Cinius Yayınları Kendimin Çocuğu Olsaydım - Behavioral Scientist 9786257113922

222 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
235,42 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
242,70 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cinius Yayınları Kendimin Çocuğu Olsaydım - Behavioral Scientist 9786257113922

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAP TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: GÜLCAN GÖREL IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5004719217600001 Vergi Kimlik Numarası: 4090810113
    Bu ürün KİTAP TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendimin Çocuğu Olsaydım Behavioral Scientist / Cinius Yayınları Basım Yılı: 2020
  • Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 236
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN-10: 6257113922
  • Yazar: Behavioral Scientist
  • Bir defasında Mevlana'nın oğlu ona gerçek Derviş'in her zaman 'gizli' kaldığı yönündeki sözün ne anlama geldiğini sordu -veya başka bir deyişle kendini hep 'saklı tutar'- bu olay kendini giysileri sayesinde saklıyor anlamına mı geliyordu yoksa bu bir ruh hali mi idi? Mevlana'nın cevabı şöyle oldu: "İkisi de olabilir. Yolun gerçek amacını saklamak için bir meslek edindiklerinde bile" diye devam etti Mevlana "bazı evliyalar aşk şiirleri yazarlar ve o aşkı insanlar bedensel aşk olarak algılarlar diğerleri ise ticaret yaparlar
  • bazıları kendilerini edebiyata verirler ve yine başkaları bambaşka işlerle uğraşıyor olabilirler. Bütün bunları aslında ne olduklarını 'gizlemek' için yaparlar. Çünkü sıradan insanlar tarafından rahatsız edilmek istemezler. Aralarından kimisi mahsus topluma aykırı düşen davranışlarda bulunurlar böylece kendilerini dünya işlerine vermiş kişiler onlardan uzak dururlar ve bu bağlamda Hz. Muhammed şöyle der 'Allah gerçek anlamda iffetli insanları gözlerden uzak tutar. O yüzden Yolu izleyen insanlar huzura kavuşabilmek için her yola başvururlar -zira dünyevi insanlar ki tek amaçları her ne pahasına olursa olsun parasal kazanç sağlamaktır- bu uğurda mistik ve ruhsal dünyaları ve Allah sevgisini bile harcarlar." Ve sonra Mevlana İdris Şah'ın şu dizelerini okudu: 'Her zaman bilmek her şeyi Ve yine de saklanıp arıyorlar. Sıradan gözler için onlar Olduklarından farklı görünürler. Ancak bir an için bile Gerçekten ne olduklarını göremez çoğu kişi. İçten gelen ışıklarıyla dolaşır dururlar Hayata geçirirler mucizeleri Ve gene de kimse bilmez Ne olduklarını. Bazen Evliyalarla Abdallar bile Onlardan azını bilirler: Onların girdi çıktıları Herkes için bir muammadır.'

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Behavioral Scientist
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Cinius Yayınları - Kendimin Çocuğu Olsaydım

Kendimin Çocuğu Olsaydım hem eğitici hem de eğlenceli kitaplardan bir tanesidir. Genellikle ebeveynlerin başucu kitapları arasında yer alır. Akıcı dili sayesinde kolayca anlaşılır. İçerisinde yer alan çeşitli hikâyeler kişisel gelişimi destekler. Her sayfasını merakla okuyacağınız kitap tüm beklentilerinizi karşılar. Kendimin Çocuğu Olsaydım ufkunuzu açarak hayata farklı bir noktadan bakmanızı sağlar. Kitap 13 x 19.5 cm boyutlara sahiptir. Fazla yer kaplamayan ürünü evde, iş yerinde ya da tatilde rahatça okuyabilirsiniz. Kitabın dayanıklı karton kapağı uzun süreli kullanımı destekler. Yırtılma, kopma ve solma gibi çeşitli riskleri azaltır. Kitabı hem kalitesi hem de zengin içeriği sayesinde güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Kendimin Çocuğu Olsaydım kitabı Behavioral Scientist tarafından hazırlanmıştır.
  • Cinius Yayınları’nın desteği ile basılarak okuyucuların beğenisine sunulur.
  • Çocuk psikolojisi kitapları arasında yer alır.

Kendimin Çocuğu Olsaydım Kitabı Türü ve Konusu Nedir?

Kendimin Çocuğu Olsaydım

Kendimin Çocuğu Olsaydım bilgi birikiminin artmasına destek olan bir kitaptır. Özellikle ebeveynler tarafından sıkça tercih edilen kitap çocuk psikolojisi alanında yol gösterici niteliktedir. Kolay anlaşılan dili sayesinde okuyucuyu zorlamaz. Her sayfada kitabın büyüsüne kapılabilir, bambaşka bir serüvene atılabilirsiniz. Kendimin Çocuğu Olsaydım çocuk psikolojisi kitapları arasında yer alır. İçerisinde yer alan bilgiler çocukların en doğru şekilde yetiştirilmesi ile ilgilidir. Can sıkıcı anlatımdan uzak ve son derece samimi bir dille kaleme alınan kitap ebeveynlere pek çok bilgi verir. Bu bilgiler hem dinî hem de akademik araştırmaları içerir. Çeşitli hikâyeler, bilmece ve oyun önerileri ile çocuk psikolojisi çok daha eğlenceli hâle getirilir. Kendimin Çocuğu Olsaydım kitap özeti bu şekilde açıklanabilir.

Kendimin Çocuğu Olsaydım Kitabı Yazarı Kimdir?

Kendimin Çocuğu Olsaydım Behavioral Scientist tarafından kaleme alınarak okuyucuları ile buluşur. İsmini gizlemeyi tercih eden yazar bu hareketi ile tüm odağın kitabında olmasını destekler. Yazarın Kendimin Çocuğu Olsaydım dışında da kitapları mevcuttur. Geniş bir okuyucu kitlesine sahip yazar akıcı diliyle tüm beklentilerinizi karşılar.236 sayfanınher birinde titizlikle işlenen bilgiler yer alır. Ebeveynler bu bilgilerin ışığında çocukları ile kaliteli zaman geçirebilir. Onların iç dünyalarını kolayca öğrenebilir, davranışlarını gözlemleyebilir.Yazar çocukların hareketleri altında yatan nedenlerden bahsederek ebeveynlerin iletişim gücünü artırır. Düşündüğünü söyleyen çocuklar çok daha mutlu ve huzurlu olur. Dolayısıyla bu durum anneye ve babaya da yansır. Yazar kitabında tüm bunlardan detaylı şekilde bahseder. Kendimin Çocuğu Olsaydım yazarı Behavioral Scientist bilgi birikimlerini kitabında en verimli şekilde kullanır.

Kendimin Çocuğu Olsaydım Kitabını Kimler Almalıdır?

Cinius Yayınları Kendimin Çocuğu Olsaydım kitabını basarak okuyucuları ile buluşturur. Kitabı çocuk sahibi olan her bireyin okuması tavsiye edilir. İçerisinde ebeveynlik ve çocukla iletişim hakkında pek çok bilgi bulabilirsiniz. Bu bilgiler en akıcı şekilde işlenmiş, çeşitli oyun ve hikâyelerle desteklenmiştir. Böylece hiçbir sayfasında sıkılmadan kitabı bitirebilirsiniz. Kendimin Çocuğu Olsaydım ebeveynler için rehber niteliğindedir. Bununla birlikte ebeveyn olmak isteyen ya da çocukları seven kişiler tarafından da sıkça tercih edilir. Küçük yaştaki çocuklar ile ilgilenen eğitimciler ve bakıcılar tarafından alınabilir. Trendyol dilediğiniz ürünleri kolayca bulabileceğiniz online platformlardan biridir. Hem mobil uygulamadan hem de web sitesinden kolayca alışveriş yapabilirsiniz. Kendimin Çocuğu Olsaydım yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Üyeliğinizi hemen başlatarak kampanyalardan ve indirimlerden kolayca faydalanabilirsiniz. Ürünleri tek tıkla sepete ekleyebilir, güvenle satın alabilirsiniz.