Çizmeci Time Rollstick 108 li x6gr

260 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
5 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
4 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çizmeci Time Rollstick 108 li x6gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİES GRUP Satıcı Ünvanı: AHMET EMİN ZEYBEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9981499604
    Bu ürün ARİES GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rollstick 108 li x6gr
Geri Bildirim Ver

Çizmeci Time Rollstick 108 x 6 gr

Rulo türü gofretler, beğenilen atıştırmalıklardır. Rollstick çeşidi, gofretinin çıtırlığına ilave olarak kakao ve şeker ile desteklenir. Çok hafif bir lezzete sahiptir. Ağızda kolayca dağılır. Ambalaj içinde 6 gramlık paketler halinde 108 adet paketlenen ürün bulunur. Ürün, şeffaf bir biçimde paketlenir. Kutusu, üzerinde marka etiketi bulunan yuvarlak bir ambalajdır. Çizmeci Time rollstick 108 x 6 gr, tatlı atıştırmalıkları seven birçok kişinin favorisidir. Markanın çikolatalı çıtır gofreti, şekerli ve kakao kremalı bir çeşittir. Rulo şeklindeki bu gofretleri kahve ve çay ile birlikte tüketebilirsiniz. Çocuklara veya misafirlere ikram etmek için ideal seçim olarak değerlendirilir. Bu ürünü kullanarak pek çok farklı tatlı tarifini denemek mümkündür. Bu atıştırmalığı satın alarak ara öğünlerde keyifle tüketebilirsiniz.

  • Akışkan krema
  • Yoğun lezzet
  • Kaliteli ambalaj

Öne Çıkan Çizmeci Time Rollstick 108 x 6 gr Yorumları

Öne Çıkan Çizmeci Time Rollstick 108 x 6 gr Yorumları

Çocukların gofret ürünlerini çok sevdiği bilinir. Bu ürün, çocukların okula götürmeleri için ideal atıştırmalıktır. Teneffüslerde, eve yorgun döndüklerinde, okula gitmeden önce kahvaltı sonrasında, akşam süt ile birlikte veya ders çalışırken gofretleri tüketebilirler. Böylece hem molaları daha dinlendirici olur hem de içindeki besleyici ürünlerden faydalanırlar. Çizmeci Time rollstick ürünü, enerji verici bir içeriğe sahiptir. Gofretin çıtırlığının sağlanması için ürüne belirli bir ısı uygulanır. Habersiz gelen konuklara hızlıca bu lezzetli çikolatalı gofreti ikram edebilirsiniz. Bu açıdan müşterileri rahatlatan pratik atıştırmalık ürünlerinden sayılabilir. Mutfak raflarında her zaman bulunması, konuklara sunarak onları iyi bir biçimde ağırlamak için önem taşır. Çizmeci Time rollstick 108 x 6 gr yorumları, ürünün çıtır lezzeti ve akışkan kreması hakkında memnuniyet bildirir. Ürün, pek çok kişinin favori atıştırmalığıdır.

Leziz Çizmeci Time Rollstick 108 Adet 6 gr Çikolatalı Gofret

Leziz Çizmeci Time Rollstick 108 Adet 6 gr Çikolatalı Gofret

Markanın lezzetli gofretini, yoğun iş temposunda mola sırasında kahve, çay, süt ve meyve suyu ile birlikte tüketebilirsiniz. Yanınızda veya çekmecenizde bulundurduğunuz Çizmeci Time rollstick 108 adet 6 gr çikolatalı gofret, açlık krizlerini bastırmak için idealdir. Paylaşmak için oldukça uygun olan ürünü, iş arkadaşlarınıza da ikram edebilirsiniz. Hijyenik olması için ayrı ayrı paketlenmesi, beğeni toplar. Böylece tüketen kişi, ürünü açan ilk kişi olur. Bilindiği gibi ev tatlıları, ayrı bir öneme sahiptir. Evde emek vererek yapılan tatlı çeşitlerinin tüketilmesi, keyif verici olabilir. İçinde bulunan kakao kremalı fındık ve çıtır gofret, tatlılarınıza ayrı bir tat katar. Çizmeci Time rollstick 108 x 6 gr fiyatına göz atarak bu ürünü satın alabilirsiniz. Böylece sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz 6 gramlık gofretlerden tam 108 adet edinebilirsiniz.

Çocuklar Çizmeci Time Rollstick 108 x 6 gr ile Mutfakta

Çocuklar Çizmeci Time Rollstick 108 x 6 gr ile Mutfakta

Çizmeci Time rollstick 108 x 6 gr kullananlar, bu üründen tatlı tariflerinde de yararlandıklarını belirtirler. Çocuklar, rollstick ile çeşitli tatlı yapımlarına yardımcı olabilirler. Çocukların mutfağa girip ufak tefek işlerde destek olabileceği tatlı tarifleri, sizin için keyifli bir aktivite olur. Aynı zamanda çocukların kimi kas ve motor becerilerinin gelişmesine olanak sağlar. Konsantrasyonlarını artırmalarına yardımcı olur. Bu tarifler, çocukların süreçleri dikkatle takip etmeyi öğrenmelerine yardımcı olur. İnternette bulduğunuz veya büyüklerinizden öğrendiğiniz çeşitli tatlı tariflerinin içine bu üründen katabilirsiniz. İster blenderdan geçirerek ister elle kırarak veya ezerek tatlılara eklenebilir. Aynı zamanda çocuklara ara öğünlerde ikram edilebilir. Tekli olarak çantanıza koyduğunuz çizmeci rollstick atıştırmalığı, ihtiyaç anında tüketerek güne devam edebilirsiniz. Trendyol üzerinden markanın atıştırmalığını satın alarak sevdiklerinizle paylaşabilir ve afiyetle tüketebilirsiniz.