ÇİZGİ MEDİKAL Bayan Klasik Yaka Labaratuvar Önlüğü - Alpaka Kumaş

429,90 TL
Son 1 ürün!
Beden: L
L
M
S
XL
2XL
XS
XXS
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,99 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ÇİZGİ MEDİKAL Bayan Klasik Yaka Labaratuvar Önlüğü - Alpaka Kumaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: limitless Satıcı Ünvanı: LİMİTLESS ÜNİFORMA VE MEDİKAL GİYİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609130619400001 Vergi Kimlik Numarası: 6091306194
    Bu ürün limitless tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KLASİK YAKA ALPAKA VİZİT ÖNLÜK GENEL KULLANIM ALANLARI Klasik ceket kesimlerine benzeyen önlükler yıllar geçse de sağlık çalışanlarının vazgeçilmezi olmaya devam edecek gibi gözüküyor. Çünkü klasik yaka kullanımı çalışanlara asil bir duruş kazandırmaktadır. Klasik Yaka Alpaka Vizit Önlük genellikle sağlık personeli olan doktorlar, diş hekimleri, hemşireler, anestezi teknisyenleri, laboratuvar ve röntgen çalışanları, ebeler, veterinerler, sağlık idarecileri ve sağlık stajyerleri tarafından kullanılmaktadır. Klasik Yaka Alpaka Vizit Önlük hem yaz hem de kış mevsiminde rahatlıkla tercih edilebilir. Klasik Yaka Alpaka Vizit Önlükler XXS, XS, S,M,L,XL, XXL beden seçenekleriyle üretilmektedir. KLASİK YAKA ALPAKA VİZİT ÖNLÜK HAKKINDA TEKNİK BİLGİ Klasik Yaka Vizit Önlüğü alpaka kumaştan üretilmiştir. Vizit önlüğünün rengi tek renktir ve beyazdır. Önlüğün yaka kısmı ceket yakasını andırmaktadır. Önlük üzerinde 3 cep bulunur
  • biri sol üst kısımda diğer ikisi alt etek kısımlarında yer almaktadır. Ön kısım giyip ve çıkarmada kolaylık sağlayan çıt çıtlardan yapılmıştır. Önlük klasik kol kesimliyle dikilmiş ve uzun kolludur. Önlük ön ve arka penslerle belden oturtmalıdır. Arka kısmın bel hizasında, iki pens arasında kuşak bulunmaktadır. Cep ve kuşaklarda ufak değişiklikler görülebilmektedir. KLASİK YAKA ALPAKA VİZİT ÖNLÜK KUMAŞI HAKKINDA BİLGİ Klasik Yaka Vizit Önlük polyester ve viskonun uygun oranlı karışımından dokunmuştur. Önlüğün ütüsü, orta sıcaklıktaki ılık ütüyle ya da varsa polyester ve viskon ayarıyla ütülenmelidir. Klasik Yaka Alpaka Vizit Önlük çamaşır makinesinde 40 dereceye kadar yıkanabilmektedir. 40 derece üstü yıkamalar önerilmemektedir. Beyaz önlüklerinizle varsa renkli formalarınızı birlikte yıkamayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Kullanım Alanı Günlük
  • Yaka Tipi V Yaka
Geri Bildirim Ver