ÇİZGİ MEDİKAL Nurse Desen Bayan Sabo Terlik Ortopedik Doktor Hemşire Hastane Terliği

699,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 35
35
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ÇİZGİ MEDİKAL Nurse Desen Bayan Sabo Terlik Ortopedik Doktor Hemşire Hastane Terliği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇİZGİ MEDİKAL ÜNİFORMA Satıcı Ünvanı: ÇİZGİ ÜNİFORMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0258181448000001 Vergi Kimlik Numarası: 2581814480
    Bu ürün ÇİZGİ MEDİKAL ÜNİFORMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çizgi Medikal Desenli SABO Terlikler Çizgi Medikal sabo terlikler havalandırma delikleriyle nefes alabilirlik sağlar. Ortopedik, hafif ve esnektir.Kaliteli materyaller kullanılarak üretildiği için uzun süreli kullanımlarda da konfor sağlar Çizgi Medikal olarak üretimini yaptığımız tüm sabo terlik modelleri el yapımıdır. Sabo terliklerimiz oldukça hafiftir ve ayaklarınız için konfor sağlar HEMŞİRE VE DOKTOR SABO TERLİK MODELLERİ Hemşire , doktor ve sağlık personelleri için ürettiğimiz sabo terlik modelleri rahat ve konforlu bir yürüyüş sağlar, Sabo ortopedik bayan terlik modelleri ve sabo ortopedik erkek terlik modelleri ayakta uzun süre geçiren doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının ayak konforu için üretilmiştir. Hemşire sabo terlik tam ortopedik üründür. Ayak ve bilek için uygun formda dır ve kaydırmaz taban için uygun materyallerden üretilmiştir. HAKİKİ DERİ SABO TERLİK Hakiki deri sabo terlik ayakta kaldığınız süre boyunca daha rahat olmanızı sağlar. Poliüretan tabanlı sabo terlik daha hafif ve esnek olması sebebiyle bu rahatlığı size hissettirir. Sabo Terlik daha çok sağlık çalışanları, sağlık stajyerleri, yiyecek üretimi çalışanları ve hastane çalışanları kullanılmaktadır. Sabo Terlikler ayak tabanındaki ortopedik 5 nokta düşünülerek üretildiği için ayak konforu sağlamaktadır. Bu sayede sabo terlik kullanıcıları daha az yorulmaktadır. Özel olarak işlenmiş deriden hazırlanmıştır. Ürün deliklidir ve değişik desen seçenekleri mevcuttur. Tüm baskılar tarafımızca yapılmakta olup sadece Çizgi Medikal'e özeldir. Özel üretilmiş tabanı ile konfor ve estetiğe öncelik verilmiştir. Sabo terliklerin temizleme işlemi ılık ve nemli bir bez yardımıyla yapılmalıdır. Sabo terliğin temizlenmesinde kesinlikle alkollü bez, pamuk veya ıslak mendil kullanılmamalıdır. Sabo terliklerin temizleme işlemi ılık ve nemli bir bez yardımıyla yapılmalıdır. Sabo terliğin temizlenmesinde kesinlikle alkollü bez, pamuk veya ıslak mendil kullanılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver