2
Haşere İlacı kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Chrysamed İNSEKTİSİT MAX 1 LT Böcek ilacı Tahtakurusu,Karınca,Akrep,Kene,Örümcek,Hamamböceği,Sinek

224 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Chrysamed İNSEKTİSİT MAX 1 LT Böcek ilacı Tahtakurusu,Karınca,Akrep,Kene,Örümcek,Hamamböceği,Sinek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Chrysamed Satıcı Ünvanı: CHRYSAMED KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730008898900025 Vergi Kimlik Numarası: 7300088989
    Bu ürün Chrysamed tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Chrysamed Insektisit Max 1 lt

Bahçeli evlerde ve giriş katlarda oturanların en büyük problemlerinden biri haşere sorunudur. Evlerdeki haşerelerden kurtulmak için birçok yöntem vardır. Yöntemlerin en başında da evi ilaçlatmak ve bu sorunu kökten çözmeye çalışmak gelir. Ancak bu yöntem hem maliyetli hem de sağlıksız olabilir. Haşere problemini kokusuz, leke bırakmayan Chrysamed insektisit max 1 lt ile konforlu bir şekilde çözebilirsiniz. Karşılaşma olasılığı fazla olan sivrisinek, karasinek, hamam böceği, karınca gibi haşereler üzerinde oldukça etkili olan Chrysamed insektisit böcek ilacı, istenilen zamanda uygulanır. Kullanımı oldukça basit olan bu ürünü rahatlıkla maske ya da koruyucu kullanmaya gerek kalmadan evinizde uygulayabilirsiniz. Biyolojik etkiye sahip ürün, etkisi ve içeriği sayesinde 3 aya kadar kalıcı çözüm getirir.

  • Biyolojik etkili
  • Etkili ve kalıcı çözüm
  • İtici gaz içermez

Biyolojik Etkili Insektisit Chrysamed Faydaları

Biyolojik Etkili Insektisit Chrysamed Faydaları

Chrysamed böcek ilacı toksik etkiyle değil biyolojik etkiyle istenmeyen böcekleri yok eder. Trake sistemi ile solunum yapan böceklerin trake sisteminden geçerek sinir sistemine hasar verir. Bu nedenle sinir sisteminin yapısı bozulan böcekler, sağlıklı davranışlarını yapamaz ve kısa zaman içerisinde ölür. Kullanımı son derece pratik olan Chrysamed insektisit 1 lt geniş spektrumlu kullanıma hazır bir üründür. Haşerelerin bulunabileceği, geçebileceği, konaklayacağı ya da üreyebileceği yerlerde kullanılır. Spektrumu en ince ayara getirerek bol miktarda 1-2 metre mesafeden sıkılması etkili sonuç alınmasında önemli rol oynar. Mobilyalar, duvarlar, perde, koltuk, halı, yatak, elbise ve mutfak dolapları, kapı, pencere, teras, balkon ve saksı gibi evlerde haşerenin olabileceği alanlara rahatlıkla uygulayabilirsiniz. 8697788510900 ürün kodu ile satışa sunulan biyolojik etkili ilaç, her yerde kullanıma uygun bir üründür.

Insektisit Chrysamed Max 1 lt Kullanım Alanları

Insektisit Chrysamed Max 1 lt Kullanım Alanları

Insektisit max Chrysamed böcek ilacı oldukça geniş kullanım alanına sahiptir. Kokusuz, leke yapmayan özelliği ile ön plana çıkan Chrysamed insektisit max 1 lt kullananlar tarafından oldukça beğeni toplayan bir biyolojik karışımdır. Evler, işyerleri, siteler, restoranlar, oteller, fırınlar, okullar, marketler, hayvan barınakları gibi birçok kapalı ve açık alanda kullanılabilir. Seyahatlerde bavula, otel odasına ve yatak çevresine püskürterek haşerelerden korur ve bu haşerelerin evlere taşınmasını önler. Piknik alanlarında oturulan alana, kıyafetlere ve ayakkabılara sıkılarak kene, sivrisinek gibi hastalık bulaştırabilecek tüm haşereleri uzaklaştırır. Chrysamed insektisit max 1 lt yorumları sayesinde ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Chrysamed böcek ilacı, her çeşit yüzeye kolayca uygulanabilen, insan ve çevre sağlığına zarar vermeden, tüm böcek sorunlarınıza kalıcı ve kesin çözüm sunan bir üründür. Ayrıca uygulama sonrası evinizde temizlik yapmanızı gerekli kılmaz.

Avantajlı Fiyatlı Chrysamed Max Insektisit 1 lt

Avantajlı Fiyatlı Chrysamed Max Insektisit 1 lt

Günlük hayatta insanların sıkça karşılaştığı haşere sorunun insan sağlığına olumsuz etkileri bulunur. Böcek ilacının etki alanı, su bazlı olması, litresi gibi etkenler fiyatını belirleyen faktörler arasında bulunur. Evinizden çıkmadan ve havalandırmaya gerek kalmadan kolayca uygulayabileceğiniz Chrysamed insektisit max 1 lt fiyatı ile de oldukça uygun bir üründür. Kesin sonuç vermesiyle birçok müşteri tarafından tercih edilir. Haşere ve böceklerden kurtulmak isteyen kişiler bu ilaçla ihtiyaçlarını karşılayabilir ve evlerindeki böcek sorununa çözüm bulabilir. Sprey olarak satışa sunulur ve pratik kullanımıyla müşteriler tarafından kolayca uygulanır. Evinizdeki haşere problemine etkili ve kalıcı çözüm sağlayan Chrysamed insektisit max 1 lt satın al seçeneği ile ilaca sahip olarak rahat bir nefes alabilirsiniz. Bu benzersiz ve kaliteli ürüne, konforlu alışveriş imkanı sunan online alışverişin adresi Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.