Cif Perfect Power Fırın Ocak Mangal Için Sprey Temizleyici En Zor Yağları %100 Çözer 435 ml 2adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cif Perfect Power Fırın Ocak Mangal Için Sprey Temizleyici En Zor Yağları %100 Çözer 435 ml 2adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 105100021
Geri Bildirim Ver

Cif Perfect Power Fırın & Ocak & Mangal Sprey Temizleyici 435 ml - 2'li Paket

Evlerin aktif kullanılan odalarından biri mutfaktır. Öğünleri ve içecekleri hazırladığınız bu bölümde temizliğe diğer odalardan fazla önem vermeniz önemlidir. Çok kirlenen bölüm de mutfak olduğundan temizlik için kullanılan ürünleri kaliteli ve etkili temizleyiciler arasından seçmek gerekir. Cif Perfect Power mutfaktaki büyük yardımcınız olur. Her türden leke ve kiri hızla ve kolayca çıkarmanıza yardım eder. Cif Perfect Power fırın ocak mangal için sprey temizleyici 435 ml miktarındadır. Yağlı yüzeye az miktarda ürünü uygulayıp birkaç dakika bekledikten sonra bir bez aracılığıyla kolayca silebilirsiniz. Her türden lekeyi kolaylıkla çıkaran sprey temizleyici ile mutfağınızda temizliğin tadını çıkarabilirsiniz. Ürünü kuru ve serin ortamda muhafaza ederseniz uzun süre sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

  • Özenle geliştirilen kokusuz formül
  • Güçlü yağ çözücü bileşenler
  • İkili set

Üst Düzey Standart Cif Perfect Power Sprey Temizleyici

Üst Düzey Standart Cif Perfect Power Sprey Temizleyici

Cif Perfect Power sprey %5 oranında kullanılan anyonik ve noniyonik yüzey aktif maddelerden oluşturulup geliştirilen özel formülü ile güçlü yağ çözücü özelliğe sahiptir. Zorlu ve katılaşan lekeleri bile kolaylıkla temizlemenizi sağlar. Kullandığınız yüzeyde ekstra hijyen sağlar. Yüksek yoğunluğu sayesinde yağlı yüzeye çok küçük bir miktar uygulayıp harikalar yaratabilirsiniz. Cif Perfect Power sprey ocak&fırın temizleyici sıvının durulanması da oldukça kolaydır. Yüzeylerde hiçbir kimyasal madde kalıntısı bırakmaz. Üst düzey sağlık standartlarına sahip maddelerin özenli bileşimiyle hazırlanır. İçeriğinde bulunan sabun ve parfüm miktarı, temizleyici özellikteki kimyasalların yaratabileceği ağır kokuyu önler. Cif Perfect Power ocak fırın mangal temizleyici pek çok ürünün yüzeyinde kolaylıkla kullanımı mümkün kılar. Zor lekeleri bile koku ve kalıntı bırakmadan, zahmetsiz biçimde temizleyebilmek için bu ürünü kullanabilirsiniz.

Ekonomik Fiyatlarla Cif Perfect Power Sprey Temizleyici

Ekonomik Fiyatlarla Cif Perfect Power Sprey Temizleyici

Cif Perfect Power fırın & ocak & mangal sprey temizleyici 435 ml -2'li paket halinde şekilde kullanımınıza sunulur. Ürünü, temizlemek istediğiniz yüzeye az miktarda uyguladıktan sonra birkaç dakika beklemeniz gerekir. Bekleme sürecinde ürünün içinde bulunan çözücü maddeler, lekeleri yüzeyden parçalayarak ayırır. Bir bez yardımıyla ayrılan parçaları yüzeyden kolayca temizleyebilirsiniz. Cif Perfect Power kullananlar yüzeylere hiçbir zarar vermeden her tür yağ, kir ve lekeyi kolayca temizleyen ürünü oldukça başarılı bulur. Ürün, yüzeylerde herhangi bir çizilme yaratmaz. Kolayca durulanması sayesinde içinde bulunan kimyasalları besinlerinize karıştırmaz. Cif Perfect Power fırın & ocak & mangal sprey temizleyici 435 ml -2'li paket fiyatları yönünden de oldukça avantajlı bir yapıdadır. Minimum miktarda maksimum verimlilik elde edebildiğiniz bu ürünü uygun fiyatı ve kolay saklama imkanıyla tercih edebilirsiniz.

Pratik Cif Perfect Power Sprey Temizleyici

Pratik Cif Perfect Power Sprey Temizleyici

Güçlü çözücü maddelerin özenli birleşimiyle geliştirilip üretilen Cif Perfect Power sprey kullananlar tarafından beğeni toplayan bir temizleyicidir. Fırın, ocak, ızgara ve mangal gibi zorlu yağ ve kirlerin nüfuz edip yapıştığı her tür yüzeyde pratik şekilde kullanılabilir. Pratik bir temizlik sağlayan yoğun ve etkili ürün ile zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Trendyol’da Cif Perfect Power sprey kullanıcı yorumları veya puanlamalarını göz önüne alıp ürünü değerlendirme imkanına sahip olabilirsiniz. Kullananların yüklediği fotoğraflarla lekeli yüzeylerin uygulama öncesi ve sonrası görsellerini inceleyebilir, ürünün yüksek etkisini gözlemleyebilirsiniz. Büyük miktarda övgü toplayan bu ürünü siz de satın alıp kullanabilirsiniz. Bu temizleyici, %100 yağ çözücü olarak sunulur. Siz de bu özel çözücü formüllü, yüksek kaliteli ürüne sahip olup kullandıktan sonra Cif Perfect Power yorum bölümünden kullanım deneyiminizi keyifle paylaşabilirsiniz.