Clinique Moisture Surge 100h 15 ml 100 Saat Etkili Nemlendirici

380 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Clinique Moisture Surge 100h 15 ml 100 Saat Etkili Nemlendirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zümrüt Parfümeri Satıcı Ünvanı: ZÜMRÜT PARFÜMERİ İTRİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999005072200014 Vergi Kimlik Numarası: 9990050722
    Bu ürün Zümrüt Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Clinique Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici 15 ml Clinique Moisture Surge 100H, özel aloe biyo-fermenti ve hyaluronik asit içeren ferahlatıcı, yağsız jel krem nemlendiricidir. Derinlere nüfuz eder, 100 saat kalıcıdır. Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator Moisturizer
  • Tüm cilt tipleri için üretilmiş, hafif, yağsız formül, yüzünüzü yıkadıktan sonra bile 10 kat derinliğe* ulaşan ve 100 saat süren nemlendirme sağlar. Sonsuz dolgun, sağlıklı görünen bir ışıltıyı sağlamak için nemi hapseder. Paraben içermez, ftalat içermez, yağ içermez, alkol içermez Alerji testi yapılmıştır, %100 koku içermez Dermatolojik olarak test edilmiştir. Daha sürdürülebilir paketleme: 30ml, 50ml ve 75ml geri dönüştürülebilir cam kavanozlarda paketlenmiştir. 15 ml kavanoz, minimum %40 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş malzemeden yapılmıştır Cam kavanozları geri dönüştürmek için kapağı çıkarın, ardından kavanozu durulayın ve bir geri dönüşüm kutusuna atın. Önemli bileşenler : Aloe biyo-fermenti: Laktobasil, aktif aloe suyu ve sorumlu bir şekilde tedarik edilen ve sertifikalı organik aloe özü tozundan yapılan bu özel, zengin besin içeriği, cildin nemi tutmasına yardımcı olur. Hyaluronik asit: İdeal hidrasyon için bir "nem deposu" oluşturmaya yardımcı olur Aktif aloe suyu: Saf su, aloe barbadensis yaprağı ekstresi ile aşılanır, kalıcı nem sağlamaya ve cildi dolgunlaştırmaya yardımcıdır. Clinique Moisture Surge 100H Nasıl kullanılır ? : Temiz cilde sabah ve akşam nemlendirici kullanın. Makyaj altına veya üstüne ve ayrıca 5 dakikalık nem maskesi olarak kullanılabilir. INGREDIENTS:Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Butylene Glycol, Glycerin, Trisiloxane, Trehalose, Sucrose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Hydroxyethyl Urea, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Thermus Thermophillus Ferment, Caffeine, Sorbitol, Palmitoyl Hexapeptide-12, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Oleth-10, Sodium Polyaspartate, Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides, Lactobacillus Ferment Lysate, Saccharide Isomerate, Hydrogenated Lecithin, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Polymethacrylate, Tromethamine, Peg-8, Hexylene Glycol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, Bht, Disodium Edta, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140) *İçerik listelerinin zaman zaman değişebileceğini veya değişebileceğini lütfen unutmayın. En güncel içerik listesi için lütfen aldığınız ürün paketindeki içerik listesine bakın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 1 - 15 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver