Clinique Anti-Blemish Solutions™ Bakım Seti

532,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Clinique Anti-Blemish Solutions™ Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmela Satıcı Ünvanı: CEVHER KOZMETİK VE SAĞLIK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206070431500020 Vergi Kimlik Numarası: 2060704315
    Bu ürün Kozmela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set İçeriği
  • Anti-Blemish Temizleyici Köpük 50 ml
  • Anti-Blemish Arındırıcı Losyon 100 ml
  • Anti-Blemish Nemlendirici 30ml
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Clinique Sivilce Karşıtı 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi

Cilt bakımı oldukça önemli bir konudur. Güzel görünmek ve iyi hissetmek pek çok açıdan insana avantaj sağlar. Hem kadınlar hem de erkekler için geçerli olan bu konuda size iyi gelecek güvenilir ve kaliteli ürünlerden yardım alabilirsiniz. Temizleme, arındırma ve nemlendirme olarak 3 temel başlığa ayrılan cilt bakımı konusunda Clinique sivilce karşıtı 3 adımlı cilt bakım sistemi, ihtiyacınız olanı size verir. Uzman ellerde özenle üretilen bu ürün ile farkı kolayca gözlemleyebilirsiniz. Yıllardır kozmetik alanında başarılı ürünler ortaya koyan ve geniş kitlelere ulaşmayı başaran ünlü isim sayesinde cilt sorunlarınızla savaşabilirsiniz. Clinique sivilce karşıtı setle mükemmel ve pürüzsüz bir cilde kolaylıkla kavuşma imkanı yakalayabilirsiniz. Düzenli kullanımda kısa sürede meydana gelen farkı görebilirsiniz.

  • 3 adımda mükemmel bakım
  • Etkili sonuç veren formül
  • Kusursuz bir cilt

Avantaj Sağlayan 3’lü Bakım Seti

Avantaj Sağlayan 3’lü Bakım Seti

Kişisel bakım oldukça geniş bir alana sahiptir. Temizlik ve güzellik olarak temelde ikiye ayrılır. Her ikisi de insanın psikolojik ve fiziksel yönden ihtiyaç duyduğu önemli konulardır. Birbiriyle bağlantılı olan bu iki konuda etkili çözüm sunması sebebiyle Clinique sivilce karşıtı 3 adımlı cilt bakım setini tercih etmek sizlere avantaj sağlar. Farklı büyüklüklerdeki şişelerde ayrı ayrı sunulan ve bir araya geldiğinde mükemmel etkiler doğuran set sayesinde kişisel bakımınızı kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Öncelikle yüzünüzde bulunan kirleri temizlemek ve bakıma başlamak için temizleme köpüğünü uygulayabilirsiniz. Ardından derinlemesine bir arınma sağlayan losyon ile bakıma devam edebilirsiniz. Bu işlemlerin ardından son adım olarak nemlendiriciyi sürmeniz halinde kolay bir şekilde kişisel bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Clinique sivilce karşıtı cilt bakım sistemi ile istediğiniz görünüme kolaylıkla kavuşabilirsiniz.

Clinique Ürünü ile Fark Yaratan Bakım

Clinique Ürünü ile Fark Yaratan Bakım

1968 yılından beri kozmetik alanında oldukça başarılı ürünler ortaya koyan ve ürünlerini çeşitli testlerden geçirerek güvenli hale getiren markanın tasarımlarıyla cildinizde meydana gelen farkı kolaylıkla gözlemleyebilirsiniz. Alanında uzman ekibi ve hassas üretim aşamaları ile mükemmel ürünler ortaya koymak, memnuniyetle kullanmanızı sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten marka, büyük ilgi görür. Clinique sivilce karşıtı set de ortaya koyduğu başarılı ürünlerin arasında yer alır. Cildinize hak ettiği bakımı yapan ve ihtiyacınızı net bir şekilde anlayarak karşılık veren ürün sayesinde pratiklik kazanabilirsiniz. Hızlı ve kolay bir şekilde uygulayabileceğiniz ürünle ünlü markanın farkını kolaylıkla hissedebilirsiniz. Markanın bu işlevsel seti ile avantaj sahibi olmak ve güzelliğinize güzellik katmak için 20714291853 kodu ile ürüne kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Doğru kullanımda etkili sonuçlar alabileceğiniz bu seti gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Clinique Bakım Seti Fiyatları

Bütçe Dostu Clinique Bakım Seti Fiyatları

Hayatınızı kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılamak amacıyla tercih edebileceğiniz Trendyol, size birçok avantaj sunar. Bu avantajların başında birbirinden seçkin markaların kaliteli ürünlerine biçilen cazip fiyatlar gelir. Bütçe dostu Clinique sivilce karşıtı 3 adımlı cilt bakım sistemi fiyatlarına ulaşabilir ve ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ürünü favorilerinize ekleyerek alışverişi pratik hale getirebilirsiniz. Bunlara ek olarak müşteriler tarafından yapılan Clinique sivilce karşıtı 3 adımlı cilt bakım seti yorumlarını inceleyebilrsiniz. Clinique sivilce karşıtı 3 adımlı cilt bakım seti kullananlar tarafından verilen tavsiye ve öneriler ışığında ürün memnuniyetini kullanmadan önce öğrenebilirsiniz. Güvenli ve doğru bir alışveriş için oldukça işlevsel olan bu özellik sayesinde avantaj sahibi olabilirsiniz. Kolaylık sağlayan Clinique sivilce karşıtı yorumlarından ve cazip fiyat avantajlarından faydalanmak için hemen ürünü incelemeye başlayabilirsiniz.