275 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
381,80 TL

Ürün Bilgileri

Çizgi Düşler Yayınevi Güngezgini

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRKitapci Satıcı Ünvanı: GÖKHAN GÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4260809434
    Bu ürün TRKitapci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güngezgini Gabriel Ba, Fabio Moon / Çizgi Düşler Basım Yılı: 2016
  • Sayfa Sayısı: 256
  • Kağıt Türü: 1. Hamur
  • Ebat: 16 x 24
  • Dil: Türkçe
  • Orijinal Dili: İngilizce
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • İlk Basım Yılı: 2013
  • Yazar: Gabriel Ba, Fabio Moon
  • Çevirmen: Cenk Könül
  • Hayatınızın gerçekten başladığı gün hangisiydi? Hayatınız 21 yaşında hayalinizdeki kızla tanıştığınızda mı başladı yoksa 11 yaşındaki ilk öpücükle mi? Çocuğunuzun doğumuyla mı yoksa ilk gençlik yıllarınızda hayatınızı nasıl yaşayacağınıza karar verdiğiniz anda mı? Eisner ödüllü ikiz kardeşler Fábio Moon ve Gabriel Bá Güngezgini'nde hayatın ta kendisine dair sihirli gizemli bir o kadar da dokunaklı bir hikâye anlatıyor...

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Yazar Fabio Moon
Geri Bildirim Ver

Çizgi Düşler Yayınevi Güngezgini - Fabio Moon

Çizgi Düşler Yayınevi Güngezgini hikayesi ile sizi kendine çekecek ve okuma alışkanlığınızı pekiştirecektir. Özellikle okunan kitaplarda belli başlı bir hikayeye sahip olması okuyucu için sürükleyici olduğundan her zaman dikkat çekmiştir. Kimi insanlar kitap okurken detaylara takılmayı severken kimisi de akıcı bir anlatımının olmasını tercih etmektedir. Sizi fazla zorlamayacak ve olay örgüsü ile kolay anlamanızı sağlayacak bu kitap okunanlar tarafından ilgi ile karşılanmıştır.

 
  • Basım dili Türkçe
  • Yazarı Fabio Moon
  • Sürükleyici anlatım

Çizgi Düşler Yayınevi Güngezgini İçeriği

Çizgi Düşler Yayınevi Güngezgini İçeriği

Çizgi Düşler Yayınevi Güngezgini İçeriği oldukça merak uyandırmaktadır. Kitabın içeriği heyecan ve sır doludur. Belli başlı bir hikaye anlatan ve okumaya devam ettikçe daha fazla okumak isteyeceğiniz bir içeriğe sahiptir. Yayınevinin Çizgi Düşler olduğu kitapta dokunaklı ve heyecanlı bir hikaye anlatılmaktadır. Gerçek hayatın nerede başladığını sorgulayan kitabın yazarları Fabio Moon ve Gabriel ba Eisner ödüllü ikiz kardeşlerdir. Başarısıyla yeterince adından söz ettiren bu yazarlar bu eserleri ile de kendilerini ortaya koymuşlardır. Gerçek hayatın başlangıcının hayalinizdeki kızla tanıştığınızda mı yoksa aldığınız ilk öpücükle mi hatta çocuğunuzun doğumu ve nasıl yaşayacağınıza karar verdiğiniz zaman mı başladığını sorgulayan bir süreci anlatmaktadır. Okuduğunuzda kendi hayatınızdan kesitlerle karşılaştırabileceğiniz ve devamını tahmin etmekte zorlanacağınız bu kitabı sevdiklerinize de önerebilirsiniz. Kitap okuma alışkanlığı çocuk yaşlarda kazanılması gereken bir alışkanlıktır. Daha sonraları da kazanılabilir, fakat bu biraz zaman alır. Kitap okuma alışkanlığınız yoksa ve kazanmak istiyorsanız hikaye örgüsünün olduğu kitaplara yönelmeniz gerekmektedir. Bu kitap sizin için bir başlangıç olacaktır.

 

Çizgi Düşler Yayınevi Güngezgini Kimler için Uygundur?

Çizgi Düşler Yayınevi Güngezgini Kimler için Uygundur?

Belli bir yaş sınırı olmayan bu kitap okuma hevesi olan herkes tarafından tercih edilebilir. Kitaplığınızda yer edinmesi gereken kitaplar arasındadır. Çizgi Düşler yayınevi Güngezgini fiyatı, baskı içeriği gibi etmenler doğrultusunda belirlenmektedir. Yaş grubuna özel detaylar ile beraber zenginleştirilmiş görsel desteği ile çarpıcı bir tasarıma sahiptir. Bu sayede okuyucuyu harekete geçirecek etmenler sağlanarak akıcılık sağlanmıştır. Anlatımının sade ve yalın bir dile sahip olması, okuyucuyu sıkmadan keyifle bitirmesini sağlamaktadır. Ürünün içeriğinde gizem ve bir o kadar da dokunaklı hikayeden ayrıntılar sunulur. Hayatını konu aldığı karakterler; Eisner ödüllü kız kardeşlerdir. Satın alım öncesinde okuyucular içeriği hakkında ön bilgilendirme edinmesi halinde size uygunluğunu kontrol edebilirsiniz. Okuma alışkanlığının kazandırılması ve sevdiklerinize mutlu bir anı bırakmak adına hediye alternatifi olarak da değerlendirilebilir.

 

Çizgi Düşler Yayınevi Güngezgini Fiyatları ve Yorumları

Çizgi Düşler Yayınevi Güngezgini Fiyatları ve Yorumları

Çizgi Düşler yayınevi Güngezgini yorumları kitabın başarısı ve heyecan dolu oluşu hakkında fikirler içermektedir. Daha önce bu kitabı okumuş olan kişiler arkadaşlarına ve tanıdığı kişilere severek tavsiye etmektedir. Okumayan kişiler ise ilk kez okumaya başlayıp okumaya başladığından beri beğendiğinden söz etmektedir. Kitabın dokusu ve sayfaları da oldukça kalitelidir. Çok çabuk yıpranma kopma gibi durumlar meydana gelmez. Çizgi roman özelliğinde ki bu kitap etkileyici anlatımı ve karakterlerinde ki betimleyici unsurları ile okuyucuyu kendine çekmektedir. Dramatik bir hikaye çerçevesinde kız kardeşlerin ana karakteri etrafında şekillenen bu kitap, yayınevi kalitesi ile yazarın muhteşem bir uyumu ile açığa çıkmıştır. Bu konularla ve daha fazlasıyla alakalı soru sormak istiyorsanız sitede bulunan soru sor kısmından istediğiniz soruları sorup aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Bu ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz. Ayrıca ürün detaylarını ve kullanıcı yorumlarını da inceleyebilme imkanınız mevcuttur.