Cif Sprey Power&Shine Mutfak 750 Ml

85,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye %5 İndirim
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cif Sprey Power&Shine Mutfak 750 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zorlu yağları %100 çözerek pürüzsüz bir parlaklık bırakan Cif Sprey Power & Shine Mutfak, portakal ve limon özlü formülü ile mutfak yüzeylerini çizmeden kolayca temizler. Kurumuş ve yanmış lekeleri kolayca çözen içeriği, temizlik sonrasında yüzeylerde parlak bir görünüm bırakır. Ocak, fırın, davlumbaz gibi zorlu lekelerin bulunduğu yüzeylerin yanı sıra tezgâh ve evye temizliğinde de kullanılabilen Cif, sprey başlığı sayesinde geniş yüzeylere kolayca uygulanabilir.
  • Zorlu yağları %100 çıkaran etkili formüle sahiptir.
  • Temizlik sonrası yüzeylerde pürüzsüz bir parlaklık bırakır.
  • Yanmış, yapışmış ve kurumuş yağlarda etkilidir.
  • Portakal ve limon özlü formülü ile hoş bir koku bırakır.
Geri Bildirim Ver

Cif Sprey Power & Shine Mutfak 750 ml

Mutfakta yiyecekler hazırlanırken virüs ve bakteri gibi mikroplar ortaya çıkabilir. Buzdolabı, tezgah, davlumbaz ve ocak gibi alanlar inatçı kir ve yağların oluşumuna oldukça müsaittir. Oluşan yağ ve lekeleri temizlemek için bazı hijyen malzemelerinden yardım alınır. Cif sprey Power&Shine mutfak 750 ml, mutfaktaki tüm alan ve eşyaları kolaylıkla temizlemeniz için geliştirilir. Yemek yaparken ocak, fırın ve davlumbaz gibi eşyalar yağ ve yemek lekelerine maruz kalabilir. Markanın bu ürünü, saatlerce uğraşmanıza gerek kalmadan lekeleri ve kirleri saniyeler içerisinde çıkarır. Nemli bir bezle ürünü durulayabilirsiniz. Dilerseniz ocak demirlerinin ve tellerinin sprey ile lekelerini çıkarabilir, su ile pratik bir şekilde hijyen sağlayabilirsiniz. Bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

  • Sprey başlığı ile pratik kullanım
  • Yapışmış inatçı lekelere etkili formül
  • Portakal ve limon ile hoş koku

Kullanışlı ve Etkili Cif Power Shine Mutfak 750 ml

Kullanışlı ve Etkili Cif Power Shine Mutfak 750 Ml

Mutfakta dolapların hijyeni oldukça önemlidir. Özellikle mutfak dolaplarının kapaklarının kapalı olması, ısıdan dolayı mikrop oluşumuna neden olabilir. Bundan dolayı belli aralıklarla dolaplarınızın iç ve dış kısımlarını Cif sprey mutfak ürünüyle temizleyebilirsiniz. Ürün, dolaplarınızı yağ ve kirlerden arındırırken pürüzsüz bir parlaklık bırakır. Böylece mutfak dolaplarınız hem tertemiz hem de yeni gibi bir görünüme kavuşur. Mutfak dolapları açıp kapatırken el izi olabilir. Ürün, bu izleri kolaylıkla çıkarmanıza yardımcı olur. Buzdolabı da mutfak dolapları gibi dezenfekte edilmediğinde birçok mikroorganizmanın üremesine sebebiyet verebilir. Özellikle yemek yaparken bulaşan artıklar uzun süre temizlenmediğinde zor çıkarabilir. Cif sprey, buzdolabınızı çizmeden ve zarar vermeden rahatlıkla tüm lekeleri çıkarmanızı sağlar. Buzluk kısmını da bu spreyle rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Bu kolaylıklardan faydalanmak için ürüne sahip olabilirsiniz.

Cif Sprey Mutfak ile Üstün Hijyen

Cif Sprey Mutfak ile Üstün Hijyen

Birçok kişi günün büyük bir kısmını mutfakta geçirir, misafirlerine burada ikramda bulunabilir. Bundan dolayı mutfak temizliğine ekstra önem verilir. Tezgah üstü, mutfak temizliğinde göze çarpan ilk yerdir. Cif sprey, içeriğindeki özel formüller ile tezgah üstündeki lekeleri söktüğü gibi yüzeyi parlak bir görünüme kavuşturur. Muslukları da bu ürün ile kolaylıkla parlatabilirsiniz. Evye, mutfaktaki sık kullanılan bölümlerden biridir. Birçok gıda burada yıkandığı için evye hijyenine dikkat edilmesi gerekir. Bu ürün ile evyedeki mikropları kolayca yok edebilirsiniz. Ayrıca su lekesi gibi inatçı lekeleri de çıkarmanıza yardımcı olan Cif Power & Shine mutfak 750 ml’lik ambalajlarda sunulur. Ürün, az miktarla yüksek performans gösterdiği için uzun süre kullanılabilir. Böylece ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Cif Sprey Power&Shine mutfak 750 ml kullananların tavsiyeleri ile ürünü satın alabilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Cif Power Shine Mutfak 750 ml

Cazip Fiyatlarla Cif Power Shine Mutfak 750 Ml

Cif Sprey Power&Shine Mutfak 750 ml fiyatları ürünün içerisindeki maddelere ve kullanım alanının genişliğine göre belirlenir. Her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ürün, sprey başlığı sayesinde pratik kullanım sağlar. Özellikle ulaşılması zor yerleri kolaylıkla temizlemenize yardımcı olur. Fırın içinde bulunan yanmış ve yapışmış lekeleri saniyeler içinde yok eder. Bu işlemleri yaparken portakal ve limon özlü formülü ile mutfağınızda hoş bir koku bırakır. Kapak kısmı oldukça kullanışlıdır. Sızma ve akma gibi problemler yaşanmaz. Cazip fiyatlarla sunulan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Cif Sprey Power&Shine mutfak 750 ml yorumları ürünü satın alan kişilerin olumlu ve olumsuz değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeler ile ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu pratik ve etkileyici ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.