Çiçekmisin Mermer Görünümlü Saksıda Yeşil Yapay Kaktüs Aloevera

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Çiçekmisin Mermer Görünümlü Saksıda Yeşil Yapay Kaktüs Aloevera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çiçekmisin Satıcı Ünvanı: EMİR ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0240108747700001 Vergi Kimlik Numarası: 2360140472
    Bu ürün Çiçekmisin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün hikayesi mermer görünümlü saksıda yeşil yapay kaktüs aloevera, canlı yeşil rengi sayesinde yapay görünümünden çıkıp oldukça canlı bir bitki izlenimi vermektedir. Ürün mermer görünümlü saksıda temele oturtulmuştur ve saksı ile kaktüs aloeveranın birleştiği noktada yosun kullanılmıştır. Bu sayede bir renk bütünlüğü sağlanmıştır. Ürün, yaşam alanlarınızın minik ama dikkat çekici objelerinden biri olacaktır. Evinizde, ofisinizde, çalışma ve kişisel odalarınızda
  • kısaca tüm yaşam alanlarınızda kullanabilirsiniz. ürün ölçüleri ürün toplam uzunluğu: 19 cm ürün saksı uzunluğu: 6,5 cm ürün saksı eni: 10 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Yeşil Yapay Kaktüs Aloe Vera ile Enerjiyi Hisset

Mermer görünümlü saksıda yeşil yapay kaktüs aloe vera ev dekorasyonlarında sıklıkla kullanılan bir aksesuardır. Evde canlı bitki beslemek pek çok konuda insanlara zorluk yaşatabilir. Bitkilerin devamlı olarak sulanması ve ışığın en iyi şekilde ayarlanması bitkilerin sağlıklı kalması için son derece önemlidir. Bu noktada canlı bitki bakacak durumda olmayan özellikle sık sık ev dışında başka bir yerde kalan insanlar için en mantıklı yöntem yapay bitkiler kullanmak olur. Son zamanlarda yapay bitki kullanımının artmasından sonra yapay kaktüsler de popüler hale gelmiştir. İnsanlar tam olarak canlı bir bitki görünümü oluşturan yapay kaktüslerini ev dekorasyonlarında sıklıkla kullanmaktadırlar. Yapay kaktüsler evde aynı bir gerçek bitki görüntüsü oluşturacağı için pek çok insan yapay olup olmadığını da dışardan bakınca anlamayacaktır.

  • Yeşil Renkli
  • Gerçekçi Görünüm
  • Uygun Fiyatlı

Mermer Görünümlü Saksıda Yapay Kaktüs ile Ev Dekorasyonu

Evlerine yeni aksesuarlar ekleyerek farklı hava kazandırmak isteyenlerin tercih ettikleri bazı ürünler bulunmaktadır. Bu noktada sıklıkla tercih edilen yapay kaktüsler, farklı renk seçenekleri ile insanların karşısına çıkmaktadır. Ancak gerçek bir görünüm sağlamak isteyenler genellikle yeşil renkteki yapay kaktüsleri tercih ediyorlar. Ev içerisindeki bazı ufak detaylar, evin genel konseptinin değişmesine katkı sağlar. Yapay kaktüs de aynı bu şekilde boyut olarak küçük ancak etkisi olarak büyük işler başarmaktadır. Çiçekmisin ürünleri sayesinde ev dekorasyonlarında önemli bir kazanım elde edilmiş olur. Yapay kaktüsün oturtulmuş olduğu saksının da tasarımı direkt olarak objeye etki eder. Bu sebepten dolayı da üründe mermer görünümü sağlayan son derece şık bir saksı kullanılmıştır. Çiçekmisin yapay çiçek ürünleri ile evlerini yeniden dizayn etmek isteyenler önemli bir fayda sağlarlar.

Mermer Görünümlü Saksıda Yapay Kaktüs Kullananlar

Yapay kaktüslerin üretim aşamalarında, ürünün gerçek bir kaktüse benzemesi için birçok çalışma yapılmaktadır. Mermer görünümlü saksıda yeşil yapay kaktüs aloe vera tasarım anlamında farklı bir hava kazandırıyor. Saksıya oturtulan kaktüs ile aloe veranın birleştiği alanda yosun kullanılması ise özellikle gerçekçiliğin artırılması ve güzel bir görünüm kazanılması için son derece önemlidir. Yosun ve yapay kaktüs bir arada kullanılarak tam olarak bir renk bütünlüğü sağlanmak da istenmektedir. Mermer görünümlü saksıda yeşil yapay kaktüs aloe vera yorum incelemesi yaparak da bu ürünün gerçekçiliği hakkında insanların fikir sahibi olabilmeleri mümkün. Kullanıcıların yorumlarını inceleyerek ürünü satın alan insanlar da üründen son derece memnun kalmaktadırlar. Mermer görünümlü saksıda yeşil yapay kaktüs aloe vera kampanya koşulları da incelenerek uygun fiyata satın alınabilir.

Mermer Görünümlü Saksıda Yeşil Yapay Kaktüs Çeşitleri, Özellikleri ve Fiyatları

Evlerde, ofislerde güzel bir görüntü oluşturulması için yapay kaktüsler oldukça sık bir şekilde kullanılıyor. Bu aşamada, insanların yapay kaktüs almadan önce dikkat ettikleri bazı konular da vardır. Mermer görünümlü saksıda yeşil yapay kaktüs aloe vera fiyatı, satın almak isteyenlerin incelemekte oldukları konulardan birisidir. Mermer görünümlü saksıda yeşil yapay kaktüs aloe vera fiyatı ürünün kalitesi ve sağladığı gerçekçiliğin yanında oldukça uygun gelmektedir. Ayrıca insanların yapay çiçekleri uygun fiyatlara satın alabilmeleri için mermer görünümlü saksıda yeşil yapay kaktüs aloe vera indirim fırsatlarının da yakından takip edilmesi gerekebilir. Bu noktada yapay kaktüs ile evlerine ve ofislerine şıklık kazandırmak isteyenler ürünün kalitesine odaklanıyorlar. Son derece kaliteli malzemelerden üretilen bu ürün uzun süreli kullanımlarda da canlı renklerini korur. Yapay kaktüslere Trendyol’dan ulaşarak mermer görünümlü saksıda yeşil yapay kaktüs aloe vera satın al seçeneğini tıklayabilirsiniz.