Clementoni Bilim Ve Oyun Mekanik Laboratuvarı Copter Ve Airboat 64299

399 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Clementoni Bilim Ve Oyun Mekanik Laboratuvarı Copter Ve Airboat 64299

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepeğitim Satıcı Ünvanı: OFEL TURİZM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634042709100041 Vergi Kimlik Numarası: 6340427091
    Bu ürün hepeğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu : S00064299 Marka : Clementoni Üretim Yeri : İtalya Yaş Aralığı : 8 yaş ve üzeri Cinsiyet : Unisex Barkod : 8005125642991 Mekanik Laboratuvarı Copter & Airboat ile temel mekanik ve mühendislik ilkelerini kullanarak çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlayan zengin bir mekanik seti sizlerle! Modelleri biraraya getirin ve viteslerin çalışma pransibini keşfedin! Ayrodinamik ve sıvı dinamiklerinin sırlarını keşfetmek için kapsamlı bir settir. 2 dinamik araç modeli: 3 rotorlu bir helikopter ve bir hız botun
  • aktarım mekanizmaları hakkında bilgi edinin. 130'dan fazla yer değiştirilebilir parçalar: şanzıman, dişliler, çubuklar, pervaneler, pimler... Montaj talimatlarının yanısıra, uçuş fiziği ve deniz mühendisliği hakkında pek çok bilimsel bilgi içeren döküman içerir. Zengin görsellere sahip bilimsel kullanım kılavuzu, mutlak güvenlik çerçevesinde çeşitli montaj aşamaları için çocuklara rehberlik eder. Bu set, STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) metodundan ilham alarak el becerileri, zeka ve yaratıcılığı geliştirmeye yardımcı olmaktadır. Kutu ölçüsü: 27,5 x 4,5 x 19 cm.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 11'li
  • Yaş 3 - 4 Yaş
Geri Bildirim Ver