Colgate Optic White Expert White Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml

169,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
301,20 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Colgate Optic White Expert White Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kişisel Bakım Merkezi Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Kişisel Bakım Merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günlük hayattaki alışkanlıklar diş üzernde lekelenmeye, bu da dişlerin sararmasına sebep olabilir.Colgate Optilk Beyaz diş macunları ile beyaz bir gülüşe sahip olun. •Gelişmiş parlatma teknolojisi ile yanlızca 5 gün içerisinde daha beyaz dişler* •Profesyonel içeriği ile yıllar içerisinde oluşmuş sararmayı giderir** •5 günde daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlar. •Nane Ferahlığı *Belirtilen şekilde kullanınız. **Yiyecek ve içeceklerin neden olduğu yüzeysel lekeler, günlük kullanımla

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Colgate Optic White Expert 75 ml Beyazlatıcı Diş Macunu

Günlük hayatta her insanın benimsediği alışkanlıklar bulunur. Bazı davranışlar zaman içerisinde en bariz etkisini vücutta gösterir. Günlük kafein tüketimi dişlerin renk tonunda sararmalara yol açar. Söz konusu durumun bir sonucu olarak hayalini kurduğunuz kusursuz dişlerden uzaklaşmak zorunda kalabilirsiniz. Diş dokusunu bu tür alışkanlıkların neden olduğu renk kayıplarından korumak için özel geliştirilmiş diş macunları bulunur. Colgate Optik Beyaz Expert White beyazlatıcı diş macunu 75 ml, dişleri kısa sürede beyazlığına kavuşturmak üzere üretilmiştir. Macununun içerisinde bulunan gelişmiş parlatma teknolojisi yalnızca 5 gün içerisinde daha beyaz dişlere kavuşmanıza yardımcı olur. Profesyonel bir içerikle zenginleştirilen diş macunu yıllar içerisinde oluşan sararmaları giderebilir. Böylece size de bembeyaz gülüşlerin keyfini sürmek kalır.

  • Miktar: 75 ml
  • Formül: Beyazlatıcı
  • Ferahlık: Nane Ferahlığı

Colgate Optik White Expert Ne Sıklıkla Kullanılmalıdır?

Colgate Optik White Expert Ne Sıklıkla Kullanılmalıdır?

Colgate Optic White Expert white beyazlatıcı diş macunu 75 ml, günlük kullanıma uygun biçimde üretilmiştir. Özel formüle edilen ürün, diş minesine zarar verecek bileşenleri bulundurmaz. Böylece güvenli bir kullanım sunar. Beyazlatıcı içeriğe sahip ürün düzenli kullanıldığı takdirde en belirgin sonucunu 4 haftada verebilir. Bembeyaz bir gülüşe sahip olmak için düzenli ve doğru biçimde kullanması tavsiye edilir. Colgate Optik Beyaz Expert White beyazlatıcı diş macunu 75 ml, zaman içerisinde diş dokusuna işleyen sararmalara doğrudan etki eder. Diş minesi üzerinde bulunan lekelere temas ederek kısa sürede beyazlık sağlar. Ürünün kapağı dik durabilen biçimde üretilmiştir. Bu sayede evinizde ya da seyahat ettiğiniz her ortamda, bembeyaz gülüşlerin kaynağını taşıyabilirsiniz.

Colgate Optic White Expert Diş Minesi Etkiler mi?

Colgate Optic White Expert Diş Minesi Etkiler mi?

Kullanıcılar beyazlatıcı bir diş macunu ararken hassas diş minesine yönelik etkilerini merak ederler. Colgate Optik Beyaz Expert White beyazlatıcı diş macunu 75 ml ürün, dişin dış dokusuna dost bileşenlerden üretilmiştir. Ürünün güvenli içeriği yüzeye temas ettiği anda, zarar vermeden doğal beyazlığını ortaya çıkarmayı amaçlar. Bunun yanı sıra ürünün herhangi bir hassasiyete yol açtığı gözlemlenmemiştir. Böylece ağız sağlığınız için soru işaretlerine maruz kalmadan güvenle kullanılabilir. Colgate Optik Beyaz Expert White beyazlatıcı diş macunu 75 ml, yıllar içerisinde oluşmuş sararmalar üzerinde de etkili olabilir. Ürünü yalnızca 5 gün kullanarak farkı gözlemleyebilirsiniz. Optik Beyaz teknolojisiyle geliştirilen macun nane ferahlığına sahiptir. Böylece ağız bakımı rutinlerinizi keyifli ve ferah bir hâle getirir.

Colgate Optic White Expert İçeriği Nedir?

Colgate Optic White Expert İçeriği Nedir?

Colgate Optic White expert white beyazlatıcı diş macunu 75 ml yorumlarında kullanıcıların beğenisini kazanan bir ürün olduğu görülebilir. Macun diş hekimlerinin beyazlatma işlemleri için kullandığı özel bir formüle sahiptir. İçeriğinde bulunan gelişmiş parlatma teknolojisi kısa sürede bembeyaz dişlere kavuşmanıza yardımcı olur. Kaliteli ve güvenilir içeriği sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur. Colgate Optik Beyaz Expert White beyazlatıcı diş macunu 75 ml, içeriğinde ağız dokusuna zarar verecek maddeler bulunmaz. İçeriğinde bulunan aktif bileşenler diş dokusuna yumuşak biçimde dokunur. Böylece yüzeyde bulunan kir ve lekeleri temizlerken hassas dokuya zarar vermez. Günlük kullanıma uygun biçimde üretilen diş macunuyla kısa sürede gözle görülür bir beyazlığa kavuşabilirsiniz. Böylece gülüşünüzle her ortamın yıldızı olabilirsiniz. Colgate garantisiyle üretilen Optik Beyaz Expert White beyazlatıcı diş macunu Trendyol avantajlarıyla satışa sunulur. Ürünü, platformun internet sitesinden ya da mobil uygulamasından kolaylıkla sipariş ederek güvenli alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.