Çınaraltı Yayınları Elveda Rumeli

98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,80 TL
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
134,10 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Çınaraltı Yayınları Elveda Rumeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çınaraltı yayın dağıtım san.tic.ltd.şti Satıcı Ünvanı: ÇINARALTI YAYIN DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0252054177100015 Vergi Kimlik Numarası: 2520541771
    Bu ürün Çınaraltı yayın dağıtım san.tic.ltd.şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ELVEDA RUMELİ / RAMİS ÇINAR Balkan Savaşları’nın 100. yılı içerisindeyiz… İyi bir Elveda Rumeli romanından söz etmeli… İstanbul’da medrese eğitimi aldıktan sonra memleketine dönen Hasan, bir süre sonra bir ömre sığmayacak şeye şahit olur... Balkan Savaşları, esir kampları, I. Dünya Savaşı, salgın hastalıklar, göç yolları, ölümler ve bunlar arasında yaşanmaya çalışılan, yeniden kurulmaya çalışılan hayatlar. Gerçeklerden hareket eden, iyi yazılmış bir roman. Çağlayan Çevik – Hürriyet Elveda Rumeli romanı 93 Harbi sonrası, Balkan Harbi ve 1. Dünya Savaşı yıllarında Bulgaristan’daki iki büyük çiftçi ailesinin yaşamını konu alır… Yazar Ramis Çınar, romanında tarihin geniş bir sayfasına açıklık getirir. Silistre’nin Çeyrekçi Köyü’nde yaşananları anlatarak Osmanlı’nın çözülüşünü başarıyla yansıtır. Yalın, akıcı bir dili vardır. Savaş, ayrılık ve göç romanlarına bir yenisini katarak yazınımıza katkıda bulunduğu bir gerçektir. Hasan Akarsu - Eleştirmen Elveda Rumeli romanı beni o öyle sardı ki anlatamam. Rumeli’nin tatlı günlerini, insanların yaşadıkları sıkıntıları, yalnız, elsiz kolsuz, çaresiz kalmalarını, güç koşullara dirençlerini ve gelenekleri, Ramis Çınar çok güzel bir dille, öyle sürükleyici anlatmış ki hayran kaldım. Elveda Rumeli bugüne dek okuduğum en güzel öykülerden biri. Balkanları anlamak için bu kitap çok kişice okunmalı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan - İTÜ Ürün Adı: Elveda Rumeli Ürün Kodu: 9786052232385 Yazar: Ramis Çınar Basım Yılı: 2019 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 272 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver