choozy Blackpink Chibi 4'lü Ahşap Mini Rozet Seti

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

choozy Blackpink Chibi 4'lü Ahşap Mini Rozet Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: choozy Satıcı Ünvanı: GÜLŞAH ONGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4810401443
    Bu ürün choozy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN BOYUTU : 3CM MALZEME : 3MM KALINLIĞINDA MDF BASKI : UV BASKI İĞNE : PLASTİK İĞNE Çok seveceğiniz blackpink konseptli mini rozetlerimiz sizler. 4 adet farklı rozet içeren bu setimiz lazer kesim ve uv baskı tekniği ile üretilmiştir. Ürünler tek tek kesilip özenle basıldığı için görsel etrafında yanık izi ya da görselde kayma bulunmaz. Ürünümüz UV Baskılıdır. KAĞIT, STICKER ya da DİJİTAL BASKI DEĞİLDİR !! Güneş ışınlarına çok dayanıklıdır asla solma yapmaz. Ürün arkasındaki iğne PLASTİK olmakla birlikte ahşap ve plastiğin birbiri ile güçlü tutunmasını sağlamak amacıyla güçlü yapıştırıcı kullanılmıştır. SICAK SİLİKON YAPIŞTIRICI KULLANILMAZ!! Bu yüzden ürünlerimizde güneş altında erime çıkma ya da malzemeden kopma gibi problemler yaşamazsınız. ÜRÜNÜMÜZ 4LÜ OLARAK KARTONA TAKILI VE POŞETLİ OLARAK GÖNDERİLMEKTEDİR. Ürünlerimiz stokta beklemiş ürünler değildir. Siparişiniz üzerine hazırlanmaktadır. Paketinizi açtığınızda lazer kesimden kaynaklı koku gelebilir. Normal şartlarda rahatsız eden bir koku değildir ancak yine de rahatsız oluyorsanız sıvı temasından koruyarak açık havada biraz bekletebilirsiniz. Ürünümüz ahşap olduğu için sıvıya dayanıklı değildir. Rozetlerinizi lütfen sıvı temasından koruyunuz :))

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver