Clairefontaine Etival Suluboya Blok A4 Üstten Spiralli 300 gr 30 Yaprak - Kırmızı

194 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,56 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
270,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
318,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Clairefontaine Etival Suluboya Blok A4 Üstten Spiralli 300 gr 30 Yaprak - Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OfisKutusu Satıcı Ünvanı: ASSİST OFİS MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091054529700013 Vergi Kimlik Numarası: 0910545297
    Bu ürün OfisKutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Clairefontaine Etival Suluboya Blok A4 Üstten Spiralli 300 Gr 30 Yaprak - Kırmızı

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Clairefontaine A4 Üstten Spiralli 300 gr. 30 Yaprak Etival Classic Suluboya Blok

Aquarelle Etival watercolour, hem yetişkinlerin hem de çocukların kullanımına uygun bir resim defteridir. Kalın yaprakları sayesinde suluboya kâğıdın arkasına geçmez ve kuru boya da arka tarafa yansımaz. A4 büyüklüğünde yaprakları olan Aquarelle Etival watercolor üzerine dilerseniz guaj boya dilerseniz de karakalem ile çizimler yapabilirsiniz. Pürüzsüz bir yüzeye sahip olan resim defterinde fırça ve kalem, kâğıt üzerinde rahat bir şekilde kayar ve herhangi bir duraksamaya neden olmaz. Ürün, kolay resim yapabilme deneyimini sizlere sunar. Profesyonel olarak çizim ile uğraşan bireyler tarafından da rahatlıkla kullanılabilecek olan resim defteri, öğrencilerin sanatsal becerilerini geliştirmelerine katkı sağlar.

  • Kâğıt boyutu: A4
  • Gramaj: 300 gr
  • Sayfa sayısı: 30

Clairefontaine Suluboya Defterinin Özellikleri Nelerdir?

Clairefontaine A4 Üstten Spiralli 300 gr. 30 Yaprak Etival Classic Suluboya Blok Fiyat

30 sayfadan oluşan Aquarelle Etival watercolour spiralli suluboya defteri, %100 saf selüloz kâğıttan üretilmiştir. Ürün, oldukça yüksek oranda su emme kapasitesine sahiptir. Defterin sayfaları, istenmeyen bir hata meydana geldiğinde üzerinde değişiklik yapmaya uygundur. Dilerseniz kâğıt üzerindeki boyayı rahatça silebilirsiniz. Aquarelle Etival watercolour, blok hâlinde satışa sunulmuştur. Yeni nesil suluboya fırçaları ve kalemleri ile birlikte kullanılabilir. Ürün tasarlanırken, sayfaların dağılmasını önlemek amacıyla yenilikçi bir ciltleme tekniği kullanılmıştır. Defter, kullanıcıların üründen ergonomik bir biçimde yararlanmasına imkân tanır. Sulu boya defteri, spiralli yapısı ile rahat bir kullanım sağlar. Kaliteli, yüksek emici özelliğe sahip ve A4 büyüklüğünde bir suluboya defteri arıyorsanız Etival Classic suluboya blok 30 yaprak A4 üstten spiralli, sizin için doğru bir tercih olacaktır.

Clairefontaine Classic Suluboya Defteri Kaliteli midir?

Aquarelle Etival watercolour, ressamlar ve çeşitli sanat dalları ile ilgilenen sanatçıların bir defterden beklediği özellikleri barındırır. Resim kâğıtları, sanatçıların eserlerini doğrudan yansıtmaları için bir zemin hazırlar. Bu nedenle kâğıtların kaliteli olması ve ortaya çıkan eseri en iyi şekilde yansıtması çok önemlidir. Kaliteli bir resim defteri, kullanıcısına çalışırken büyük kolaylık sağlar. Sanatçılar eserlerini ve stillerini ortaya koydukları kâğıtları özenle seçerler. Clairefontaine Etival suyu boya kâğıdı; ISO 536, ISO 534, ISO 286, NEN 930, ISO 535 standartlarına uygun olarak üretilir. Üstün kalite standartlarında üretilen Aquarelle Etival watercolour sulu boya defteri, uygun bir kalem ile birlikte kullanıldığında etkileyici resimlerin ortaya çıkması mümkün hâle gelir. Bloknot şeklinde tasarlanan suluboya defteri, suya karşı dayanıklı bir dokuya sahiptir.

Clairefontaine Suluboya Defterini Kimler Tercih Eder?

Clairefontaine Etival aquarelle watercolour sulu boya defteri; çocuklar, öğrenciler, ressamlar ve hobi olarak resim ile ilgilenen kişiler tarafından tercih edilir. Ürün, yaratıcılığınızı en iyi şekilde yansıtmanızı sağlar. 300 gram ambalajı sayesinde rahatlıkla taşımaya uygun bir yapıya sahiptir. Sulu boya defterinin sayfaları sağlam ve kaliteli materyallerden üretilir. Defter, kullanım süresi boyunca üst düzey performans sergiler ve göz alıcı sulu boya resimleri yapmanıza olanak tanır. Herhangi bir tarzı benimsemiş olan resim tutkunları tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir. İyi bir çizim defteri resim becerisinin hızlı bir biçimde gelişmesine imkân tanıyacağı için özellikle çocuklar ve resim öğrencileri açısından faydalı bir üründür. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Etival Classic suluboya blok 30 yaprak A4 üstten spiralli yorumlarını inceleyerek hem sulu boya resimler yaparken fırça darbelerini en iyi biçimde yansıtacak hem de kaliteli malzemesi ve ergonomik yapısı sayesinde arzu ettiğiniz her an yanınızda yer alacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.