede bebeğinizin ilk ayları için birlikte yaptığınız keyifli gezintilerde ona uyuması için konforlu bir alan sunar. İtme sapı boyunuza göre ayarlanabilir yapıya sahip olup, kaliteli eko deri ile kaplanmıştır. Koltuk kolayca kemerli yeni doğmuş bir sepete dönüştürülür İki hareketle koltuk her iki yöne de monte edilebilir - anneye hareket yönünde Yumuşak dolgu ile 5 noktalı emniyet kemeri bebeğinizin konforu ve güvenliği içindir. Geniş güneşliği sayesinde bebeğinizi güneşin zararlı ışınlarından daha rahat korursunuz. Ayrıca tentesinin üst bölümde ebeveyn gözetleme penceresi bulunur. Tüm tekerleklerinde bağımsız amortisör sistemi mevcut olup, bebeğinizin konforu için oluşturulmuştur. Ön tekerlekleri kendi etrafından 360 derece döner ve kolay düz sürüşler için istendiğinde kilitlenebilir. Fren sistemi arka tekerleklerinde konumlandırılmış olup, tek noktadan ayağınızla kolayca kontrol edebilirsiniz. Ön ve arka tekerlekleri gerektiğinde iki hareketle kolayca sökülür Malta bebek arabasının alt bölümünde bulunan büyük ve kapaklı bagaj bölmesi ile çok rahat edeceksiniz. Chipolino malta kolayca katlanır ve katlandığında otomatik kendisini kilitler Chipolino Malta travel bebek arabası, portbebe de olabilme özelliğine sahip bebek arabası ve ana kucağından oluşan komple bir seyahat sistemidir. Ayak örtüsü içeriğe dahildir. Chipolino Malta diğer tüm Chipolino ürünlerinde olduğu gibi bebeğiniz için % 100 güvenli malzemelerle EN1888 Avrupa Standardı şartlarına uygun olarak üretilmiştir.
  • Ölçüleri: Malta Tekerlekli Şase Ağırlığı : 6,05 kg Malta Tekerleksiz Şase Ağırlığı : 4,00 kg Koltuk / sepet ağırlığı : 3,80 kg Arabanın açık halde boyutları : E 85 cm / W 59 cm / Y 100 cm Arabanın katlanmış halde boyutları : E 70 cm / W 48 cm / B 26 cm Koltuk / sepet ölçüleri : D 82 cm / W 34 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver