CMT Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
399 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CMT Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koza Gift Satıcı Ünvanı: KOZA AKADEMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582048590300015 Vergi Kimlik Numarası: 5820485903
    Bu ürün Koza Gift tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yorgan ve yorganların demetlenmesini ve kaymasını önleyin , çok rahat ve dinlenmiş bir gece uykusu için rahatlık ve düz tabakanın daha yakından oturmasını sağlayın. Çok amaçlı Süslemeleri, perdeleri asmak, diğer kumaş kaymalarını sabitlemek ve çok daha fazlası için iğnesiz sabitleme eserini kullanabilirsiniz! Yatağın her köşesi için çapraz olarak kullanılan bir kapak klipsleri, tüm 4 köşesine çok kolay takılır ve saniyeler içinde yaratıcı toka tasarımına ayrılabilir. Paket içeriği 400 - Plastik Kılçık İp 1.5 cm 40- Plastik Pul 1- Sabitleme Tabancası

Ürün Özellikleri

  • Tip Keçeler
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

CMT CMT-MT523 Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti

Pratik ev gereçleri arasında yer alan CMT yorgan kılıfı sabitleme seti, kullanışlı özellikleriyle bir adım öne çıkar. İşlevsel parçalardan oluşan set çok yönlü kullanım tarzı sayesinde günlük hayatta sıkça kullanılan gereçleri kullanışlı hâle getirir. Set içerisinde bulunan parçaların temel işlevi yorgan ve kılıfı birbirine güçlü şekilde sabitlemektir. Yorgan ve yorgan kılıfının birbirinden ayrılarak rahatsız bir görünüm oluşturmasını engeller, yaşam alanlarına konfor kazandırır. Yatağınızın düzgün görünmesini sağlarken uyku kalitenizin artmasına da katkı sunar. Bu özelliği sayesinde kullananların beğenisini toplar. Yorganın yanı sıra çarşaf, yastık kılıfı, çorap gibi eşyalarla kullanıma uygun olduğu için geniş kitlelere hitap eder.

  • Plastik Kılçık İp Uzunluğu: 1,5 cm
  • Pul Sayısı: 40 adet
  • İçerik: Sabitleme tabancası, kılçık ip ve pul

Cmt Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti Özellikleri

Cmt Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti Özellikleri

Hayatı büyük ölçüde kolaylaştıran çözümler sunan pratik eşyalar, pek çok farklı amaç için özel olarak tasarlanır. Evlerde, tekstil atölyelerinde ve hobi amaçlı kullanımlarda sıkça tercih edilen CMT yorgan kılıfı sabitleme seti birbirinden işlevsel özelliklerle donatılır. Ergonomik tasarımıyla kolayca işlem yapmanıza olanak tanıdığı için pek çok farklı alanda değerlendirebilirsiniz. Set içerisinde 400 adet plastik kılçık ip, 40 adet plastik pul ve 1 adet sabitleme tabancası bulunur. Kılçık ipler 1,5 cm uzunlukları sayesinde kalın tekstil ürünlerinin sabitlenmesinde bile kullanım için elverişlidir. İdeal uzunluğu sayesinde yorgan ve nevresim arasında güçlü bir bağlantı kurarak olası kaymaları engeller. Plastik pullar ise minimal tasarımları sayesinde görüntünün bozulmasına neden olmaz. Kılçık iple güvenli biçimde bağlanır ve beklentileri karşılamayı başarır.

Cmt Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti Kullanışlı mı?

Cmt Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti Kullanışlı mı?

Kolay kullanım tarzı sayesinde zamandan tasarruf etmenize yardımcı olan CMT çok amaçlı sabitleme seti, işlevsel nitelikleriyle tam not alır. Son derece kullanışlı bir yapı sunduğu için arzu ettiğiniz işlemi zahmetsizce tamamlamanıza olanak tanır. Yorgan ve nevresimlerin demetlenmesini engellemek için kılçık ipini sabitleme tabancasına geçirmek gerekir. Saniyeler içerisinde yapabileceğiniz bu işlem pratik kullanımı destekler. Delici iğne tabanca aracılığıyla kalın tekstil ürünlerinde bile etkili sonuçlar sunar. Nevresim ve yorgan arasından kılçık ipini sabitleme tabancası aracılığıyla geçirdikten sonra plastik pulu yerleştirerek işlemi tamamlayabilirsiniz. Dolayısıyla oldukça kısa sürede dilediğiniz sabitlemeyi yapabilirsiniz. Yorgan ve nevresim sabitlemenin yanı sıra çok amaçlı süslemeler hazırlamak, kumaş kaymalarını sabitlemek, çorapları birleştirmek ve perdeleri asmak için de CMT yorgan sabitleme setini güvenle tercih edebilirsiniz.

Cmt Yorgan Kılıfı Sabitleme Setini Kimler Alır?

Cmt Yorgan Kılıfı Sabitleme Setini Kimler Alır?

Geniş kullanım alanına sahip olan CMT yorgan kılıfı sabitleme seti CMT-MT523, işlevsel yapısıyla yoğun ilgi görür. El işi, hediyelik hazırlama, süsleme yapma gibi pek çok amaçla kullanılan ürün, basit sabitlemeye ihtiyaç duyulan farklı alanlarda sıkça tercih edilir. Hobi ve kişisel amaçlı kullanımın yanı sıra tekstil atölyelerinde çalışan profesyoneller de yorgan sabitleme setini alabilir. Çorap, tişört, atlet, iç çamaşırı gibi birbirine geçici süreliğine bağlanması gereken kıyafetler pratik kullanıma sahip mekanizmayla ideal ölçüde sabitlenebilir. Takılması kadar sökülmesi de son derece kolay olduğundan özellikle kıyafet mağazalarında da tercih edilir. Hobi amaçlı kullanıma uygun olan sabitleme seti, özellikle süsleme yaparken kullanıcısına pratiklik kazandırır. Dilerseniz kayan yorganı önlemek dilersiniz çeşitli el işi süslemeler yapmak için güvenle tercih edebilirsiniz. CMT yorgan kılıfı sabitleme seti yorumlarını inceleyerek beklentileri karşılayan ürünü Trendyol’dan hemen satın alabilirsiniz.