Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey 400 ml X4

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey 400 ml X4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elsanatkarı Satıcı Ünvanı: MEHMET KOYUNCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5811049694
    Bu ürün Elsanatkarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey, evde ve dış alanlarda hijyen sağlamak için özel olarak geliştirildi! İçeriğindeki %80 alkol ile birçok yüzeyde hijyen sağlar, hoş kokusu sayesinde geriye ferah hijyen kokusu kalır. Ev içerisinde sık dokunulan kapı kolu, ışık düğmeleri, damacana, tezgah, dolap tutmaçları gibi yüzeylerde, mutfak ve banyonuzda kullanıma uygundur. Ayrıca, Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey’i dışarıda da yanınızda taşıyabilir, kolay ve pratik kullanımı sayesinde dış alanlarda hijyen gerektiren anahtar, koli, kargo poşetleri merdiven trabzanı, alışveriş arabası, tutacaklar gibi yüzeylerde hijyen sağlamak için kullanabilirsiniz. Sprey formatı sayesinde kullanımı kolay ve pratiktir. %80 alkol içeren formülü ile hijyen sağlamak istediğiniz yüzeylere rahatlıkla doğrudan uygulayabilirsiniz
  • ovalama veya durulama gerektirmez. Kullanım sonrası iz ve leke bırakmaz, yapışkanlık hissi olmaz. Günlük hayatınızda hijyene ihtiyaç duyduğunuz her anınızda yanınızda! Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey ile gittiğiniz her yerde hijyeni güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver