Clara kontes 5 Adet Tüy Dökücü Hamam Otu Tozu

68,90 TL
(13,78 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Clara kontes 5 Adet Tüy Dökücü Hamam Otu Tozu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDİYECİNİZ Satıcı Ünvanı: SİNA HEDİYELİK EŞYA MEDİKAL TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770095301800001 Vergi Kimlik Numarası: 7700953018
    Bu ürün HEDİYECİNİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜY DÖKÜCÜ
  • HAMAM OTU TOZU
  • ÜCRETSİZ KARGO - - ORJİNAL ÜRÜN
  • 5 ADET
  • Kullanım Şekli:
  • İhtiyacınız kadar Hamam Otunu bir kapta sıcak su ile iyi karıştırınız. Krem haline getirdikten sonra 5 dakika dinlendiriniz. Cildinizi su ile durulayınız. İstenmeyen tüyleri örtecek şekilde sürünüz. Cilt üzerinde 4 ile 5 dakika bekletiniz. Cildinizin ufak bir bölümünün temizlenip temizlenmediğini kontrol ediniz. Gerekirse biraz daha bekletip bol su ile ovarak yıkayınız.
  • 5 adet 150gr hamam otu.
Geri Bildirim Ver

Clara kontes 5 Adet Tüy Dökücü Hamam Otu Tozu - Hamamotu Zırnık Otu

Vücudun bazı bölgelerinde istenmeyen tüyler ortaya çıkabilir. Kişiler bu tüylerden kurtulmak için kimi zaman oldukça ağrılı yöntemlere başvurabilir. Koltuk altı, bacak ya da genital bölgede bulunan tüyler özellikle sıcak hava koşullarında kötü koku veya kaşıntı gibi istenmeyen durumlara neden olabilir. Bu durumlardan kurtulmak adına kullanılan yöntemlerden biri de doğal içeriğe sahip Clara Kontes Hamam Otu Zırnık Otu olarak geçer.

 
  • Ağrısız, sancısız bir şekilde tüy dökülmesini gerçekleştirir.
  • Kolay kullanıma sahiptir.
  • Hızlı ve etkili bir yöntemdir.

5 Adet Tüy Dökücü Hamam Otu Tozu Özellikleri

5 Adet Tüy Dökücü Hamam Otu Tozu Özellikleri

Piyasa içinde bulunan tüy dökücü ürünlerden biri olan ve kimi zaman zırnık otu olarak da bilinen Clara Kontes hamam otu zırnık tozu istenmeyen tüylerin ağrısız ve etkili bir şekilde dökülmesini sağlar. Hamam otu tozunu diğer tüy dökücü yöntemlerden ayıran en önemli özellik doğal içeriğe sahip olmasıdır. Hem erkekler hem de kadınlar için kullanıma uygun olan hamam otu tozunu kuru ve normal cilt tipine sahip bütün bireyler rahatlıkla kullanabilir. Cilt yüzeyinde herhangi bir yara ya da benzeri açıklık yoksa büyük reaksiyonlar göstermez. Vücudun her bölgesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz etkili bir üründür. Diğer tüy alma yöntemlerinde işlem sırasında tüylerin kırılması ya da dökülmemesi gibi durumlar yaşanırken hamam otu tozunda bu gibi durumlarla karşılaşılmaz. Tüylerin neredeyse tamamının dökülmesini sağlar. Clara Kontes 5 adet tüy dökücü hamam otu tozu uygun saklama koşullarında uzun süreli kullanım için uygundur.

 

5 Adet Tüy Dökücü Hamam Otu Tozu Kullanımı

5 Adet Tüy Dökücü Hamam Otu Tozu Kullanımı

Vücutta bulunan tüylerin dökülmesi için kullanılan yöntemlerden doğal ve organik içeriğe sahip olan hamam otu tozunun kullanımı da oldukça kolaydır. Hemen hemen her cilt tipi için kullanıma uygun olan hamam otu zırnık tozu birkaç işlemle kısa bir sürede uygulanabilir. Paket içerisinde toz halde bulunan hamam otu tozunu uygulanacak bölgedeki tüy yoğunluğuna göre istediğiniz miktarda uygulayabilirsiniz. Derin bir kap içerisine yeteri miktarda aldığınız hamam otu tozunu sıcak su ile krem kıvamına gelecek şekilde karıştırarak hazırlayabilirsiniz. Hamam otu tozu hazırlanırken suyun sıcak olmasına özellikle dikkat edebilirsiniz. Etkili bir sonuç için sıcak su ile iyice kıvam alana kadar karıştırarak krem haline getirebilirsiniz. Cildinizde beklenmedik reaksiyon olup olmadığını gözlemlemek için önce vücudunuzun küçük bir bölgesinde deneyebilirsiniz. İnce bir tabaka halinde tüy bulunan bölgeye sürerek yaklaşık 5 dakika bekletebilirsiniz. Krem kurumaya başladığında cildinizi su ile temizleyerek tüylerden arınmasını sağlayabilirsiniz. Aynı bölgeye iki defa sürmek cildin tahriş olmasına neden olabilir, bu yüzden tamamen yıkamadan önce bir bölgeyi yıkayarak etkili sonuç alıp almadığı gözlemlenebilir.

 

5 Adet Tüy Dökücü Hamam Otu Tozu Fiyatı ve Yorumları

5 Adet Tüy Dökücü Hamam Otu Tozu Fiyatı ve Yorumları

Vücuttaki istenmeyen tüyleri almak adına kullanılabilecek pek çok farklı ürün bulunabilir. Bu ürünlerin fiyatları içerik listelerine ve özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir. Kimi zaman dünyanın en zahmetli işi haline gelen tüy alma işlemini zahmetsiz ve ağrısız bir şekilde gerçekleştirmeyi sağlayan hamam otu tozunun fiyatı paket içerisindeki gramajı ve özelliklerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Clara Kontes hamam otu tozu gül aroması ile kötü kokunun oluşmasını engellerken tüylerin daha hızlı bir şekilde dökülmesine yardımcı olur. Dikkatli ve düzenli uygulandığında ciltte bulunan tüylerin kolay bir şekilde dökülmesini sağlar. Toz halde bulunan hamam otu tozunu krem bir hale getirerek tüy dökücü kremler gibi kullanmak mümkündür. Sizler de tüylerinizi zahmetsizce almak istiyorsanız Trendyol’dan Clara Kontes hamam otu zırnık otu yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek bu ürünle ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Clara Kontes hamam otu zırnık otu fiyatı ve kampanyalarını takip edebilir, kendinize uygun bulursanız sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.