CMKStore Samsung Galaxy S20 Plus Kılıf Mükemmel Kalite Sararmaz Şeffaf Süper Silikon

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CMKStore Samsung Galaxy S20 Plus Kılıf Mükemmel Kalite Sararmaz Şeffaf Süper Silikon

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mükemmel bir kaliteye sahip olan bu kılıfımız
  • A+ Kalitedir.
  • Ultra ince yapılı, pürüzsüz bir yüzeye sahip olup, şeffaftır.
  • Mükemmel dokunma hissi verir ve sararma yapmaz.
  • Telefonunuz da güzel ve farklı bir görünüm kazandırır.
  • Cihazınızı dış etkenlerden (darbe, şok, kir) maximum korur.
  • Kamera kısmındaki çıkıntı sayesinde, kameranız telefonunuzun yerle temasında hasar görmez.
  • Kolayca takıp çıkarabilmenizin yanı sıra, bütün slotlara erişebilirsiniz.
  • Uzunca yıllar kullanabilecek olmanızın yanı sıra, içeriğinden sağlığa zararlı hiçbir materyal bulunmamaktadır. ?

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Cmk Samsung Galaxy S20 Kılıf Mükemmel Kalite Sararmaz Şeffaf Süper Silikon

Günlük olarak sıklıkla kullanılan elektronik cihazlardan biri telefondur. Bu cihazlar sık kullanıma bağlı olarak deforme olabilir. Yüksek fiyatlı cihazların deforme olması maddi açıdan sıkıntı yaratabilir. Bu tarz cihazları dış etki ve darbelerden korumak amacıyla CMK Samsung Galaxy S20 kılıf mükemmel kalite sararmaz şeffaf süper silikon ürünü kullanılabilir. Kullanılan kılıfın kaliteli bir yapıda olması önem arz eder. Dış darbelere karşı dayanımı yüksek olan bu ürün, telefonu iyi bir şekilde korur. Özenli bir şekilde üretilen bu kılıf, kaliteli tasarımıyla müşteriler tarafından beğeni toplar. A+ kalite tasarlanan bu ürünü rahatça kullanabilirsiniz. Pürüzsüz bir yüzeye sahip olan kılıf, rahat bir tutuş sağlayarak konforlu bir kullanımı mümkün kılar.

  • Samsung Galaxy S20 modeline uyumlu ürün
  • Şeffaf ve ince yapıya sahip
  • Sararmaz kaliteli malzeme

CMK Samsung Galaxy S20 Kılıf Şeffaf Silikon Özellikleri

CMK Samsung Galaxy S20 Kılıf Şeffaf Silikon Özellikleri

Kılıf seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri, kılıfın kalınlığıdır. İnce yapılı tasarlanan kılıf, tutuş esnasında son derece rahat bir his verir. İnce yapısına rağmen darbelere karşı dayanımı yüksek olan bu ürün, beğeni toplar. Şeffaf olarak tasarlanan S20 silikon kılıf, telefon modelinizi gizlemez. Hoş dokunma hissi veren bu ürün, şeffaf yapısına karşın sararma yapmaz. Ürünün uzun bir süre estetik bir şekilde kullanılması için, direkt olarak güneş ışığına maruz bırakılmaması önerilir. Telefonunuzu farklı bir görünüm kazandıran S20 şeffaf kılıf ürününe kendi tarzınıza göre farklı yorum katabilirsiniz. Modelin öncelikli amacı, telefonun darbe ve kir gibi dış etkilerden korunmasıdır. Titizlikle tasarlanan bu ürün, kamera kısmında çıkıntıya sahiptir. Bu sayede olası bir düşme durumunda kamera korunur. Bu modeli, ince yapısı sayesinde istediğiniz zaman kolayca takıp çıkarabilirsiniz.

CMK Samsung Galaxy S20 Kılıf Şeffaf Silikon Yorumları

CMK Samsung Galaxy S20 Kılıf Şeffaf Silikon Yorumları

Uzun yıllar boyu kullanabileceğiniz bu ürün zamansız tasarımıyla müşteriler tarafından beğenilerek kullanılır. Samsung Galaxy S20 modeline tam anlamıyla uyumlu olan bu ürün, hoparlör ve kamera gibi boşluklara denk gelir. %100 uyumlu tasarımı sayesinde telefonu çepeçevre sarar ve olası tüm tehlikelere karşı maksimum koruma sağlar. Sağlığa zararlı materyal içermeyen modeli günlük hayatta rahatça kullanabilirsiniz. CMK Samsung Galaxy S20 kılıf mükemmel kalite sararmaz şeffaf süper silikon yorumlarında modelin ince yapılı ve yüksek dayanımlı olmasından övgüyle bahsedilir. Telefona ekstra olarak kalınlık katmayan ürün, son derece efektif bir kullanım alanı oluşturur. Telefon köşe noktalarını mukavemetli bir şekilde koruyan kılıf, olası darbelere karşı oluşan hasarın yumuşatılmasını sağlar. Bu sayede telefonun hassas bölgeleri olan köşelerden kırılmasının önüne geçilmesi hedeflenir.

CMK Samsung Galaxy S20 Kılıf Şeffaf Silikon Fiyatları

CMK Samsung Galaxy S20 Kılıf Şeffaf Silikon Fiyatları

CMK Samsung Galaxy S20 kılıf mükemmel kalite sararmaz şeffaf süper silikon fiyatı, ürünün malzeme kalitesine göre belirlenir. Son derece kaliteli malzemeden imal edilen silikon kılıfta sararma ve soyulma meydana gelmez. Kalitesini koruyan bu kılıf, günlük kullanım için oldukça idealdir. Modelin standartlara uygun şık ve sade tasarımı sayesinde herkes tarafından kullanılabilir. Herkese hitap eden kılıf, şeffaf olması sayesinde sıklıkla tercih edilir. Özellikle kamerayı koruyan çıkıntısı ve telefon köşelerine sağladığı mukavemet ile beğenilerek kullanılan bir modeldir. Kılıfın kalınlığı 0.3 mm olarak tasarlanır. Şık tasarıma sahip olan şeffaf silikon kılıf, telefonunuza farklı bir hava katar. Öncelikli amacı elektronik cihazı dış darbe ve tozdan korumak olan kılıfı, telefon aksesuarı olarak da kullanabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.