citcim Çimli Çit 50cm X 10 Metre Çim Çit

1.500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.723,43 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.490 TL

Ürün Bilgileri

citcim Çimli Çit 50cm X 10 Metre Çim Çit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATEM YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: METİN ULUĞTÜRKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8890120081
    Bu ürün ATEM YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çim çitler sık dokuma olup 30 mm kalınlığı var çimlerin içinde teli dokunmuş haldedir.
  • Doğal çimden hiçbir farkı yoktur renk solması yapmaz ve güvenlik içinde fayda sağlamaktadır top boyları 10 mt dir genişlik ise 50 cm 80 cm 100 cm , 120 cm ve 150 cm 200 cm şeklinde değişik genişlikleri mevcuttur.
  • Çim çit yada tel çim olarak da bilinen telli çim çitler dikmeleri hazır olan bahçe duvar, yazlık villa otel, okul cafe teras vb.
  • Gibi yerlerde kullanılabilir.
  • Kolay monte edilebilir ustalık gerektirmez bu ürünün yükseliği 50cm dir.
  • Uzunluğu 10 metredir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Boyut/Ebat 50 x 82
Geri Bildirim Ver

Citcim Çimli Çit 50 cm x 10 Metre

Site, teras ya da balkonların estetik bir görünüme sahip olması son derece önemlidir. Müşteriler, bu görünümü sağlayabilmek adına genellikle doğal görünüme sahip olan çit modellerini tercih ederler. Doğaya zarar vermemek adına imal edilen yapay çimli çit çeşitleri, son derece estetik bir yapıya sahiptir. Citcim markası tarafından imal edilen bu ürün, paslanmaz çelik malzemelerden elde edilir. Site, balkon ve teras gibi alanlarda sıklıkla kullanılır. Aynı zamanda binaların dış yalıtımının yapımında ve hobi bahçelerinde de tercih edilir. Bununla birlikte birbirinden farklı kafe ve restoranların girişinde de bu ürünlere denk gelmek mümkündür. Markanın imal ettiği ürün, doğal çim görünümünü yansıtabilmek adına yeşil renge sahiptir. Siz de birbirinden farklı alanların dekoratif bir görünüm kazanabilmesi için bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik yapı
  • Doğal görünüm
  • Kolay monte imkanı

Paslanmaz Çelik Citcim Çimli Çit 50 cm x 10 Metre

Paslanmaz Çelik Citcim Çimli Çit 50 cm x 10 Metre

Dekoratif görünümün sağlanabilmesi adına çit çeşitleri tercih edilir. Çim görünümüne sahip olan çeşitler, ihtiyacınızı kolay bir şekilde karşılar. Kaliteli malzemelerden imal edilen modeller, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu sayede paslanmaz çelik malzemelerden üretilen modeller dikkat çeker. Uygun ebatlara sahip olan çitler ise alanlarınızın kapanmasını sağlar. Citcim markası tarafından üretilen çim çit 50 cm ene sahiptir. Bu sayede alanlarınızın kolay bir şekilde kaplanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda kaliteli malzemelerden üretildiğinden uzun süreli kullanım imkanı sunar. Suya dayanıklı özelliğe sahip olan bu model, sulama esnasında herhangi bir şekilde bozulmaz. Formundan ödün vermediğinden yıllarca birbirinden farklı alanlarda kullanabilirsiniz. Böylelikle ihtiyacınızı da kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. Siz de paslanmaz çelik malzemelerden üretilen bir çit satın almak istiyorsanız markanın ürettiği bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Doğal Görünümlü Citcim Çimli Çit 50 cm x 10 Metre

Doğal Görünümlü Citcim Çimli Çit 50 cm x 10 Metre

Dış mekanların dekoratif bir görünüm kazanmasını sağlamak adına doğal yapılı ürünler sıklıkla tercih edilir. Yapay çim malzemelerden üretilen çeşitler, oldukça dikkat çekicidir. İdeal ebatlara sahip olan modeller alanlarınızın kaplanmasını sağladığından ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılar. Yeşilin rengini koruyarak çevreye zarar vermeden üretilen Citcim çimli çit 50 cm x 10 metre boyutlarına sahiptir. Parlak yeşil görünümüyle gerçek çimi andırır. Ürün, sık dokuma olmakla birlikte 30 mm kalınlıktadır. İçinde bulunan tel dokunmuş olduğundan monte işlemi son derece kolaydır. Herhangi bir şekilde renginde solma olmaz. Aynı zamanda balkon demirlerinde de sıklıkla kullanılır. Bu sayede güvenlik ve gizlilik amaçlı da tercih edilir. Siz de doğal görünümüyle alanlarınızın güvenliğini ve dekoratifliğini sağlayacak bir çit arıyorsanız markanın satışa sunduğu bu ürünü satın alıp kolayca kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Citcim Çimli Çit 50 cm x 10 Metre

Uygun Fiyatıyla Citcim Çimli Çit 50 cm x 10 Metre

Çim görünümlü çit çeşitleri, müşterilerin birbirinden farklı ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur. Yapay yapıya sahip olan bu ürün, doğaya zarar vermeden üretilir. Bu sayede müşterilerin dikkatini çeker. Uygun ebatlara sahip olduğundan alanların kaplanmasında etkilidir. Her türlü mekanda da sıklıkla kullanılan bu ürün, oldukça dekoratiftir. Müşteriler çitleri satın almadan önce ürünün fiyatına ve yorumlarına da dikkat ederler. Trendyol sayesinde her iki unsura da kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan müşteriler kullanımından ve kaliteli yapısından memnun olduklarını belirtirler. Citcim çimli çit 50 cm x 10 metre yorumlarını okuyarak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda avantajlı yapısından faydalanabilmek adına fiyatını da inceleyebilirsiniz. Citcim çimli çit 50 cm x 10 metre fiyatının uygun olması ile bütçenizi sarsmadan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.