Clinique Temizleyici Ve Nemlendirici Set 192333049594

63,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Clinique Temizleyici Ve Nemlendirici Set 192333049594

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CLINIQUE Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün CLINIQUE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • All About Clean™ Liquid Facial Soap Mild Yüz Temizleme Sabunu 30ml 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemimizin 1.Adımı. Dermatologlar tarafından geliştirilen yüz temizleme jeli, yüzü nazikçe ve derinlemesine temizler. Yumuşak, köpük kıvamındaki temizleyici sabun gözeneklerdeki yağı ve kiri temizler, cildin doğal nem dengesini korur. Hızlı arındırılan formülü ile cilt daha temiz, konforlu ve taze hisseder. Cildi 2. Adım olan Arındırıcı Losyon için hazırlar. 3 farklı cilt tipi için mevcuttur. Kuru/Karma ciltler için uydundur. Moisture Surge™ Eye 96 Saat Nem Koruma Teknolojili Göz Kremi 5ml Doğanın gerçek gücü. 96 saat boyunca yoğun bir nemlendirme ve kırışıklıkların giderilmesini sağlayan, göz çevresindeki nemi yenilemeye yardımcı olan ultra hafif ve dolgunlaştırıcı su-jel bazlı nemlendirici. Moisture Surge 72 Saat Nem Koruma Teknolojili Nemlendirici Krem 7ml Vazgeçemeyeceğiniz bir yenileme sağlayan jel krem, cildinize gün boyunca kendini yenileme gücü verecek şekilde geliştirildi. Yüzünüzü yıkadıktan sonra bile cilde 72 saat boyunca sürekli nem sağlayan eşsiz ve cilt tarafından hızlıca emilen jel – krem nemlendirici!

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver