1
Köpek Tasması kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

CMT Makaralı Otomatik 5 Metre Geri Çekilebilen Kedi Köpek Tasması

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
6 saat 21 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
4. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
107,50 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
114,79 TL
16 saat 21 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
16 saat 21 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3. Ürüne %10 İndirim
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CMT Makaralı Otomatik 5 Metre Geri Çekilebilen Kedi Köpek Tasması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERLER TİCARET Satıcı Ünvanı: ÜNAL ER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3360715110
    Bu ürün ERLER TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sadık dostlarınızın rahatlığı için mükemmel ergonomik bir üründür.
  • Otomatik kayış ile köpeğinize özlediği ve ihtiyaç duyduğu hareket özgürlüğü sunar.
  • Otomatik sarmallı, duraklatma ve kilitleme mekanizmalıdır.
  • Geri çekilebilir stil tasarımı ile tasma otomatik olarak geri çekilebilir.
  • Tek elle frenleme ve kilitleme sistemi ile evcil hayvanın ilerlemesini durdurur.
  • Sap parçaları evcil hayvan ve insan derisine alerjiye neden olmayacak TPE ve PP çevre dostu malzemeden üretilmiştir.
  • Bu tasma küçük ve orta ölçekli 14kg kadar olan evcil hayvanlar için uygundur.
  • Bant genişliği 1 CM, Toplam uzunluğu 5 metredir.
  • Renk olarak mavi renk gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Tip Boyun Tasması
Geri Bildirim Ver

CMT Makaralı Otomatik 5 Metre Geri Çekilebilen Kedi Köpek Tasması

CMT otomatik 5 metre köpek tasması, ergonomik tasarımı sayesinde oldukça rahat kullanılabilen bir üründür. Tek el ile kullanım imkânı sunar. Dostunuz ile birlikte mükemmel geziler yapmanız için idealdir. Bu ürün köpek dostunuza maksimum hareket özgürlüğü sağlar. CMT makaralı otomatik 5 metre geri çekilebilen kedi köpek tasması, dostunuzun konforlu bir şekilde hareket etmesine imkân tanır. Kolay takma ve çıkarma özelliği sayesinde yapacağınız gezilere hızlı bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Bu ürün sayesinde dostunuz gezi boyunca keyifli bir şekilde zaman geçirir. Böylece hayvan dostunuzun mutluluğu dış ortamlarda da devam eder.

  • Otomatik makaralı tasma, tek el ile yapılabilecek frenleme ve kilitleme sistemine sahiptir.
  • 14 kilograma kadar olan küçük ve orta büyüklükteki evcil dostunuz için uygundur.
  • Bant genişliği 1 cm, toplam uzunluğu ise 5 metredir.

CMT Makaralı Otomatik 5 Metre Kedi Köpek Tasması Özellikleri

CMT Makaralı Otomatik 5 Metre Kedi Köpek Tasması Özellikleri

CMT otomatik 5 metre köpek tasması, dostunuzun hareket özgürlüğünü sonuna kadar yaşamasına yardım eder. Tek el ile kullanımı oldukça rahattır. El frenleme ve kilitleme sistemi sayesinde kontrolün sürekli sizde olmasını sağlar. Dostunuzun daha geniş alanda rahat olmasını sağlamak için 5 metre uzaklığa kadar kullanım imkânı sunar. Sarma, duraklatma ve kilitleme özelliklerinin hepsi otomatiktir. Üretiminde kullanılan malzemeler hayvan ve insan derisinde alerjiye sebep vermeyen TPE ve PP çevre dostu bileşenler içerir. CMT otomatik 5 metre köpek tasması; mavi, yeşil, turuncu ve pembe gibi çeşitli renklere sahiptir. Renk konusunda hassasiyeti olanların sipariş öncesinde satıcı ile diyaloğa girmesi yararlı olacaktır. Bağlantı kısmındaki aparat, kolay takıp sökmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Bu aparat, zahmetsiz bir şekilde tasmayı dostunuza takmanıza imkân tanır.

CMT Otomatik Kedi Köpek Tasması Kaç Kiloya Kadar Kullanılır?

CMT Otomatik Kedi Köpek Tasması Kaç Kiloya Kadar Kullanılır?

CMT otomatik 5 metre köpek tasması, 14 kilograma kadar kullanılabilir. Küçük ve orta büyüklükteki dostlarınız için ideal kullanım sağlar. Birlikte yapacağınız gezilerin konforunu artırır. Hayvan dostunuzun geniş bir ortamda özgürce dolaşmasına yardımcı olur. Otomatik geri toplama özelliği sayesinde uzunluğu dilediğiniz gibi ve hızlı bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Üzerindeki ergonomik butonu sayesinde tüm işlemleri tek bir el ile ve yalnızca baş parmağınızı kullanarak yapabilirsiniz. CMT otomatik 5 metre köpek tasması, köpeğinizi tuvalet ihtiyacını giderirken daha konforlu olmasına yardım eder. Dilediği alanda özgürce gezebilmesi için tasmanın uzunluğunu ayarlayabilirsiniz. Bu sayede köpeğiniz ihtiyacını giderirken sizin de ona çok yakın bir yerde durmanıza gerek kalmaz. Tasma üzerinde bulunan frenleme ve kilitleme sistemi sayesinde dostunuz heyecanlandığı zaman onu daha rahat kontrol etmeniz için özel olarak tasarlanmıştır.

CMT Makaralı Otomatik 5 Metre Kedi Köpek Tasması Sağlam mı?

CMT Makaralı Otomatik 5 Metre Kedi Köpek Tasması Sağlam mı?

CMT otomatik 5 metre köpek tasması, birinci sınıf malzeme kullanılarak üretilmiştir. Sap kısmındaki parçalar evcil hayvan ve insan derisinde alerjik reaksiyonlara neden olmaz. Bu parçalar yüksek kaliteli TPE ve PP çevre dostu malzemeden üretilmiştir. Güçlü evcil dostunuzu dış ortamlarda rahat bir şekilde kontrol etmenize yardımcı olur. Oldukça sağlam ve kalitelidir. Hayvan dostunuz ile yapacağınız sokak gezilerinin konforlu ve eğlenceli olmasını sağlar. CMT otomatik 5 metre köpek tasması, barındırdığı özellikleri ve pratik kullanım kolaylığı sayesinde ilgi çekici ürünlerden biridir. CMT makaralı otomatik 5 metre geri çekilebilen kedi köpek tasması yorum konusunda genellikle kullanıcılardan yüksek puanlar alır. Ürün sayfasındaki kullanıcı yorumları sipariş öncesinde bakılması yararlı noktalardan biridir. Kullanıcılar tarafından yazılan bilgiler, ürünün sizin için uygun olup olmadığına daha rahat karar vermenizi sağlayabilir. CMT otomatik 5 metre köpek tasması istenildiği zaman Trendyol üzerinden kolaylıkla sipariş edilebilir. Çeşitli kategorilerde yıl boyu devam eden kampanyaları takip ederek alışverişlerinizin avantajlı olmasını sağlayabilirsiniz.