Cillit Bang Banyo ve Mutfak Temizleyici Yağ Çözücü ve Kireç Sökücü Sprey Set x2 (4x750 ml)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
257,15 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cillit Bang Banyo ve Mutfak Temizleyici Yağ Çözücü ve Kireç Sökücü Sprey Set x2 (4x750 ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BonuShoop Satıcı Ünvanı: ÖZCAN ERCİEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410368041
    Bu ürün BonuShoop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #ÖzelÜrün
  • Reckitt Benckiser’ın dünya çapında tanınanmarkalarından Cillit Bang, farklı ürün çeşitleriyle evlerin farklıalanlarındaki kirlere savaş açıyor. Kullanıcıların banyo ve mutfaklarındagerçekleştirdikleri temizlik faaliyetlerinde destek aldıkları Cillit Bang Banyove Mutfak Temizleyici Yağ Çözücü & Kireç Sökücü Sprey 2'li Set (2x750 ml),kendilerine özgü formülleriyle dikkat çekiyor. Her iki temizlik ürününün “TurboKöpük” teknolojisiyle geliştirilen süper güçlü formülü, kir, yağ ve pas gibiyüzeyden çıkarılması güç olan unsurların saniyeler içerisinde temizlenmesinisağlıyor. Uygun fiyatlar üzerinden sahip olunabilen ikili paket, kullanıcılarıntemizlik işlemlerindeki vazgeçilmez çözümleri arasına katılıyor.
  • Cillit Bang Yağ ve Kir Sökücü ile Kusursuz Temizlik
  • Tezgâh, davlumbaz, lavabo ve fayans gibi alanlardazaman içerisinde birikebilen yağ kalıntıları, mutfağın görünümünü olumsuzetkilerken hijyen noktasında da sıkıntıların meydana gelmesine zeminhazırlıyor. Güçlü formülüyle bu tür kir ve yağlardan ortamı arındırmayıbaşarabilen Cillit Bang Yağ ve Kir Sökücü, ocak üzerinde ortaya çıkabilenpişmiş yemek lekelerini temizleme konusunda da başarılı iş çıkarıyor. Mutfağıiçin bütünlüklü bir temizlik çözümü arayanların rahatlıkla tercihedebilecekleri ikili paket içerisinde bulunan yağ ve kir sökücünün, fırıniçerisinde kullanılmasında herhangi bir sakınca bulunmuyor. Doğrudan doğruyafırın temizliği için üretilmemiş olsa da bu tür yüzeylerde oluşabilecek yağ vepişmiş yemek kaynaklı kirleri sorunsuzca temizlenebilmesine imkân tanıyanCillit Bang Yağ ve Kir Sökücü, köpüklü formuyla kirlere doğrudan nüfuz edipsaniyeler içerisinde temizliğin tamamlanmasına olanak veriyor. Cillit Bang iletemizlik yaparken ürün haricinde başka kimyasalların, Cillit Bang ilekarıştırılmaması tavsiye ediliyor.
  • Kireçlere Cillit Bang Kir ve Kireç Sökücü SayesindeVeda Edin
Geri Bildirim Ver