Clark Hijyen Kovası Ve Alkol Bazlı Kullan At Bezi 375 Adet

643,38 TL
(1,72 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Clark Hijyen Kovası Ve Alkol Bazlı Kullan At Bezi 375 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ofis Hijyen Satıcı Ünvanı: KUĞU TEMİZLİK ÜRÜNLERİ MAKİNA EKİPMAN VE MALZEMELERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0590015164000012 Vergi Kimlik Numarası: 5900151640
    Bu ürün Ofis Hijyen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Clark Hijyen Kovası ve Alkol Bazlı Kullan At Bezi 375 Adet · Kova içinde alkol bazlı hijyenik 375 adet bez. · Clark Alkol Bazlı Hijyenik Temizleme Bezi , silinebilir tüm yüzeylerde güvenle kullanılır. · Duvarların, zeminlerin, medikal alet ve ekipmanların hijyenik olarak temizlenmesinde oldukça etkili olup klinik deneylerle kanıtlanmıştır. · Evde, ofiste, restoran ve kafelerde aynı bezi sürekli kullanmaya son. · Gıda maddelerinin temas ettiği tüm yüzeylerde hijyenik koşulları sağlar. · Kötü koku oluşumunu önler. · Renksiz, kokusuz bir hijyen maddesidir. · Her türlü su sertliğinde kullanılır. · Daha hijyenik masa ve sehpalar için Clark Hijyen Kovası ve Bezi kullanın. Nasıl kullanılır :Kullanımı çok kolay ve basittir 1-2 yaprak çekerek temizlenecek yüzeye uygulayınız. Ürün Bileşimi:>%30 etil alkol / Cas No: 64-17-5%15-30 Propan-2-ol / Cas No. 67-63-0<%5 Didesil dimetilamonyum Klorür / Cas No: 7173-51-5 Uyarılar :Çocukların Ulaşamayacağı yerlerde Saklayınız Göze ve Ağıza sürmeyiniz , Yanıcı ve tutuşturucu ortamlardan uzak tutunuz. Bezin kurumasını engellemek için her kullanımdan sonra kovanın kapağını mutlaka kapatınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver