Cin Ali Yayınları Cin Ali Hikaye Kitapları 10 Lu Set

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cin Ali Yayınları Cin Ali Hikaye Kitapları 10 Lu Set

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • CİN ALİ HİKAYE KİTAPLARI 10 LU SET CİN ALİ'NİN ATI CİN ALİ'NİN TOPU CİN ALİ'NİN TOPACI CİN ALİ'NİN KARAGÖZLÜ KUZUSU CİN ALİ'NİN OYUNCAKLARI CİN ALİ OKULA BAŞLIYOR CİN ALİ OKULA BAŞLIYOR CİN ALİ OKULDA CİN ALİ OKUL BAHÇESİNDE CİN ALİ İLE BERBER FİL CİN ALİ KIR GEZİSİNDE

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Rasim Kaygusuz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Cin Ali Yayınları Cin Ali Serisi 10 Kitap

Cin Ali Yayınları Cin Ali serisi 10 kitap öğrencilerin okuma süreçlerine destek olmak amacıyla kaleme alınır. Rasim Kaygusuz seriyi hazırlayan kişidir. 1968'li yıllardan bu zamana kadar ise sayısız öğrenciye ulaşmayı başarır. Selçuk Seymen’in kaleminden çıkan çizimleriyle de dikkat çeker. Hikayeler çizgi kahraman olan Cin Ali’yi, ailesini ve arkadaşlarını konu alır. 10 kitaptan oluşan serinin, okuma zorluk dereceleri ise kademeli olarak artar. Cin Ali’nin Atı, basit cümlelerin bir araya gelmesiyle oluşur. Sonraki kitaplarda ise kullanılan cümle yapısı yavaş yavaş ağırlaşır. Böylece okuma süreci boyunca öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine fırsat tanınır. Her kitapta Cin Ali'nin başından geçen olaylardan çıkarılacak önemli derslere de vurgu yapılır. Siz de çocuğunuza okuma alışkanlığı kazandırmak için bu seti satın alabilirsiniz.

  • Eğitici içerik
  • Kademeli zorluk derecesi
  • Yalın ve anlaşılır dil

Cin Ali Yayınları Cin Ali Serisi 10 Kitap Yorumları

Cin Ali Yayınları Cin Ali Serisi 10 Kitap Yorumları

Cin Ali Yayınları Cin Ali serisi 10 kitap yorumları çoğunlukla içeriğin çocukların gelişimi üzerinde yarattığı olumlu etkilere dikkat çeker. İçerikler oluşturulurken benimsenen yalın anlatım kadar verilmek istenen mesaj da önemlidir. Kitaplarda çocuklara verilen alt metin onların gelişimi üzerinde oldukça etkilidir. Bu etkinin farkındalığıyla oluşturulan seride Cin Ali'nin başından geçen maceraların sonunda çıkarılan önemli sonuçlar vardır. Oyuncaklarla nasıl oynanacağı, paylaşım, duygu değişimleri, okul serüveni, arkadaşlar arasındaki iletişim gibi pek çok konuya kitap içeriğinde yer verilir. Bu şekilde çocukların kendi yaşadıklarıyla Cin Ali’nin maceraları arasında bir bağ kurmaları hedeflenir. Empati duygusunun kazanılması ve yaşanan olaylara doğru tepki verilmesi noktasında bu hedef önemlidir. Siz de ilgili seti satın alarak çocuğunuzun keyifli vakit geçirirken aynı zamanda gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Cin Ali Serisi ile Çocukların Gelişim Sürecine Tam Destek

Cin Ali Serisi ile Çocukların Gelişim Sürecine Tam Destek

Kitaplar eğitim ve öğretim sürecinin önemli bir kısmını oluşturur. Çocukların çeşitli becerileri kazanmaları ve duyguları kavramalarında da aynı şekilde etkili olur. Cin Ali serisi 10 kitap kaleme alınırken 6-9 yaş grubu hedef kitle olarak belirlenir. Olay örgüsü hedef grubun içerisinde yer alan çocukların gelişim süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla oluşturulur. Bu doğrultuda hayat verilen Cin Ali nahif ve nazik kişiliğiyle örnek teşkil eder. Başından geçen olaylara karşı vermiş olduğu tepkilerle çocuklara yol gösterir. Bu misyonun haricinde okuma becerilerinin geliştirilmesi noktasında da önemli rol oynar. Yapılan çizimlerle çocukların hayal dünyalarında olayları canlandırmalarına yardımcı olunur. Sürecinin keyifli hale getirilmesi okuma alışkanlığın kazanması noktasında oldukça önemlidir. Siz de Cin Ali serisini satın alarak çocuğunuzun okuma alışkanlığı kazanması için ona destek olabilirsiniz.

Makul Cin Ali Yayınları Cin Ali Serisi 10 Kitap Fiyatları

Makul Cin Ali Yayınları Cin Ali Serisi 10 Kitap Fiyatları

10 kitaplık Cin Ali serisi, çocukların sözcük dağarcığının gelişmesine katkıda bulunur. Sağlıklı iletişim kurabilen ve kendini rahatça ifade edebilen bir neslin ortaya çıkması için çalışılır. Olayları kavrayabilen ve empati kurabilen çocuklar, öz güvenli bir şekilde yetiştirilir. Seri içerisinde yer alan olay örgüleriyle düşünme, farkına varma, sorgulama ve değerlendirme becerilerinin kazanılmasına destek olunur. Çocuğun bu becerilerini geliştirmesi gerçek hayatta yaratıcı ve özgür düşünmesine katkı sağlar. Cin Ali'nin her macerada farklı insanlarla muhatap olması bireysel farklılık kavramına dikkat çeker. Çocuklara farklılıklara karşı hoşgörülü olmaları gerektiği mesajı verilir. Gelişim sürecine yönelik sağlanan bu faydalara herkesin ulaşabilmesi adına Cin Ali Yayınları Cin Ali serisi 10 kitap fiyatları oldukça makul tutulur. Siz de belirlenen fiyat avantajlarından faydalanmak için Trendyol'u tercih edebilirsiniz.