Clarins Eau Dynamisante Spray 100 ml Vücut Spreyi

2.661,20 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Clarins Eau Dynamisante Spray 100 ml Vücut Spreyi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİLAY KOZMETİK Satıcı Ünvanı: DİLAY KOZMETİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0296060584100001 Vergi Kimlik Numarası: 2960605841
    Bu ürün DİLAY KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Clarins Eau Dynamisante 100 ml Vücut Spreyi ( 2023 ) Şişede aromaterapi ve bitki terapisi ile güzel kokun ve kendinizi iyi hissedin. Cildin bakımını yaparken aynı zamanda koklamak için ilk Clarins bakım kokusunu deneyimleyin. Clarins Eau Dynamisante Doğal Sprey, epidermisi botanik özler ve uçucu yağlarla canlandırır, canlandırır ve nemlendirir ve tüm vücuda lezzetli ve ayırt edici Eau Dynamisante Clarins , kokusu ile zarif bir şekilde kokulu bırakır. Dynamising Water, aromaterapi ve fitoterapi ilkelerine göre yaygın parfümleme gücü ile kuvvetlendirmenin sonuncusu birleştiren ilk Cilt Bakım Suyudur. Bu efsanevi Water of Care'in yollarında bol tazelik ve canlılık: narenciye buketi, şipre ve zarif odunsu notalarla harmanlanır. Clarins Eau Dynamisante Bakım Kokusu 100ml, %95 doğal içeriklerden oluşan ikonik bir üründür. Vücudu ve zihni parfümlemek, enerjilendirmek ve tonlamak için tasarlanmıştır, bu da onu güne iyi başlamak veya geçici yorgunlukla savaşmak için mükemmel kılar. Narenciye, kekik, biberiye ve turunç yaprağının canlandırıcı notaları, taze, dinçleştirici bir koku için paçuli ve hindistan cevizinin odunsu kokusuyla birleşir. Kırmızı ginseng'in uyarıcı etkisi, cildin enerjisini ve sıkılığını tamamen geri kazanmak için dengeleyici limon kekiği özütünün gücüyle teninize yerleşir. Nasıl kullanılır: Günün herhangi bir saatinde vücudun her yerine cömertçe uygulayın. Işığa duyarlı olmayan formülü güneşte güvenle kullanılmasını sağlar.. Ferahlık, güzel koku ve iyi hissetmek için! Doğrudan cilde uzaktan püskürterek uygulayın. Paçuli, Beyaz Kekik, Küçük Tahıl ve Biberiye kokusu ve tazelik, canlılık ve esenlik hissi sağlar. Ginseng, Eleutherocoque ve Harpagophytum tonunun özleri Aloe ve Ispaghul özleri nemlendirir ve yumuşatır. INGREDIENTS* : ALCOHOL, AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ACANTHOPANAX SENTICOSUS (ELEUTHERO) ROOT EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS ROOT EXTRACT, PLANTAGO OVATA SEED EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRAL, COUMARIN, EUGENOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, [C0058E] * Sadece bilgi içindir. Her içerik listesi, tek bir ürün referansına özeldir. Tüm formüller değişebilir. Bu içerik listesinin doğruluğunu korumaya çalışsak da güvenilir, güncel veya hatasız olduğunu garanti edemeyiz. Eksiksiz, doğru ve güncel bir liste için lütfen ürün ambalajındaki içerik listesini de kontrol edin.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver