PROCSIN Clin Oil Multifonksiyonel Oil (YÜZ VUCÜT SAÇ) 100 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
5.000 TL'ye 99 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,99 TL
Kurumsal Fatura
118,40 TL
Kurumsal Fatura
124,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PROCSIN Clin Oil Multifonksiyonel Oil (YÜZ VUCÜT SAÇ) 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NehirKozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZBU KOZMETİK ITRİYAT GIDA TEKS.DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI OTO.İNŞ.DAĞ.PAZ.İMAL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0668041051400001 Vergi Kimlik Numarası: 6680410514
    Bu ürün NehirKozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CLİN OİL MULTİFONKSİYONEL OİL
  • Clin Oil Multifonksiyonel yüz, vücut ve saç yağı çok amaçlı kullanım için geliştirilmiş bir üründür. İçerisinde bulundurduğu
  • Lavanta, Biberiye, Papatya, Aynısefa, Jojoba, Avokado, Buğday, Nar çekirdeği, Üzüm çekirdeği gibi doğal içerik desteği ile ciltteki leke, siyah nokta ve yaşlanma belirtilerine yönelik bakım desteği vermenin yanı sıra, tüm vücut ve saç için nem dengesi sağlanmasına katkı sağlamayı amaçlamıştır. İklim farklılıkları ve sıcak soğuk hava geçişlerinden kaynaklı çatlak oluşumlarına yönelik cilt bakımına yardımcı olmayı hedeflemektedir. Cilt tarafından yüksek emilim özelliği ile ciltte yağlı his oluşturmayan yapısıyla ciltteki ton farklılıkların giderilmesine katkı sağlamanın yanı sıra cildin ve saçın daha canlı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına destek verir.
  • NASIL KULLANILIR?
  • Günde 2 kez parmak uçları ile masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Saçlar içinde temiz saça masaj yoluyla uygulama sağlayabilirsiniz. Güneş ve banyo sonrası yatıştırıcı cilt bakım yağı olarak da kullanılabilir. Yapısal özelliğinden dolayı makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz. Etkili sonuçlar için Clin Oil serisinin diğer ürünleri ile birlikte kullanılmasının yanı sıra cilt için kullanımlarda yaz kış güneş kremi ile birlikte kullanılmasını tavsiye ediyoruz.
  • PROCSIN Türkiye tarafından geliştirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Clin Oil Multifonksiyonel Oil (Yüz Vücut Saç) 100 ml

Vücut bakımının önemli parçaları arasında temizleme jelleri yer alır. Çok amaçlı kullanım imkanı sunan ürünler, saç ve yüz gibi bölgelerde de etki gösterir. Çeşitli bitkilerle formülize edilen jeller, onarıcı bir bakım imkanı sunar. Clin Oil tarafından geliştirilen bu model, vücudun her bölgesinde kullanılabilir. Doğal nem dengesini sağladığından destekleyici bir etkiye sahiptir. Bununla birlikte çatlak ve yaşlanma belirtilerinin de ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Leke karşıtı özelliği sayesinde güneşten etkilenen ciltlerin toparlanmasına ve oluşan siyah noktaların temizlenmesine imkan tanır. Çok yönlü kullanımı ile kaliteli bir kullanım sağlar. Siz de vücudunuzun her bölgesine etkili olabilecek bir temizleyici ürün arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Clin Oil multifonksiyonel oil (yüz vücut saç) 100 ml satın alabilir, etkili formülünden faydalanabilirsiniz.

  • Etkili içerik
  • Leke karşıtı özellik
  • Onarıcı bakım

Etkili İçeriğiyle Clin Oil Temizleme Jeli 100 ml

Etkili İçeriğiyle Clin Oil Temizleme Jeli 100 ml

Temizleme jellerinin etkili bir içeriğe sahip olması, oldukça önemlidir. Çeşitli faktörler sonucu doğan cilt problemlerinde etkili olan ürünler, müşterilerin dikkatini çeker. Farklı bitki özleriyle birlikte oluşturulan yağ ve jeller ise kaliteli bir kullanım desteği sunar. Clin Oil cilt bakım yağı, etkili bir içeriğe sahiptir. Formülünde lavanta, biberiye ve papatya bulunur. Böylelikle onarıcı bir etki gösterir. Özellikle saç bakımının önemli bakım ürünleri arasında yer alır. Nem dengesini koruma özelliği sayesinde kurumuş ve hasar görmüş saçların iyileşmesi üzerinde etkili rol oynar. Aynı zamanda besleyici etkisiyle saç ve vücudunuza büyük katkı sağlar. İklim geçişlerinde ya da havaların farklılık göstermesi sonucu oluşan kayıpların tekrar kazandırılmasına yardımcı olur. Clin Oil multifonksiyonel oil (yüz vücut saç) 100 ml yorumları sayesinde ürünün içeriği ve etkileri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Leke Karşıtı Clin Oil Multifonksiyonel Oil Kullananlar

Leke Karşıtı Clin Oil Multifonksiyonel Oil Kullananlar

Vücutta oluşan lekeler, rahatsız edici bir hal alabilir. Bu nedenle günlük, haftalık ve aylık bakımların aksatılmaması gerekir. Özellikle siyah noktaların oluştuğu cilt üzerinde gözenekler kapanır. Bunun sonucunda ciltte, nem sorunları ve yaşlanma belirtileri meydana gelebilir. Leke karşıtı etki gösteren cilt temizleme ürünleri, pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Clin Oil yüz temizleme jeli, leke karşıtı etkisi ile muhteşem bir deneyim sunar. Siyah nokta ve güneşten doğan lekelerin azaltılmasına yardımcı olur. Yaşlanma belirtilerini de ortadan kaldırarak kırışıklıkların ve çatlakların giderilmesinde etkilidir. Clin Oil multifonksiyonel oil (yüz vücut saç) 100 ml kullananlar, ürünün leke karşıtı özelliğinden ve çatlak tedavisinde etkili olmasından oldukça memnundur. Siz de lekelerin azaltılmasını ve çatlakların onarılmasını istiyorsanız bu ürünü satın alabilir, güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Clin Oil Multifonksiyonel Oil (Yüz Vücut Saç) 100 ml Fiyatı

Clin Oil Multifonksiyonel Oil (Yüz Vücut Saç) 100 ml Fiyatı

Clin Oil multifonksiyonel oil (yüz vücut saç) 100 ml şeklinde satışa sunulan etkili temizleme jelidir. İçerisinde aynısefa, jojoba yağı, avokado ve buğday gibi çeşitli bitkiler yer alır. Tüm vücutta kullanıldığı gibi saç üzerinde de büyük bir etkiye sahiptir. Emilim özelliği yüksek olduğundan cilt yapısını bozmaz. Bununla birlikte ton farklılıklarının da giderilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda pürüzsüzlüğü artırarak canlı bir görünüm kazandırır. Çevreden gelen olumsuz faktörlere karşı muhteşem bir koruma sağlar. Gün içerisinde 2 kere kullanmak yeterlidir. Saçınıza ve vücudunuza masaj yoluyla uygulayabilir, kısa sürede etkisine varabilirsiniz. Her mevsim kullanılabildiğinden bakım ya da güneş yağı olarak tercih edebilirsiniz. Trendyol sayesinde Clin Oil multifonksiyonel oil (yüz vücut saç) 100 ml fiyatı hakkında bilgi alabilir, bütçenize uygun şekilde satın alabilirsiniz.