Cinius Yayınları Bsrl Iran Mehdi’yi Beklerken

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cinius Yayınları Bsrl Iran Mehdi’yi Beklerken

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mehdi yi beklerken, siiligin ilk ortaya çikisindan ıran in bugününe, bölgede su anda yasananlardan ıran in yarin nereye gidecegine kadar çok genis bir alani kapsiyor. Yazar, ıslamciligin gerçek niteligini sorguladigi, elinizde tuttugunuz ikinci kitabinda bu kez de, ıran tarihine paralel olarak sii düsüncesinin siyasallasmasinin öyküsünü anlatiyor. Kitapta
  • ısmaili mezhebi, ıhvan-I sefa örgütü, necef ulemasi, ıran anayasa devrimi, pehlevi hanedani, petrol nedeniyle ıran üzerinde oynanan oyunlar, dis güçlerce gerçeklestirilen 53 darbesinin perde arkasi, 'güney azerbaycan davasi', ıslam devriminin ideologu ali seraiti, devrime giden yol, devrimin lideri humeyni, devrim sonrasindan günümüze dek ıran da yasanan güç çatismalarinin ardindaki nedenler ve çatisan güçlerin nitelikleri, itilafli 2009 haziran seçimleri, mehdeviyet ve mehdi inançlari, ahmedinecat in ideolojisi, ıran in nükleer politikasi ile mehdicilik ve ısrail arasindaki baglanti mercek altina aliniyor. Sii ıslamcilik anlayisinin gidecegi yön, 2012 mart seçimleri sonrasindaki siyasi tablo, ıran a yönelik bir saldirinin olasi sonuçlari sorgulaniyor.Kitapta müslüman kardesler ve masonlar, tarihin ilk gizli ıslamci örgütü olarak nitelenen ıhvan-I sefa nin ardillari midir? Islam devriminin ardinda aslinda kimler vardi ıslam devrimi yeni bir ulus devlet modeli miydi? Ahmedinecat sekülerlesiyor mu? Islamciliga karsi ırancilik mi? Devrim tükendi mi? 'arap bahari' ıran rejimine tehdit mi? Ahmedinecat yeni bir model arayisinda mi? Mesih e karsi mehdi mi? Ortadogu için hazirlanan bir nükleer kiyamet senaryosu mu var?' gibi sorulara da cevap araniyor. Ürün adı: Iran mehdi'yi beklerken Ürün kodu: 9786051274577 Yazar: Selin çağlayan Basım yılı: 2012 Kapak türü: Karton kapak Sayfa sayısı: 361 Kağıt cinsi: Kitap kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
Geri Bildirim Ver