Genel Markalar Türkçe Konuşan Eğitici Aktivite Masası

2.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Türkçe Konuşan Eğitici Aktivite Masası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeditepe Kırtasiye Satıcı Ünvanı: EROL DAĞITMAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2670097068
    Bu ürün Yeditepe Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkçe konuşan müzikli eğitici oyuncak!
  • Rakamları, harfleri, şekilleri, renkleri ve hayvan adları ile hayvan seslerini öğreten çok sayıda eğitici aktiviteye sahip renkli aktivite masası!
  • Birçok eğlenceli ışık efekti, neşeli şarkıları ve tekerlemeleri ile bebeklerin duyularını harekete geçirir ve el becerilerinin gelişimini destekler.
  • Kitap, bebeklerin hayvanları ve çıkardıkları sesleri tanımalarına yardımcı olur.
  • Piyano, ilk harfleri öğretir ve birçok müzik içerir.
  • Sayı çarkı, ilk rakamları keşfetmeleri için rehberlik eder.
  • El becerilerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirmek için çok sayıda mekanik aktiviteye sahiptir.
  • Işıklı düğmeler şekilleri, renkleri ve resmedilmiş nesneleri öğretir.
  • İtalya'da tasarlanmış, geliştirilmiş, test edilmiş ve üretilmiştir.
  • Baby Clementoni ürünleri, ebeveynlere yaşamlarının ilk günlerinden başlayarak çocuklarıyla iletişim ve etkileşim kurmaları için yardımcı olur. Yenilikçi tasarımları ve renkleri, toksik madde içermeyen sağlam malzemeleri, kalıp yüzeyleri ve çok sayıda farklı oyun aktivitesi ile görme, dokunma ve duyma becerilerinin, motor faaliyetlerinin ve ilk mantıksal ilişkilendirmelerin gelişimini destekler.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Clementoni Türkçe Konuşan Eğitici Aktivite Masası

Bebeklerin gelişim evresinde ana dillerine yönelik hâkimiyetleri oldukça önemlidir. Erken yaşta öğrendiği kelimeler, sayılar ve renkler ilerleyen dönemlerde kolay bir eğitim süreci geçirilmesine vesile olur. Bebeklerin gelişim evresinde Türkçe diline yönelik bilgi edinebilmesi için çeşitli yöntemler bulunur. Bu yöntemlerden biri de eğitici aktivite masalarıdır. Clementoni Türkçe konuşan eğitici aktivite masasının üretim sürecinde, bebek gelişimi söz sahibi olmuştur. Eğitici aktivite masasının üzerinde bulunan düğmeler; hayvan isimleri ve sesleri, rakamlar ve şekiller üzerine kolay bir bilgilenme süreci sağlar. Düğmelere basarak bilgilenmeye başlayan bebeklerin el ve göz koordinasyonlarının yanı sıra ebeveynleriyle kurduğu iletişim seviyesi de gelişim gösterir.

  • Menşei: İtalya
  • Dil: Türkçe
  • Toksik madde içermez.

Clementoni Eğitici Aktivite Masası Özellikleri Nelerdir?

Clementoni Türkçe Konuşan Eğitici Aktivite Masası Yorum

Clementoni Baby eğitici aktivite masası seti, bebeklerin dil üzerindeki gelişim süreci göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Eğitici aktivite masasının üzerinde bebeklerin kolayca ulaşabileceği renkli düğmeler bulunur. Düğmelere teker teker basmaya başlayan bebekler, çıkan sesler sayesinde ilgilerini kaybetmez ve oyunlarını devam ettirir. Masa üzerindeki kitap figürü; bebeklerin hayvanların çıkardıkları sesleri kısa sürede tanımlamalarına yardımcı olur. Renkli piyano figürü, müzik eşliğinde harfleri öğretirken sayı çarkı ise rakamları tanımaları için rehberlik eder. Clementoni Türkçe konuşan eğitici aktivite masasının üzerinde yer alan mekanik tuşlar, bebeklerin motor becerilerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirmeye adaydır. Bebekler, masa üzerinde yer alan renkli düğmelere basarak müzik eşliğinde eğlenceli zamanlar geçirebilir. Özenle tasarlanan ürün, bebeklerin iletişim seviyelerini çok daha hızlı bir şekilde ilerletmelerine katkıda bulunur.

Clementoni Eğitici Aktivite Masasının Kullanımı Güvenli mi?

Clementoni Türkçe Konuşan Eğitici Aktivite Masası Yorum

Clementoni Türkçe konuşan eğitici aktivite masası yorumları, ürünün kalitesinin ve güvenilirliğinin kullanıcılar tarafından onaylandığını gösterir niteliktedir. Masanın üretiminde, bebek gelişimine zarar verecek tehlikeli ve kimyasal maddelere yer verilmez. Bu sayede bebeklerin gelişimini desteklerken sağlık düzeylerini de korumaya yardımcı olur. Bebeklerin ulaşabileceği yükseklik ve genişlikte üretilen aktivite masası, yumuşak kenarlıklara sahiptir. Kavisli kenarlar, masadaki tuşlara kolay ulaşılmasını sağlarken bebeklerin kol ve el bölgesine zarar vermez. Bebeklerin görme ve duyma becerilerini geliştiren sesler de sağlık açısından herhangi bir risk teşkil etmez. Ürün, bebek gelişimine uygun şekilde oluşturulan Türkçe içerikleri ile konuşma sürecinin hızlanmasına yardımcı olur. Bebeklerin eğlencesine ortak olan Clementoni Türkçe konuşan eğitici aktivite masası seti, ebeveynlerin güvenini kazanmayı başaran bir üründür.

Clementoni Aktivite Masası Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Clementoni Türkçe Konuşan Eğitici Aktivite Masası Yorum

Clementoni Türkçe konuşan eğitici aktivite masasının üretiminde bebek gelişimine zarar vermemek adına kaliteli ve dayanıklı malzeme kullanılmıştır. Keskin malzemeler içermeyen aktivite masası, öğrenim sürecinde bebeklerin vücuduna zarar vermez. Aksine masa üzerinde yer alan düğmeler, fiziksel becerileri ve el-göz koordinasyonlarını geliştirmeye yardımcı olur. Görme, duyma ve dokunma becerilerini geliştiren Clementoni Türkçe konuşan eğitici aktivite masasının mantıksal düşünceyi de desteklediği görülür. Aktivitelere yönelik bilgi sahibi olduktan bir süre sonra bebekler, hafızalarında yer eden sesi çıkartabilmek için yeniden aynı tuşa basar. Bu sayede bebeklerin fiziksel becerilerinin yanı sıra hafızaları da gelişim gösterir. İtalya’da özenle tasarlanmış olan eğitici aktivite masası, güvenlik testlerinden başarıyla geçmiş ve onaylanmıştır. Eğlenirken öğreten Türkçe konuşan eğitici aktivite masası, Clementoni garantisiyle üretilmiştir. Ürünü sadece birkaç tıklama ile Trendyol üzerinden hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz. Ödeme işleminin tamamlanmasının ardından siparişiniz adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.