Genel Markalar Tarih Çeşmesinden Katreler

71 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kurumsal Fatura
149,90 TL70,50 TL
Kurumsal Fatura
77,85 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
77,65 TL
Kurumsal Fatura
81,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tarih Çeşmesinden Katreler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcım Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520273815
    Bu ürün Kitapcım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ibn Haldun “Dününü unutanlarin, bugünü olur mu?” der. Tarihini inkâr eden milletlerin, hafizasini kaybetmis insanlardan bir farki yoktur. Gelecegin teminati, geçmisi bilmekle mümkündür. Geçmisten günümüze akan tarih çesmesinin engin tecrübelerinden istifade etmek, gelecege saglam ve güven içinde hazirlanmak, milli bir arzu olmalidir. Tarih çesmesinden kana kana içmeniz dilegiyle… Gemileri Yakmak Tarik Bin Ziyad, 19 Temmuz 711’de, 12 bin kisilik ordusuyla kendi adiyla anilan Cebelitarik Bogazi’ndan geçerek Ispanya’ya çikar. Askerlerini indirdikten sonra, bütün gemileri atese verip yaktirir. Alevler göklere çikmaya baslayinca askerler kosarak gelirler ve söyle derler:“Gemilerimizi yaktiniz maglup olursak nasil geri döneriz?” Bunun üzerine Tarik Bin Ziyad cevap verir:“Maglubiyet bize layik degildir. Bu ülke Allah’a aittir. Yürüyünüz ve onu aliniz. Allah’a ve kiliciniza güveniniz.”Bu arada Ispanya Krali Rodrik’in 100 bin kisilik ordusuyla üzerine geldiginin haberini alir. Tarik Bin Ziyad, kader savasinin en kizgin aninda atina atlayip askerlerine su tarihi sözleri söyler:“Arkanizda düsman gibi deniz, önünüzde deniz gibi düsman… Nereye kaçacaksiniz? Vallahi sizin için ancak sadakat ve sabir kalmistir. Düsmanin silahi, teçhizati ve erzaki boldur. Sizin silah olarak ancak kiliçlariniz, erzak olarak da düsmanin elinden sahip olabileceginiz vardir.” Tarik Bin Ziyad, düsmanin asker sayisinin kendi ordusundan sekiz kat fazla olmasina ragmen bu savasi, kesin bir zaferle kazanir. Endülüs Emevileri’nin temelini atar. Batili tarihçilerin de dedigi gibi o topraklarda 800 yil süren Rönesans ve Reform’un fikir olarak temelinde Endülüs Emevileri’nden çevrilen kitaplar vardir. Ürün Adı: Tarih Çeşmesinden Katreler Ürün Kodu: 9786055563301 Yazar: Hanefi İnan Basım Yılı: 2014 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 208 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar M. Törehan Serdar
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver