Coffee Tropic Tso Honduras-lempira 250gr Çekirdek

52,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Coffee Tropic Tso Honduras-lempira 250gr Çekirdek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COFFEETROPIC Satıcı Ünvanı: COFFEETROPIC TROPİK KAHVE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211104381300001 Vergi Kimlik Numarası: 2111043813
    Bu ürün COFFEETROPIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAHVENİN HİKAYESİ Honduras kahve yetiştiriciliği için çok uygun bir ülkedir. Toprak, iklim ve şartlar diğer komşu kahve üreticilerine benzerdir. Honduras’da çok farklı tip ve kalitede kahve üretimi yapılmaktadır.Bu topraklarda yetişen bazı kahveler Orta Amerika’nın en popüleri ve en iyileridir. COFFEETROPIC TERRA SINGLE ORIGIN HONDURAS-LEMPIRA, çok eski gelenekleri ve tarihi olan Lempira bölgesinde büyük bir dikkat ve sevgi ile yetiştirilen tek kökenli, SHG EP özellikli yüksek kaliteli kahve çekirdeklerinden özenle işlenerek sunulmaktadır. Bu kahve çekirdekleri, iki kalite standardına sahiptir. Bunlardan ilki, kahvenin yetiştiği deniz seviyesi yüksekliğini belirleyen SHG (Strictly High Grown) standardıdır ve kahvenin minimum 1350 metre ve üzerindeki çiftliklerde yetiştirildiğini garanti eder. Yüksek rakımda yetişen kahve daha düşük sıcaklıkta yavaşça olgunlaşır, böylece daha yoğun çekirdek ve çok beğenilen özellikli bir içim sağlanır. İkincisi, EP (European Preparation) standardıdır, bu işlenmemiş kahveden kusurlu ve bozuk olanların ve yabancı maddelerin işleme başlamadan önce tek tek elle ve sabırla temizlendiği anlamına gelir. Bitter çikolata, karamel, portakal aroması ve tadını beraber yudumlamak isteyenlere önerilir. ÖZELLİKLER Yetişme Yüksekliği: Deniz seviyesinden 1350 – 1600 metre yüksekte Arabica Çeşidi: Catuaí, Caturra, Pacas, Bourbon Hasat Sezonu: Ocak-Nisan İşleme Süreci: Yıkanmış, güneşte kurutulmuş Aroma: Çiçek Tat: Tatlı Gövde: Orta, pürüzsüz Asitlik: Orta-yumuşak Tadım Notları: Tatlı, ağızda kusursuz çiçek, turunçgiller, bitter çikolata ve karamel tatları, orta asitlik, orta gövdeli ve narin
Geri Bildirim Ver